Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כיום אני נוסע עם צמיגים סינים OVATION קיבלתי אותם עם האוטו, האמת האחיזה שלהם הייתה ממש טובה בשנה הראשונה יחסית לצמיגים שהיו לי קודם (פירלי/מישלן) כנראה כי החלפתי אוטו באוטו הישן היה לי 14 בחדש 16 אינצ.

החלטתי להחליף אותם כי עכשיו האחיזה די גרועה.

מתלבט בין כמה דגמים:

1.

ZE914 Falken באזור ה350 לצמיג

2.

Continental PREMIUMCONTACT באזור ה450 לצמיג

3.

Dunlop BLURESPONSE באזור ה450

כמו כן יש את כל הטויו CF1 וCF2 שזולים יותר. ויש את המישלן שעוברים את ה500 לצמיג.

זה לא רכב ספורט ואני לא עושה איתו מרוצים. אבל לא נוסע הכי רגוע שיש, ואני רוצה גיבוי מלא מהצמיגים.

אני רוצה להחליף רביעיה ולא רוצה חור בכיס. לדעתם שווה לחרוג לדנלופ או לקונטי או הפלקן מספיק טובים?

פורסם

בוקר טוב,

תיקון קטן למה שכתבת, ה-Toyo CF2 יהיה יקר יותר מהפאלקן המדובר (431 ש"ח לצמיג) וה-CF1 כבר לא מיובא לארץ.

הפאלקן ZE-914 הינו צמיג מעולה שיתן לך מענה מספק בהחלט. פה תוכל לקרוא ביקורות על הצמיג.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא אותו בעלות של 355 ש"ח לצמיג הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

שים לב שמדובר בקוד מהירות H, צמיג בקוד מהירות V יהיה יקר יותר.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה.

המחיר והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם

בוקר טוב,

גם הטויו וגם הפאלקן הם צמיגים טובים שככל הנראה יענו על צרכיך.

אם אתה רוצה ומוכן להשקיע יותר, יש את הדנלופ המדובר, שהוא צמיג יותר טוב. יש עליו ביקורות טובות כאן בפורום וגם באתרים בחו"ל.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/Sport-BluResponse.htm

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
בוקר טוב,

תיקון קטן למה שכתבת, ה-Toyo CF2 יהיה יקר יותר מהפאלקן המדובר (431 ש"ח לצמיג) וה-CF1 כבר לא מיובא לארץ.

הפאלקן ZE-914 הינו צמיג מעולה שיתן לך מענה מספק בהחלט. פה תוכל לקרוא ביקורות על הצמיג.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא אותו בעלות של 355 ש"ח לצמיג הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

שים לב שמדובר בקוד מהירות H, צמיג בקוד מהירות V יהיה יקר יותר.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה.

המחיר והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני.

לפי הביקורות שהבאתם, הZE914 קיבל ציון גבוה יותר מהDUNLOP בכל פרמטר.

יש עוד משהו מומלץ עד 450 לצמיג או שאני אלך על הZE914 וזהו?

יש דרך לקנות את הצמיגים ישר מהפנצריה ולקבל את הDRAMCARD?

אני מעוניין לראות את הצמיגים והתאריך שלהם לפני שאני קונה (לא ממש אפשרי באינטרנט).

פורסם

המחיר ומבצע ה-Dream Card תקפים רק ברכישה ישירות מאיתנו כיבואנים ולא תקפים בפנצ'ריות עצמן.

לגבי תאריך הצמיגים - כמקובל בשוק, אנחנו מתחייבים על צמיגים עד גיל שנה שאוחסנו אצלנו בתנאי יבואן אופטימליים.

• תוכן חדש...