Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי על זה מידע באינטרנט ולא מצאתי ספציפית על הפיקנטו. מה שכן מצאתי זה על הריו משנת 12-13 שבה מותקנת המערכת וכל מה שחסר זה רק הכפתורים על ההגה, וע"י התקנת קיט פשוטה שנמכרת באיביי המערכת עובדת.

מצאתי באיביי קיט דומה עבור הפיקנטו החדשה משנת 2015, מישהו יודע אולי האם המע' קיימת גם בפיקנטו כמו בריו ורק הכפתורים חסרים?

האם ניתן להוסיף את המערכת או הכפתורים דרך מוסכי קיה וכמה זה בערך אמור לעלות במוסכי קיה?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, תשובות..

לאחר בדיקה עם המוכר ע"י מספר VIN של הרכב, אכן המערכת מותקנת בפיקנטו משנת 2015, כמו כן ה clock spring תומך באודיו, דיבורית ובקרת שיוט.

למעשה, כל מה שחסר זה הכפתורים והחוטים.

כל הסט, כולל הכפתורים של האודיו והדיבורית (כבר קיים, בצד שמאל של ההגה), נמכר באיביי בעלות של כ 280 שח כולל המשלוח.

מחיר ממש נמוך. והבנתי שההתקנה פשוטה מאוד.

נבדק עבור דגם EX, לא יודע לגבי הדגם הפחות מאובזר.

פורסם

מבחינת אחריות, אין לי מושג, אבל כמו שחבר פורום אחר ציין באחד השירשורים שלו:

הרכיבים מקוריים, כך שלא צפויות תקלות מיוחדות. וגם במקרה של תקלה כלשהי תמיד ניתן לפרק והחזיר את הרכיבים המקוריים שאיתם הגיע הרכב.

שליטה על מערכת האודיו כבר קיימת על ההגה בצד שמאל ביחד עם השליטה על הבלוטופ.

פורסם

עדכון לבעלי הפיקנטו החדשה דגם EX:

לאחר בירור נוסף, מסתבר שגם אין צורך בצמת החוטים.

כל מה שנדרש זה אך ורק יחידת הכפתורים הימנית, אשר שולטת על מחשב הדרך ובקרת השיוט. נמכרת באיביי בכ 150 שח כולל שילוח ארצה.

פורסם

הבנת מה צריך לפרק?

בחיפוש ביוטיוב על קיה ריו ראיתי סרט שבהתחלה שלו רואים הגה מפורק לחלוטין ממקומו.

אתה יכול לשלוח את הסרטון שראית על הריו?

פורסם

אכן בפיקנטו צריך לפרק את ההגה לגמרי מהרכב.

אם מישהו צריך עזרה בהתקנה שכזאת אפשרי לפנות אליי בהודעה פרטית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אכן בפיקנטו צריך לפרק את ההגה לגמרי מהרכב.

אם מישהו צריך עזרה בהתקנה שכזאת אפשרי לפנות אליי בהודעה פרטית.

תודה אחי,

נחכה שיגיע.

אם יהיו לי שאלות אני אעזר בך.

יצא לך להתקין את הפקד הימני בפיקנטו?

פורסם

יצא לי גם השמאלי, וגם בימני.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מניח שהתקנת בדגם LX, נכון?

היה צורך בהחלפת קלוק ספרינג ו/או צמת החוטים, או שהם היו מותאמים כבר להתקנת הפקדים?

פורסם

היה צריך את כפתורים של 2 הצדדים, וצמת חשמל שנמכרת גם כן בנפרד המגשרת בין צד ימין ושמאל ומתחברת ישירות לצליל כרית אוויר. אין צמת חוטים מוכנה בהגה, צריך לפרק את ההגה לגורמים, על מנת להשתיל בתוך ההגה את הצמה החדשה

פורסם

אחלה, אני מקווה שהמוכר באיביי לא הטעה אותי.

הזמנתי ממנו רק את הכפתורים של צד ימין.

אצלי בהגה כבר יש את הכפתורים בצד שמאל, ובצד ימין יש יחידה עם שני כפתורים trip ו. Reset.

המוכר טוען שהוא בדק לפי מספר VIN ושהצמה הקיימת תומכת גם בקרוז קונטרול. מקווה שהוא יודע מה שהוא אומר.

• תוכן חדש...