Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברימוס!

אני זקוק לעזרתכם וגם סבא שלי יודה לכם! :):):):)

אני רוצה לייבא לסבא שלי כורסה(א) אשר בעזרת מנועים חשמליים עוזרת בתהליך הקימה והישיבה.

בארץ ותקנו אותי אם אני טועה זה נקרא "כורסת הקמה".

עשיתי סקר שוק, הייתי בחנויות ואצל יבואנים חסרי עמוד שדרה. הם מגזימים. לגמרי. האיכות של הזולים לא משהו והיקרים. יקרים מידי. מחירה נע בין 5 ל-8 אלף שקלים. יש לי מישהו שיכול לשלוח לי מארצות הברית כורסא שנמכרת פה ב-8500 שקלים. המחיר שלה בארצות הברית הוא 400 דולרים(בסייל נוכחי המחיר יורד ל- 369$). משלוח לארץ יעלה כ-300 דולרים(325 ליתר דיוק).יבוצע בעזרת משלוח אוויר. זה משטח עם קופסה עליו שאני אצטרך משאית כדאי לאסוף אותו.

האם למישהו יש נסיון בלייבא רהיט מיוחד או כל רהיט אחר.

האם הסכם הסחר עם ארצות הברית עדיין בתוקף? :) ואם כן אז מה המס הנוכחי?

אם יש הקלות שאפשר לקבל ,למי לפנות? והאם עליי להכין מסמכים כלשהם לפני שזה מגיע לפה?

ולאן מגיע המשלוח אם זה מגיע דרך האוויר?

תודה רבה לכולם. כל מידע נוסף יתקבל בברכה!!!

מיכאל

פורסם

מצא בקבוצות למיניהן בפייסבוק אנשים שחוזרים מרילוקיישן ותפוס טרמפ על המכולה שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מניח שהמוצר מתחבר לשקע החשמל. בדקת שהוא תומך במתח/זרם הישראלי?

היי. כן אכן בדקתי והוא יעבוד בישראל.

אבל יש ממיר מתח לכל דבר לא?

פורסם
צביקי אין מה להגיד, אתה מעניק אופטימיות לבחור.... [emoji38]

אוי ואבוי. רק עכשיו אני מבין את הדו צדדיות.

כוונתי, לאור ניסיוני המקצועי, שקשישים שמוכרים כורסאות מתים מהר, ואילו הקונים מאריכים ימים בשיבה טובה.

פורסם

ראשית אם המכשיר הוא 110v. קח בחשבון שאתה צריך ל-נות ממיר מתח וזה לבד יעלה כמה מאות שקלים. לגבי פטור ממכס אתה צריך תעודה שמוכיחה שהמוצר מיוצר בארהב. לא מספיק שנקנה שם. והיא צריכה להיות מאושרת על ידי עוד מקומי והשגרירות הישראלית . בקיצור לא פרקטי ליבוא אישי. יוצא דופן במקרה זה הוא יבוא רכב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...