Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסיון מוגבל עם טונר חלופי למדפסת בראדר היה שחסכתי 80 ש"ח והטונר היה מצויין. זה היה לפני מספר שנים ואיני זוכר היכן רכשתי אותו.

הסיפור היה מעניין - הזמנתי באינטרנט טונר מקורי תמורת 250 ש"ח, בעל העסק התקשר אלי ושכנע אותי לרכוש את החלופי תמותרת 170 ש"ח. היססתי ,אבל התברר שהוא צדק.

ד"א - לפני הרבה שנים ניסיתי מיכלי דיו חלופיים למדפסת הזרקה HP, והייתי מאד לא מרוצה. ההדפסה היתה מאד לא מדוייקת והמיכלים התרוקנו מהר מאד, כנראה שהזריקו טיפות גדולות מהדרוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טונר חליפי ב170??

בקיצור, אני רק עם טונרים חליפיים בברדרים. בד״כ עלות הטונר מתחת ל70₪ כולל משלוח עד הבית.

את האחרון קניתי לאחת המדפסות לפני כשבוע, עלה 59 לדעתי. מאוד מרוצה.

פותח זאפ, בוחר את הכי זול שלחנות שלו יש ביקרות טובות (מחסני דיו סבבה) ומחכה כמה ימים.

פורסם

נקמיצ'י, זה היה לפני איזה 4-5 שנים. מאז המחירים ירדו. בינתיים המדפסת ירדה למחסן והוחלפה במכונה יותר משוכללת שנרכשה במבצעי יום הבחירות. הבעיה היא שהטונר הבא צפוי להגמר אחרי שהתוף יצריך החלפה, ומחירו של תוף גבוה ממחיר מדפסת חדשה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום, כשיותר זול לקנות מדפסת מאשר טונר*, לא נראה לי שזה משנה.

* סיפור שהיה כך היה: הייתה לי מדפסת סמסונג שנגמר בה הטונר. מחיר של אחד חדש היה באיזור ה250 ש"ח. בסכום הזה קניתי מדפסת חדשה של בראד'ר. פשוט הזוי מה שהולך בתחום הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

משתמש רק בחלופי במדפסת HP. הכל עובד פיקס למרות שהמדפסת זיהתה שמדובר בטונר לא מקורי.

פורסם (נערך)

בדקתי עם מביני דבר שאמרו שהתחליפיים לא מתאימים ל 2130 אלא אם כן מבצעים RESET לקסטה. מענין אם מישהו שמע על ה RESET ואיך מבצעים זאת

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

רק חלופי.

למתקדמים, אפשר גם למלא טונרים לבד. יש לי שני טונרים חלופיים שמילאתי שוב לבד. אחד מהם עושה מדי פעם קוים שחורים בהדפסה - השני עובד מצויין (מילוי שני).

:turn-l:
פורסם

ואיך אתה מתמודד עם האבקה המלכלכת?

פורסם

האבקה היא הטונר.

אני לא ניסיתי את העניין, אבל ממילא צריכת הטונר שלי היא מיכל אחד בכמה שנים, כך שהחסכון שאשיג יהיה מינימלי, מבחינתי לא מצדיק את המאמץ ובעקר את הלכלוך. מספיקה לי הטינופת כאשר אני מנער את הטונרים כדי להוציא עוד קצת מיץ מהמיכל (בעבודה, שם אני יכול להגיע למאות דפים ביום).

פורסם

לי יש hp 127fn. אני משתמש בחליפי. במחיר של מקורי אחד קונים 2 חליפיים במבצע ונשאר עודף.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ברור שהאבקה היא הטונר. בזכות כלי המזיגה בצורת משפך, לא מתלכלכים ולא נושמים אבק טונר. פחות מלכלך מהחלפת גלגל באוטו :roll: מפרקים שלושה ברגים, מורידים מכסה פלסטיק. מתחתיו פותחים פקק גומי. מוזגים פנימה אבקה. מרכיבים חזרה פקק ומכסה, ו...זהו.

:turn-l:
פורסם (נערך)
יש לי 2130 עם טונר חליפי

תוכל לתת את שם החנות ואם אפשר את העלות. לפני הכל , כמה זמן אתה משתמש בחליפי והאם אתה מקבל איכות הדפסה טובה ללא רקעים ופסים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד

• תוכן חדש...