Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סדק כזה יכול להחזיק אפוקסי שקוף המזרק הזה עם 2 סוגי הדבקים שמערבבים בניהם. בעבר כבר הישתמשתי בזה לסדק כמו שאתה מתאר ברדיאטור והחזיק יפה.

פורסם
המקורי הכי טוב אבל אני מניח יקר ואולי אין בחברה. תקפוץ למוסך של סובארו, אפילו מורשה תגשש שם לגבי עלויות. אפילו תנסה בטלפון.

החלופי בדר"כ סיני עם קירור פחות טוב אבל כמעט כל הרכבים שהוחלף רדיאטור נוסעים עם סיני והכל בסדר.

800 נראה לי קצת יקר

שוב, תגשש. אם אין ברירה אז מחליפים.

מקסימום כבד עליך תבדוק על משומש מפירוקיה

משומש מפירוקיה זה סתם סיכון לדעתי..

אם קונים אז קונים.

על סדק כזה יכול להחזיק אפוקסי שקוף המזרק הזה עם 2 סוגי הדבקים שמערבבים בניהם. בעבר כבר הישתמשתי בזה לסדק כמו שאתה מתאר ברדיאטור והחזיק יפה.

זהו.. גם אני חשבתי להשתמש בזה. יש לי בדיוק מזרק כזה בבית.

השאלה אם צריך סוג מיוחד של אפוקסי (אולי יש סוגים שונים של מזרקים).

זה יעמוד בטמפ' בכלל?

מה אם איכשהו ייצא מצב שהאפוקסי יגיע לתוך הצינור? מעבר לרדיאטור, זה יכול להרוס משהו אחר?

והשאלה היא שוב, האם הבעיה ברדיאטור היא נטו בחלק העליון בסדק. כי בנתיים הכמות של המי קירור שלי יורדת.

פורסם

לידיעתך, אם כבר אתה חושש מהחום - אם אתה רוצה לחזק את האפוקסי הכי טוב זה לחמם אותו (במידה, לא עם להביור) במהלך ההתייבשות, זה מגביר את הצילובים של הפילמור והופך את החיבור לחזק הרבה יותר. לכן עשה זאת עם רדיאטור חם.

טיפ נוסף - לפני שאתה מדביק שפוך שם מים רותחים עם סבון, נקה עם סקוטש ברייט שפני השטח יישרטו מעט, ייבש הייטב ואז תשתמש באפוקסי (כמובן, כשהדוד חם).

בהצלחה.

פורסם

אני נסיתי להדביק סדק בדוד פלסטיק של רדיאטור עם 3-4 סוגי אפוקסי שונים וגם עם דבק דו מרכיבי (שכחתי את שמו) שלפי פירסומים אמור להדביק כל דבר.

יש שירשור שלי בפורום שמתאר את כל השלבים והנסיונות.

לצערי הנזילה תמיד חזרה תוך זמן קצר.

זה לדעתי קורה בגלל שמקדם ההתפשטות של הפלסטיק שונה ממקדם ההתפשטות של הדבק ולכן כשרדיאטור מגיע כמה פעמים לטמפ' עבודה ההדבקה נפתחת.

בסוף החלפתי רדיאטור.

פורסם

הייתה לי אימפרצה 96 וקרה לי בדיוק מה שתארת. אין קומבינות.

החלף הרדיאטור בחדש.

זה רכב מאוד אמין ועמיד. תשקיע בו עכשיו- טיפול גדול כולל טיימינג, מצבר, רדיאטור והוא ימשיך לנסוע.

מחיר לרדיאטור כולל עבודה- סביב ה-1000 ₪.

פורסם (נערך)

לפי דעתי 2 אפשרויות תיקון:

שפשוף קל ואפוקסי פלסטלינה. או שיפשוף קל ולשים פלדה נוזלית(שפורפרת). בשני המקרים זה סיפור של עשרים וחמש שקל סוגר תעניין.

בפלסטיק וגם במתכת הפוקסי והפלדה נוזלית חזקים מאוד ועמידים בטמפ גבוהות.

מניסיון.

אם אתה מהמחמירים (כמוני), תשים פוקסי ועל זה שכבה רחבה יותר של פלדה נוזלית ולבסוף תצבע עם ספריי צבע שחור את החלק העליון, אתה לא תראה בכלל את התיקון.

שפורפרת פלדה נוזלית תוכל למצא ב"אייס".

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לידיעתך, אם כבר אתה חושש מהחום - אם אתה רוצה לחזק את האפוקסי הכי טוב זה לחמם אותו (במידה, לא עם להביור) במהלך ההתייבשות, זה מגביר את הצילובים של הפילמור והופך את החיבור לחזק הרבה יותר. לכן עשה זאת עם רדיאטור חם.

טיפ נוסף - לפני שאתה מדביק שפוך שם מים רותחים עם סבון, נקה עם סקוטש ברייט שפני השטח יישרטו מעט, ייבש הייטב ואז תשתמש באפוקסי (כמובן, כשהדוד חם).

בהצלחה.

לגבי עניין החום, מכיר את התכונה הזאת של האפוקסי. השאלה האם זה עדיין לא חם מידי, גם בשבילו.

אני אנסה..

סה"כ רק לשים אפוקסי? בלי שום רפידה או משהו? נטו שכבה של דבק?

על מספר סדקים בפלסטיק הזה נסעתי עם אפוקסי 5 שנים, מחזיק בלי שום בעיות.

רק לשייף קצת שהפלסטיק לא יהיה חלק ולנקות טוב.

בהצלחה.

סה"כ רק לשים אפוקסי? בלי שום רפידה או משהו? נטו שכבה של דבק?

לפי דעתי 2 אפשרויות תיקון:

שפשוף קל ואפוקסי פלסטלינה. או שיפשוף קל ולשים פלדה נוזלית(שפורפרת). בשני המקרים זה סיפור של עשרים וחמש שקל סוגר תעניין.

בפלסטיק וגם במתכת הפוקסי והפלדה נוזלית חזקים מאוד ועמידים בטמפ גבוהות.

מניסיון.

אם אתה מהמחמירים (כמוני), תשים פוקסי ועל זה שכבה רחבה יותר של פלדה נוזלית ולבסוף תצבע עם ספריי צבע שחור את החלק העליון, אתה לא תראה בכלל את התיקון.

שפורפרת פלדה נוזלית תוכל למצא ב"אייס".

לא שמעתי בחיים על פלדה נוזלית. יש לזה שם באנגלית?

פורסם

אגב ככה זה נראה אם זה משנה

20150706_143916.jpg

אגב, למישהו יש מושג מה זה הצינור הזה?

נמצא בחלק השמאלי, בצד הרחוק.

20150706_144052.jpg

• תוכן חדש...