Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. תודה על ההזדמנות לכתוב כאן בפורום איכותי, עם משתתפים בעלי עניין.

שמי משה ואני בעל עסק [חדש] לגינון. אני גר באיזור ירושלים בעוד שהעסק מצוי בבית שמש, למי שלא מכיר- מדובר על עלייה\ירידה דיי רציניות לעשות מדי יום ולכן הזכרתי את מיקום העסק ומקום מגוריי.

אני מתעניין לרכוש רכב יד שנייה, מסחרית קטנה, העונה לדרישות העסק: כלומר, לסחוב ציוד, אבל לא משאות כבדים, תוך שהוא מסוגל להתמודד עם עלייה\ירידה תלולות כמה פעמים בשבוע.

התקציב שלי נע בין 30,000 ל50,000 בקירוב.

כרגע לפי בדיקה שאני עשיתי ישנם כמה מועמדות לעניין זה:

פג'ו פרטנר, רנו קנגו, סיטרואן ברלינגו, פורד טורנאו, פולקסווגן קאדי.

הייתי שמח מאוד אם בעלי עסק שעשו שימוש באחד הרכבים האלה, או בעל ידע ואף פרקטיקה מכאנית ישתפו את דעתם לגבי הרכב המומלץ לדעתם.

תודה רבה!

פורסם

את הטנדרון החביב עלי דווקא לא הזכרת.

פיאט דובלו - חזק משמעותית מהאחרים, וזול יחסית לטיפול לעומת השאר.

פיג'ו/סיטרואן - תוכל למצוא מבחר רחב של כלי רכב באחריות בלובינסקי טרייד - בסביבות 50K.

הפולקסווגן קאדי והקונקט יקרים מאד לאחזקה והייתי נמנע מהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עדיין לא יודע על כיוון של מסחרית שתהיה טובה לך לעבודה אבל

אתה לא מפחד מגניבה של הכלים?

אתה מודע לזה שיהיה לך ריח חזק של דלק ברכב? זה לא בריא, אבל בכלל לא נעים להיכנס לרכב בחום שכל הרכב מלא בריח של דלק ולא אפשרי לנהוג עם מזגן.

לאיחסון של חומרים שנשארו לך מגינות אתה תהיה חייב נגררת או מחסן כדי לא להיסחב עם כל הציוד שנשאר ברכב או לזרוק חומר שיכול להיות יקר כי אין לך מקום לאחסן אותו.

פורסם

הייתי שמח מאוד אם בעלי עסק שעשו שימוש באחד הרכבים האלה, או בעל ידע ואף פרקטיקה מכאנית ישתפו את דעתם לגבי הרכב המומלץ לדעתם.

תודה רבה!

אני כבר 6 שנים עם ברלינגו טורבו דיזל 1.6 2009, שווי שלו בשוק היום פחות מההתקציב שלך.

מטפל בצורה מסודרת אבל שום דבר מעבר להמלמות יצרן. לא היו כמעט בעיות. האוטו מאוד פשוט, בסיסי ולא מאובזר, אבל נוח ולא מעייף, עושה את העבודה. טיפול נכון בשמנים איכותיים קריטי ביותר בדגם הזה.

uploadfromtaptalk1437056060485.jpg

למרות הספק מנוע נמוך (75 כ"ס) את העליה לירושליים הוא עולה ללא שום מאמץ גם בעומס מלא.

צריכת דלק משולבת עם מזגן - 1 ל 16.5

• תוכן חדש...