Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon Cupra VS Octavia vRS VS Golf GTI

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח, זכור לי שהיו דיבורים על כך שהיא תגיע - אבל לגמרי יכול להיות שאני מתבלבל, או שהתוכניות השתנו, או לא יודע מה.

היות ואני מתכנן להיות עוד שנה/תיים עם הבראבו, אני לא נכנס בעובי הקורה של כל הדגמים ההגעות וכו' וכו'. אני רוצה להאמין שעד שההחלפה תהיה רלוונטית 308GTI תהיה בארץ, אבל לך תדע... בכל מקרה על הנייר, היא נראית מוצלחת מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת שזה רכב שני שלי.. הלוואי עלי 300K, אחרי שאתה מסמן "וי" בכל רשימת האבזור האופציונלי (חוץ מהמערכת סאונד עם יותר רמקולים וזה. המערכת הבסיסית היא זאת שיש ב-GTI, והיא סבבה לגמרי) המחיר יותר מתקרב ל-360K. אבל הרכב יגיע רק בעוד 3 חודשים.

כרגע בארץ (אם אני זוכר נכון) יש רק 3 מכוניות: 2 להדגמה ואחת של מנכ"ל צ'מפיון

אז לא הבנתי. יש לך פאביה ובנוסף קנית את ה-R ב-360K?

:roll:

פורסם

מה שאני לא מבין זה מי לעזאזל עושה downgrade מפאביה לגולף R... טוב שלא עברת מלמבו לפיאט :lol:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נו אז מה אתה רוצה?

כנראה רכש את הגולף R לאישה, לזמנים כשהיא מקפיצה את הילדים ופאביה זה פשוט TOO MUCH.

פורסם

איך אומרים בעיברית I CALL A RAT ???

די ברור שפותח השרשור מסתלבט עלינו, לפני חודשיים קנה פאביה, בדרך יש גולףR ועכשיו הוא מתלבט אם להוסיף לעצמו (ללא משפחה) קופרה או GTI בתור רכב שלישי?

מסימני החופש הגדול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק.

תודה על התיקון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככה נראיתי כשעברתי מפיאט אונו ששווה בלוי יצחק 4700 ש"ח, לסקודה פאביה ישירות מצ'מפיון שעלתה מעל 100K. בכסף של מכירת הפיאט בקושי שילמתי את הביטוח של הסקודה.

פורסם

כנראה שפאביה היא wrc אז הגיוני שגולף R זה צעצוע לאישה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...