Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לדגם שבכותרת,

השאלה הקריטית עבורי היא האם הק"מ נחשב גבוה??

אם אני עושה חישוב אז יוצאת נסועה של קצת יותר מ 15 אלף לשנה, שעל פי מה שהבנתי זה נחשב סביר, (ידיים פרטיות בלבד).

אני קצת חושש לקנות רכב עם ק"מ גבוה, כי אין לי את הזמן החשק העצבים והכסף להכנס למוסכים, בנוסף אני מתנייד המון עם הרכב, אין מצב שאני לוקח סיכון של תקלות ...

מה גם שלפי מיטב ידיעתי הדגם הזה לא הכי חסכוני בעולם, למרות ה 5 הילוכים, והטיפולים במוסך לא זולים,

מה אומרים חכמי הפורום?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כקילומטר זה לא קילומטר גבוה ואפילו דיי נמוך בהתחשב בשנה אבל זה הק"מ פחות או יותר שהגיר של המאזדות (והפורדים) בשנים האלה הולך.

אז קח מראש בחשבון שיש לך כמעט בוודאות החלפה של גיר.

שים לב טוב אם הוא לא מחליק ואם הוא מעביר טוב.

אני לדוגמא קניתי לפני שנה וחצי מונדאו עם 168 אלף קילומטר. אותו גיר של מאזדה 6 (רק 4 הילוכים).

אז לא כל כך הבנתי ברכבים אבל קניתי אותו עם גיר מחליק (כך מתברר בדיעבד), אחרי קצת פחות מ-1000 קילומטר הלך הגיר.

מחקר מעמיד בנושא הניב לי שזה הטווח (150-170 אלף קילומטר) שבו הגירים של המאזדה והפורד (שוב, בשנים האלה) הולכים.

שים לב טוב טוב לגיר.

פורסם

תודה על התגובה, אני בכל מקרה לא מתכוון לוותר על בדיקה במכון בדיקה , קומפיוטסט ראשון מזרח נחשב מקום אמין?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נושא הגירים נשמע לי תמוה. חבר טוב מכר לפני שנה וחצי מאזדה 6 שנת 2006 עם 230 אלף קילומטר (יד ראשונה) והגיר היה במצב מצוין. והרכב הזה עבר התעללויות שגם אם הוא היה מחזיק 80 אלף קילומטר הוא היה נחשב לאמין.

חבר נוסף נסע על מאזדה 6 2003 עם 280 אלף קילומטר וב3 שנים דהרכב אצלו לא שמעתי תלונות לגבי הגיר. ( אומר שכשהרכב קר הוא מתעצל להעביר הילוכים ומושך אותם) כבר 3 שנים שזה ככה ולא מפריע לאף אחד

סך הכל לדעתי אחלה רכב. זללן לא קטן של דלק. אבל אחלה רכב! מאוד נוח מרווח יחסית. ונותן אחלה חוויית נהיגה ביחס לסגמנט

• תוכן חדש...