Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI 1.2, שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שאתה ממש מנסה לשכנע את עצמך שהDSG7 אמין כבר מ2010 (למרות שאפילו בסוכנויות היבואן טוענים שהתקלות נגמרו רק ב2013 וגם זה לא לגמרי מדוייק), אז לא באמת משנה מה יגידו.

תתחדש, רכב נהדר בסה"כ.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה שאתה ממש מנסה לשכנע את עצמך שהDSG7 אמין כבר מ2010 (למרות שאפילו בסוכנויות היבואן טוענים שהתקלות נגמרו רק ב2013 וגם זה לא לגמרי מדוייק), אז לא באמת משנה מה יגידו.

תתחדש, רכב נהדר בסה"כ.

זה בערך מה שקראתי,

אני ממש לא מבין בזה, בסך הכל מנסה לשאוב כמה שיותר מידע,

כבר למדתי להיזהר מאנשים שאומרים "חרא גיר אל תקנה", אני פשוט מנסה לקבל יותר מידע,

לדוגמא, הרבה חוות דעת שקראתי זה על אנשים שמאוד מרוצים מהרכב בכללי, והגיר בפרט,

והבנתי שהבעיה היא נקודתית ומומלץ להחליף מזלגות ככה שזה לא צריך להיות הסיבה שאני אוותר על כל הרכבים בעלי DSG7,

**תקן אותי אם לא הבנתי נכון.

Seat Ibiza FR

פורסם

להתרחק מרנו כמו מאש.... נחמד. כל כך מיושן אבל זה בסדר. שאחרים יהנו ממנה.

תשמע אם אתה ממש רוצה את הפולו הזו זה בסדר. רק שמור עשרייה בצד כי היא אוטוטו מחוץ לאחריות.

פורסם

אסייג ואומר שלא כל המכוניות עם dsg 7 ירדו מהכביש ולא כולן חוו תקלות משביתות. יש לבדוק שעשו את כל הריקולים לגיר ולמנוע. בנוגע לרנו לזרוק סטיגמות הכי קל.

פורסם

צריך למצוא רכב שמור שעשה טיפולים בזמן ולא היו לו קריאות חוזרות על אותה תקלה ... לדעתי זה שווה.

לפני שקניתי את הפולו חשבתי על סיויק 5 דלתות בגלל אותם דבר "פולו תקלות,ארופאי לא אמין , תיקונים יקרים,אין שוק, גיר מנוע..." אבל זה לא מה שהרגשתי בפנים ידעתי שאני רוצה פולו. אם היתי קונה סיווק לא היתי שלם עם עצמי.

במידה וגם אתה מרגיש ככה לך עם הלב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני נונג מידי פעם על פולו 2010, 1.4 DSG7.

מכיר את האוטו מיום עליה לכביש. כיום יש על השעון 90.000 ק"מ.

מבחינת מנוע זה לא אותו מנוע, לכן לא אתייחס.

מבחינת כל שאר המערכות - לא היו תקלות בכלל. הכל עובד כמו ביום יציאה מהחברה.

מבחינת הגיר - כבר כמעט מההתחלה רעידות בזינוק. בוצע עידכון תוכנה באיזור שנת 2011-12.

לא שיפר משמעותית.

בשנת 2013, בערך ב 60.000 ק"מ הוחלפו מצמדים. היה שיפור אבל היום שוב יש רעידות בזינוק, במיוחד בעליה. אותו מצב בערך כמו לפני החלפת מצמדים.

יציאה מהמקום בעליה לא נעימה ולא חלקה. שילוב מצמד גס ועם רעידות. חוץ מזה הגיר עובד, האחריות המורחבת ל 5 שנים על הגיר כבר הסתיימה או מסתיימת בזמן הקרוב.

פורסם

יש סיכון מסויים שלוקחים עם הגיר הזה, ויש הרבה מקרים של בעיות. אני אישית מכיר 2 אנשים שאכלו קש עם הגיר הזה.

אולי לך זה לא יקרה.

הצרה היא שכאשר זה קורה - התיקון מאוד יקר. תשמור עשירייה בצד, כמו שאמרו כאן לפני.

קניתי לא מזמן את אחת האחיות של הפולו, אבל ידנית. אוט' DSG7- בשום אופן לא הייתי קונה.

פורסם

יש לי פולו ידנית. הדבר היחיד שמפריע לי: המתלים קשים (מאוד...). אז אם הנוחות חשובה, ואתה נוסע בכבישים משובשים - קח זאת בחשבון.

יהבי.

פורסם

גיר אוטומט בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש כמו שאמרתי יונדאי i20,פיאסטה,יש גם פונטו איוו אבל היא עם גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 3 דגם 5 דלתות ... לעולם לא תתקלקל מנוע וגיר אמינים שומרת על מחירון לא שותה דלק חלקים זולים. רכב מושלם.

רק מוזר שאם כל מה שרשמתי הוא לא כל כך נפוץ . מוזר ...

עכשו ברצינות ... תנסה הונדה סיויק 5 דלתות .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
חפש כמו שאמרתי יונדאי i20,פיאסטה,יש גם פונטו איוו אבל היא עם גיר רובוטי.

מאזדה 3 דגם 5 דלתות ... לעולם לא תתקלקל מנוע וגיר אמינים שומרת על מחירון לא שותה דלק חלקים זולים. רכב מושלם.

רק מוזר שאם כל מה שרשמתי הוא לא כל כך נפוץ . מוזר ...

עכשו ברצינות ... תנסה הונדה סיויק 5 דלתות .

היה סיויק במשפחה,רכב פצצה אבל לא אהבתי.

מאזדה 3, נהגתי עליה הרבה מהעבודה, רכב פח ולא איכותי. [לפחות זו שהייתי ברשותי]

תודה, עוד אופציות?

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...