Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום עם מים צוננים לטבול בו עם הילדים, מחר. האם בירכת רם ליד מסעדה מאפשרת טבילה? לא מצאתי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

חיפשתי ובשום אתר לא מצויינת טבילה ,ואם בעשרות אתרים ישראליים לא מוציין כי ניתן לטבול או לשחות מן הסתם הדבר אסור

באתר משרד החינוך מצויינת סכמת טביעה, ובאתר iNature מצויין בםירוש כי הטבילה אסורה.

עריכה: שאלתי עכשו את אשתי - שליוותה הרבה טיולי בתי ספר לרמה"ג - והיא מוסרת כי ברכת רם מגודרת והרחצה בה אסורה מסיבות בטחוניות. לפיכך התשובה לשאלתך שלילית חד משמעית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי הפעם האחרונה שבה התקרבתי ממש לשפת הבריכה היתה אי שם לפני כעשור. האיזור היה מטונף ברמה קיצונית, אתה ממש לא היית רוצה שהילדים שלך יסתובבו שם.

יש לציין שיצא לי לבקר באיזור גם לפני כשנתיים-שלוש, אולם לא התקרבתי ממש לשפת הבריכה ולכן אינני יודע האם המצב שם השתפר או נותר כפי שהוא.

מה שכן, זה פשוט כואב הלב לראות שכיית חמדה שכזאת מוזנחת ומזוהמת בצורה כזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כדאי לבדוק עם מנהל תיאום שטחי אש, זהו שטח אש של צה"ל המשמש לאימונים גם בימי שישי, שלא תקלע לאיזה תרגיל ולא יהיה נעים. ככלל לא הייתי ממליץ להתקרב לאיזור, הוא יחסית מאויים מבחינה בטחונית, ואין לאזרחים מה לעשות שם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

טוב... אם תקבל איזה צרור של נגב, אל תבוא לבכות כאן. יש נהלים לכל דבר, זה שטח צבאי סגור, ברוב התקופות, ואני מכיר את האיזור ברמת הסלעים וצבעם, תיאום תיאום ועוד פעם תיאום. לא נעים לאבד כף רגל בגלל עצלנות, או גרוע יותר מטיפשות, חבל על הרגל, על המסוק, ועל השיקום, או יותר גרוע מוות כתוצאה מפציעת טראומה קשה יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

טוב, ירדנו מהעניין. המליצו לנו על מעיין אלרואי ליד טבעון. מקווה שזה אכן מקום שווה ומרען.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...