Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש ברשותי מאזדה 121 , בולמי הזעזועים לא עושים את העבודה בכלל (בכל פעם שיש איזה בור/שקע קטע בכביש מרגיש כאילו האוטו הולך להתפרק) הזמנתי 4 בולמים חדשים במחיר של 480 שקל. אפשר להגיד שאני יודע לעבוד עם הידיים ואני מתכנן להחליף לבד. אשמח לשמוע עצות / האם צריך להחליף עוד איזה חלק במערכת כדי שיהיה שיפור כמו כריות בולמים/קפיצים. תודה מראש

פורסם

אם כבר אתה מחליף בולמים - אזי רצוי לבדוק מצב כריות הבולמים ולהחליף במידת הצורך.

לגבי העבודה - גם לי יש ידיים (טכני) אבל לא נסיון בזה(החלפת בולמים), ככה שלדעתי עדיף לתת לבעל מקצוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת שאני אוהב לעשות את העבודה בעצמי במיוחד שזה חוסך לי כסף :) הורדתי את המדריך של האוטו למחשב ראיתי סרטונים ביוטיויב לא נראה מסובך יותר מידי. נתן לזה ניסיון אם נסתבך נקרא לעזרה. ומה בעניין הקפיצים? יש להם חשיבות רבה ? יצא לי ללחוץ עליהם קצת עם היד בוא נגיד שהם לא קשים מצד שני אני גם לא יודע איך הם צריכים להיות ....

פורסם

בוקר טוב,

אם כבר אתה מפרק, תבדוק גם את המיסבים של הקפיצים\בולמים.

ואם כבר אתה פותח גלגלים, תבדוק את שאר חלקי המתלה, אולי יש דבר נוסף בלוי והוא גם גורם לרעש ואי נוחות בנסיעה.

העבודה לא מסובכת אך דורשת כלים, בינהם מכווצי קפיצים, (למקדימה בטוח, למאחורה רק אם הבולם יושב בתוך הקפיץ).

יש פה בפורום אנשים עם הכלים המתאימים שישמחו לעזור לך.

במידה ותרצה מוסך להחלפת הבולמים, ממליץ על אורן שרותי רכב.

רועי

פורסם

הבולמים עצמם לא מרעישים , חורקים , מרשרשים. פשוט לא בולמים שום דבר . והאוטו גם ממש נמוך די בטוח שיותר ממה שהוא אמור להיות

פורסם

צר לי לבשר לך שהבולמים לא משפיעים על גובה המרכב.

אם המרכב אצלך נמוך מדי סימן שגם הקפיצים כבר עשו את שלהם ותצטרך להחליף גם אותם, וכאמור ייתכן שתמצא שם גם כריות בולם שעשו את שלהם, כל מיני תותבים סדוקים וכדומה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן בגדול אתה צודק,

בקטן, יצא לי להחליף רביעיית בולמים במזדה 3 עם בולמים גמורים לגמרי (3 מתוך 4 נזלו) וגובה הרכב השתנה משמעותית לאחר ההחלפה.

ההסבר שלי לתופעה הוא

1. הבולמים הישנים היו מעט תפוסים מה שהקשה אולי על הקפיץ להפתח לאורך המקורי

2. הסיבה ההגיונית יותר - בולמים חדשים מגיעים עם לחץ גז בפנים. כל מי שניסה לכווץ בולם חדש עם היד יודע כמה כח הם מפעילים לכיוון פתיחה, כח שבתורו עוזר להרים מעט את הרכב.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...