Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי פנצ'ר שקטל צמיג בסיאט אימא שלי נסעה היום כמה קילומטרים טובים על פנצ'ר וגמרה צמיג גם ביונדאי.

כרגע יש על האוטו רבעייה של יקוהאמה c דרייב 2 שקצת אכזבו אותי.

קיבלתי הצעה לצמד הנקוק אופטימו k425 שהוא הצמיג המקורי שמגיע על האוטו וגם הצעה באותו מחיר לניטו nt650.

את ההנקוק אני מכיר על הרכב והוא היה לא רע, על הניטו אני לא מצליח למצוא ביקורות ב-tyereviews.

למישהו יש ניסיון איתו?

קונטיננטל אקו אין בקוד מהירות מתאים (h) ו-toyo cf2 אין במלאי. מישלין אנרג'י מעל 400 ש"ח וגודייר איגל ספורט עולה 350 ש"ח לפני מע"מ.

פספסתי משהו? למישהו יש הצעה אחרת?

הניטו מסקרן אותי כי באתרים הישראלים הוא מופיע במחיר גבוה משמעותית ממה שהוצע לי.

פורסם

שלום רב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Hankook K-425 בעלות של 342 ש"ח לצמיג.

ואת ה-Toyo CF-2 בעלות של 350 ש"ח לצמיג.

אם תרצה צמיג מעט זול יותר אך איכותי לא פחות, תוכל למצוא גם את ה-Falken ZE-914 בעלות של 320 ש"ח לצמיג.

כל המחירים כוללים כמובן מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על זוג צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם

אני עובד כרגע עם פנצ'ריה ספציפית שאני מחבב.

יש לכם פנצ'ריות באיזור צמח, בית שאן או טבריה?

פורסם

לצערי הרב לא, זה איזור שכרגע אין לנו כיסוי עבורו.

הכי קרובה אליך תהיה בעצם הפנצ'ריה שלנו בעפולה.

• תוכן חדש...