Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי פאביה שמתקרבת עוד מעט ליומולדת 5 שעשתה עד עכשיו כ-55 אלף ק"מ, אני לא מרגיש שיש בעיות כלשהן עם הקלאץ' והוא מתפקד טוב.

אבל מכיוון שאני נוסע בקרוב לצ'כיה יש לי הזדמנות להביא משם קלאץ' חדש מקורי במחיר מצחיק שיוצא פחות מחמישית מהמחיר שרוצים פה במוסך מורשה.

השאלה האם 5 שנים זה זמן סביר או מוקדם מדי להחליף קלאץ'?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין תשובה ברורה יכול להחזיק גם עשר שנים או עשרה חודשים . תלוי כמה אנשים נוהגים ויותר חשוב איך הם נוהגים.

לדעתי אם אתה יכול תביא, מקסימום תמכור בארץ.

פורסם

לקלאצ׳ כמו לברקסים אין מועד החלפה מוגדר, הכל תלוי באופי הנהיגה. לי אישית יש גולף מודל 92 עם 203000 קמ״ והקלאצ׳ עוד מקורי.. ומפריד מצויין. אני היד השנייה של הרכב אז יש לי את המידע הזה מהנהג הקודם. ברכב שנסע נסיעות בין עירוניות עם נהג מיומן הקלאצ׳ יכול להחזיק הרבה שנים וקמ״ לעומת זאת נהג לא מיומן ונסעות בתחום העיר הקלאצ׳ לא יחזיק הרבה

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אצלי מעל 300.000 ק"מ קלאץ' עדיין מקורי. וזה לא רק בינעירוני. ממש לא.

הכל תלוי בצורת השימוש.

בשימוש ממוצע לא כ"כ מתחשב מחזיק בסביבות 150-180 אלף ק"מ.

אגב לגבי חמישית מחיר - אתה בטוח שבשני המקרים המחיר ללא עבודה?

פורסם

אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב עוד הרבה שנים כדאי לקנות למרות שאין תאריך מוגדר להחלפת קלאצ' .

פורסם

לדעתי לא כדאי כי גם אם הוא ישאר עם הרכב עוד 5 שנים ויגיע ל 110 אלף ק"מ - סבירות שיהיה צריך להחליף קלאץ' עדיין נמוכה.

פורסם

מסכים עם בוקי - הייתה לי סיטרואן AX שעברה אצלי 160K ק״מ והמצמד המקורי היה כמו חדש. נהג טוב, יכול לשמור על מצמד מקורי הרבה מאד, בעיקר עם הנסיעה שלו כוללת כבישים בין עירוניים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בטוח שתסכימו איתי , חוק מרפי , שאם הוא יחליט לא לקנות בנסיעה הראשונה אחריי שחזר ילך לו הקלאצ' :-D

פורסם

תביא קלאצ', כמה מקום זה כבר תופס?

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד כמה שנים אז שישב בבית הקלאצ' עד ההחלפה זה לא חלק עם תאריך תפוגה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

על אותו משקל אפשר להביא ברקסים, פלגים, פילטרים, ציריות...זה לא נגמר. למה דווקא קלאץ'?

פורסם

האמת, אם הייתי היום נוסע לגרמניה הייתי ממלא סטוק של חלפים בבית, למה לא?

רוכש חלפים מקוריים בעשירית מחיר מהארץ.

ציריות לא מחליפים בדרך כלל, רק תפוחים.

קלאצ' זה דבר שמתבלה ואם המחיר טוב מה איכפת לי שהוא ישב בבית?

בכללי אני מזמין המון חלפים מחו"ל כי בארץ המחירים ברוב המקרים פשוט לא הגיוניים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
על אותו משקל אפשר להביא ברקסים, פלגים, פילטרים, ציריות...זה לא נגמר. למה דווקא קלאץ'?

צודק , באמת למה דווקא קלאצ' ? אם כבר תקנה חלפים לטיפול הבא כבר יותר עדיף

פורסם (נערך)
צודק , באמת למה דווקא קלאצ' ? אם כבר תקנה חלפים לטיפול הבא כבר יותר עדיף

כמו שאריק אמר, אני רוצה להביא חלפים שבאופן כללי יקרים בטיפולים שותפים, ככה שהחיכסון/ההפרש בין המחירים בארץ לחו"ל יהיה כמה שיותר גדול.

קלאץ' זה הדבר היחיד שקפץ לי לראש (אחרי בלמים כשכבר החלפתי) שדי יקר בטיפולים שותפים.

לא הייתי טורח לדוגמה להביא מסננים שעולים פה 150 ש"ח כי החסכון לא כזה משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...