Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני פותח נושא חדש \ אחר על אותו רכב שרשמתי עליו כבר אם זה נגד החוקים תמחקו בכיף ואני מתנצל.

אותו הרכב של ידידה שלי (בעיה בקודן, עדין לא נפתרה) היא אמרה לי שבנוסף המים יורדים לה ברדיאטור בקצב מאוד מהיר היא ממלאה מים כמעט פעם בשבוע. לא נראה שיש סימנים לנזילה בנוסף היא אומרת שהחליפו לה את מיכל המים לאחר שהיה לה סדק שם וגם את כל הצינורות. אשמח לעזרתכם הייתה כבר ב-4 מוסכים ומדי פעם החליפו צינור או משהו בסגנון ואמרו שהכל בסדר אם יש מקום מומלץ להגיע אליה בטבריה או באיזור טבריה המלצה תתקבל בברכה.

תודה !

פורסם

תודה על התגובה, הלכתי לרכב ושמתי לב כרגע שאין כמעט מים בכלל (האוטו בשיפוע אז אי אפשר לדעת בדיוק) יש מים רק מתחת לקו של ה-MIN והיא שמה אתמול מים עד ל-MAX, בנוסף יש כמויות גדולות של מים שנזלו \ נשפכו באיזור של הרדיאטור ובאיזור של הכניסה למנוע) כרגע אני לא רוצה להזיז את הרכב על מנת לא לגרום ליותר נזק, יש מישהו מומלץ בטבריה לגרור אליו את הרכב ? או משהו אחר שכדאי לעשות לבדוק ?

מצרף תמונות.WP_20150804_001.jpgWP_20150804_002.jpgWP_20150804_004.jpgWP_20150804_007.jpgWP_20150804_009.jpgWP_20150804_010.jpgWP_20150804_011.jpgWP_20150804_013.jpg

פורסם (נערך)

התמונות לא ברורות. חוץ מדליפה בחיבור צינור רדיאטור עליון בחיבור לבית תרמוסטט (תמונה שניה מימין), לא רואים כלום.

תמלא מים (כן. מים. מהברז. זה רק לצורך הבדיקה) ברדיאטור עד הפקק ובמיכל העודפים עד קו המקסימום.

תעשה ניקוז אוויר, תסגור פקקים ותן לרכב להגיע לטמפ' עבודה.

שים לב שהוונטה נכנסת לפעולה.

במצב כזה שהרכב מונע, ובטמפ' עבודה תנסה לאתר את הדליפה.

אם לא הצלחת לראות משהו מאסיבי, במידה והוונטה נכנסת, ובמידה והרכב אינו ממשיך להתחמם מעבר לטמפ' עבודה, אפשר לנסות לנסוע למוסך "על הגלגלים".

המוסך יבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור, כמו שהמליץ מאור, ויעלה גם על נזילות קטנות יותר.

(כמובן שאם תאתר משהו מאסיבי, החלף את החלק הפגוע לפני שתנסה לנסוע עם הרכב).

בכל מקרה אחרי התיקון יש לרוקן את המים ולמלא נוזל קירור איכותי.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה לכולם על התגובות, מעדכן שבסופו של דבר הרכב נגרר למוסך על מנת לא לקחת סיכונים כשהרכב עלה על הליפט כל המים נשפכו למטה (לא הייתי נוכח מספר לפי עדות שנחכה שם :-P). הבחור במוסך אמר לאחר בדיקה כי יש צינורות שבדרך כלל עשויים ממתכת שב-אוואו הם מפלסטיק והם כבר התפוררו (מעניין ש-4 מוסכים אחרים לא שמו לב לעניין כולל מי שהחליף את הרדיאטור בזמנו) אמר שהעבודה תהיה שעתיים בסוף עבד על הרכב 4 שעות לדבריו (גישה קשה לצינורות) עלות התיקון 400 ש"ח.

מעדכן כי לאחרים שאולי יבואו ויחפשו מידע בנושא (שונא את זה כשאנשים שואלים שאלות ולא מספרים מה נסגר בסוף).

• תוכן חדש...