Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דנלופ, מה הסיפור איתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי, כמעט ערב. אני חוזר מהעבודה ופונה במהירות סבירה+ לכיכר בכניסה לישוב. התוצאה? זנב מפרפר ו ESP דולק. היום, חזרה מהבריכה ובדיוק באותו מקום ובמהירות נמוכה מעט יותר הרגשתי שהזנב לא יציב. אז למה אני מספר את כל זה?

ברכב השני שלי הותקנה לפני מספר שנים רביעיית דנלופ חדשה (SP400) ומהר מאוד הבנתי כי מדובר בצמיג מאוד לא איכותי שמבייש את שם המותג. בדיעבד התברר כי ה SP400 הוא צמיג אינדונזי המיועד למדינות העולם השלישי ואיכותו בהתאם.

ברכב הנוכחי מותקנים מאחורה זוג דנלופים מסדרת Spotrt maxx בני כ 3 שנים שעברו פחות מ 30 אלף ק"מ (הותקנו ע"י הבעלים הקודמים) שהבנתי כי הם אמורים להיות איכותיים בהתאם לתדמית המוצר. למרבה הצער מסתבר שלא.

אז מה קורה איתם? האם כדאי להעיף את המותג הזה מרשימת הצמיגים מהדרג הראשון?

פורסם

זה שהם מפרפרים לך אחרי שלוש שנים ו 30 אלף לא אומר כלום.

קונטיננטל חברה מוכרת נכון?

הContiSportContact 5 אמור להיות צמיג טוב, אוחז גם ביבש, גם ברטוב ומה לא. והוא באמת כזה.

עד נקודה מסויימת (אצלי זה היה אחרי 15 אלף בערך) והוא איבד קצת הרבה מתכונותיו הטובות.

יכול להיות שאותו הדבר קורה עם הדונלופים שלך.

אל תשכח את איכות האספלט, גם היא משנה הרבה.

יש מספר כיכרות ביישוב שבו אני גר שגם עם סליקס אתה תחליק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אבדוק מחר מהו תת-הדגם.

הם הוצלבו (בטעות) לפני מספר שבועות עם צמד פאלקנים 914 חדשים ומאז שמתי לב כי כל לחיצה לא זהירה על הדוושה בכבישים עירונים מדליקה את ה ESP. אני עדיין מצפה מצמיג איכותי שהוא בקושי שנתיים על הכביש עם פחות מ 30 אלף ק"מ שייתן לי את הביצועים/התנהגות העומדים מאחורי השם שלו.

פורסם

יחד עם הדגם, בדוק את תאריך הייצור המדויק שלהם.

על איזה מהרכבים הם מורכבים?

בכל מקרה, יש מספיק גורמים שיכולים לגרום להזדקנות מוקדמת, גם של צמיגים ממותגים, ועד יותר אם מדובר על צמיגים בעלי אופי ספורטיבי לכאורה. וזה מבלי להתייחס לכך שגם למותגים יש צמיגים שהם לא משהו.

פורסם (נערך)

מה נטפלתם לצמיג המסכן...

קודם כל אסור לשכוח שמעגלי תנועה הם מקום מועד לפורענות: הם הדוקים, דורשים שלוש שינוי כיוון, והאספלט בהם נוטה אל שולי המעגל מטעמי ניקוז ונוטה להישחק מהר ולהתלכלך מהכיכר שבטבורו.

מעבר לזה, טרם וידאנו כי יתר מכלולי הרכב תקינים (בולמים, קפיצים, תותבי המתלה וכיוון הגלגלים) ולא התייחסנו לסגנון הנהיגה שיכול להכביד על הרכב שלא לצורך ולכן להקטין את מעטפת ביצועיו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא לשכוח שיש דגם של דנלופ 490 שגם מתהדר בחוסר האחיזה שלו ונחשב לגרוע (לצערי חוויתי בעבר לפני כמה שנים גם חוויה לא נעימה)

אז יכול להיות שדגם 400 דומה.

אין לי נתונים עליו אז לא רוצה לומר עד שלא אחפש מידע לגביו.

קובי

:-)

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך, אם כי קצת שונה [החלפה של זוג ולא הצלבה]. אולי זו הבעיה אצלך.

הנה זה:

זו טעות קשה, לנהוג עם הבדלים כל כך גדולים בשחיקה בין לפנים ואחור, בטח אם אתה נוהג אגרסיבי.

זה פוגע בכל האיזון של הרכב, אפילו אם ה-ESP מסדרת לך את הבעיה חלקית.

+1

לפני מספר שבועות החלפתי לזוג פירלי P1, כשמאחור נותרו דאנלופ ישנים [30-40K]. הרגשתי שהרכב מתנהג הרבה פחות טוב מאשר עם ארבעת הדאנלופ, ולא האמנתי שהפירלי כאלו גרועים והדבר בגללם. חשבתי לעצמי שכנראה מדובר בהבדלים בשחיקה בין הקדמיים לאחוריים, והחלפתי גם את האחוריים לפירלי P1. כעת הרכב מתנהג בסדר גמור, ואני יכול להתחיל לגבש דעה על הפירלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

כן ברור לגבי ה-Xים. כאמור, זו סדרה של כמה תתי דגמים.

אין עוד אותיות אחרי השם (RT, TT, GT), והסוליה נראית כך, כן?

מדובר בצמיג כיווני. האם ה"הצלבה" בוצעה כך שכל צד עבר לאחור או שגם החליף צד ואז למעשה הצמיג מורכב הפוך (יש חץ על הצמיג עם כיוון גלגול אם אתה מסתבך)?

לחץ אוויר תקין?

מעבר לזה, חוות הדעת לצמיג הספציפי הזה אינן מרשימות לגמרי (אני יודע שבתוך הסדרה הזו, ה-RT נחשבים לעדיפים) ורוב התלונות נסובות סביב בלאי מהיר, רעש יחסי, ואחיזה שאינה תואמת את הקטגוריה בה הם ממוקמים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא מכיר את התופעה , יש לי על האוטו כבר כמעט חצי שנה את הRT והכל מעולה ,צמיג בן זונה וכנראה שגם זאת תהיה הרביעייה הבאה שלי.

• תוכן חדש...