Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הסתכלתי במחסני דיו על הטונר שאני מחפש ושמתי לב שיש הבדל במחיר אם אני מגיע לחנות ומשלם, או אם אני משלם באתר ואז מגיע לחנות לאסוף, הבדל של 20% בערך.

מה הקטע ?

המחיר באתר זול יותר? הקונה היושב בבית עם המחשב מוכן להקליק לספק הבא בשביל 2 ש"ח הבדל. הקונה שכבר הגיע לחנות במטרה לקנות, יהיה מוכן למחיר גבוה יותר לפני שיעזוב את החנות ויכתת רגליו לחנות אחרת.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש hp 127fn. אני משתמש בחליפי. במחיר של מקורי אחד קונים 2 חליפיים במבצע ונשאר עודף.
כמה שלמת על חלופי? בדיוק קניתי שבוע שעבר, עולה שמה 130 ש"ח.
פורסם
רק חלופי.

למתקדמים, אפשר גם למלא טונרים לבד. יש לי שני טונרים חלופיים שמילאתי שוב לבד. אחד מהם עושה מדי פעם קוים שחורים בהדפסה - השני עובד מצויין (מילוי שני).

נסיתי היה עבודה מלוכלכת כי צריכים לרוקן את האבקה הישן, וגם בדגם שלי אין פקק רק צריכים לפרק הכל, בקיצור היה חתיכת עבודה, ואחרי הכל גם לא הדפיס טוב, עם מלא כתמים גדולים, זרקתי אותו לפח וקניתי חלופי וזהו,

נשארתי עדיין עם אבקה אמרקאית 500 גרם ששילמתי בכרך 200 ש"ח.

פורסם

אני התעלמתי מההוראה לרוקן את הטונר הישן.

500 גרם זו כמות היסטרית. אני קניתי משהו כמו 70 גרם שאמול להספיק ל-2 מילויים (ועדיין לא נגמר, אולי לא מילאתי עד הסוף) ועלה כמה דולרים בודדים.

פורסם

איזו מדפסת זו?

בריקון הטונר הישן כנראה מתכוונים לריקן קופסת עודפים.

בכל מקרה יש כמות מדוייקת שצריך למלא בכל "תדלוק", במדפסות הביתיות זה סדר גודל של כ 100 גרם מקסימום, תלוי בדגם.

פורסם
היום, כשיותר זול לקנות מדפסת מאשר טונר

ולקבל מדפסת עם טונר/מיכלי דיו מלאים רק בחצי.

היצרן לא טיפש. את הכסף שלהם הם יעשו כך או כך.

הפתרון זה לקנות מתכלים תחליפיים.

התעלקות: איפה מוכרים ערכת מילוי טונר וכמה זה עולה?

צריך למלא טונר למדפסת brother HL2030

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

סמסונג, משהו 421 או דומה. כתוב לפתוח את פקק הגומי שמתחת למכסה הפלסטיק, לשפוך את התכולה של הטונר הישן ולמלא כמות מדודה של חדש.

ערכות מילוי יש באיביי:

http://www.ebay.com/itm/TN350-Toner-Refill-for-Brother-HL2030-Printer-2820-2920-MFC7420-DCP7020-DCP7040-/120910176041?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c26cedf29

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

לא מכיר את הדגם הזה, אולי זה חדש מידי בשבילי...פרשתי מהענף די מזמן. אנסה לבדוק בפורום מקצועי שהייתי חבר בו.

בכל מקרה, כל עבודה עם טונר צריכה להתבתע עם שואב אבק! לא שופכים טונר, לא מנערים את הקרטרידג', אלא שואבים עם שואב. זו הדרך היחידה לא לפזר ענני טונר ולא לנשום אותו.

קיים שואב אבק יעודי לטונר של חברת 3M אבל לדעתי גם שואב ביתי רגיל עם שקיות מתאים לעבודה חד פעמית/מזדמנת.

פורסם

דוקא נראה לי ששואב אבק ביתי עם שקיות בד/נייר הוא דרך מצויינת לפזר את הטונר באויר (הטונר הוא אבקה דקה מאוד). אולי שואב יעודי מסנן טוב יותר. בכ"א אני בחרתי שלא לקחת את הסיכון.

פורסם

לאמור את האמת אף פעם לי ניסיתי עם שואב בייתי.

יש לי את השואב היעודי של 3M, הוא לא מפזר שום דבר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה את השרשור באוב.

האם, בחלוף 3 שנים, יוכל מי מחברי הפורום ליעץ לגבי רכישת טונר למדפסת בראדר L2700DW - מקורי (240 ש"ח) או חלופי (60 ש"ח). אם חלופי - מאיזה מקור\תוצרת?

סה"כ השימוש שלי מועט, הטונר הקודם יוש במדפסת כבר למעלה משנתיים ועדיין נותרו איזה 10%.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי 2740 במשרד שטונר מוחלף בה פעם בחצי שנה. כל פעם אני מזמין ממקום אחר ולא כולם באותה האיכות. יש מריחות, פסים והדפים יוצאים אפורים. לתקופה של 3 שנים לא הייתי חושב בכלל. זה בגדר הוצאה חד פעמית ואין משמעות בין 60 ל240 על פני 3 שנים.

פורסם

עבדתי תקופה בחנות מדפסות וסיפקנו טונרים שונים.

ברוב המוחלט של המדפסות אפשר להשתמש בטונרים חליפיים ללא שום בעיה בשימוש בייתי רגיל.

אם רוצים להדפיס על נייר מדבקות נניח אז כן להשתמש במקורי ולא חליפי. דפים רגילים והדפסות רגילות אפשר חליפי. כמובן גם בחליפי יש הבדלי רמות של איכות אז כדאי לקרוא ביקורות ומי שבאזור המרכז אני יכול להמליץ על אחלה מקום לקנות טונרים ומדפסות וכו'. תשלחו הודעה פרטית.

• תוכן חדש...