Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושים אחר רכב לאישתי ראינו שהרנו סניק משנת 08 בערך נמכר בסכומים נמוכים מאוד, מדוע? הרכב עד כדי כך לא פופולארי? לא אמין?

אשמח להכוונה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצחק לוי ועם ישראל לא אוהב אותו .... זה למה הוא זול. אם תצליח למצוא אחד שמור שטופל בזמן אתה יכול רק להרווח . וכל מה שחסכת על המחיר תשמור בצד לתיקונים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יצחק לוי לא אוהב או שונא רכב.

המחיר שסניק תימכר גם ככה יהיה נמוך משמעותית ממחיר המחירון. אם אתה רוצה לדעת למה הוא נמכר כל-כך נמוך, אני מציע שתקנה כזה ואז תדע. רק בבקשה אחרי שתמכור אותו תספר לנו...

אישית, אחרי שהיה לי רנו סניק בעבר הרחוק - אני לא מתקרב יותר למוצרי רנו. אני בהחלט משאיר את התענוג הזה לאנשים שרוצים לקנות רכב מפנק בזול, ולמדו 'לדפוק את השיטה'.

אגב, אם מצאת סניק דיזל ידנית זה כנראה יהיה עם הרבה פחות תקלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מחירי רנו נמוכים מהסיבה הפשוטה שהציבור בישראל הוא עדר אשר ניזוןמסטיגמות ודעות קדומות אשר השתרשו לפני שנים רבות.

המגיב לפני הוא הדוגמא לכך, כיוון שאם אינני טועה הייתה למגיב רנו אישם בתחילת שנות ה 2000, מאז עברו 15 שנה פחות או יותר אבל הקיבעון לא זז מ"מאחד...

היו ברשותי מספר צרפתיות לא מבוטל, פרטיות וגם ליסינג, באופן מוחלטניתן להגיד שרנו עברו מהפך איכותי החל משנת 2009 , והרכבים מגלים אמינות טובהמאוד.

הנושא היחיד אשר מחייב תשומת לב יתרה בסניק מודל 2008 הוא הגירהאוטומטי AL4 , יש לבדוק בנסיעה האם הגיר עובר בצורה תקינה, מכות בהעברתההילוכים ואו משיכת הילוכים מרמזת כעל צורך בהחלפת שסתומים חשמלים בעלות של כ 2000₪.

כיוון שניתן לרכוש סניק במחיר נמוך משמעותית מהמחירון הרשמי שלה ,מציע לך לחפש מודלים מתקדמים יותר 2010 ומעלה ובמעט מאוד כסף תקנה הרבה מאוד אוטו.

לחלופין נסה למצוא את הסיטרואן קסרה פיקאסו, רכב מעולה במעט מאוד כסף,בניגוד לכל קשקשני הרשת מדובר על רכב אמין , מרווח ותמורה מעולה לכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה אתה צועק?

רשמתי שהיתה לי רנו לפני שנים רבות. כל דגם של רנו שיוצא, מייד מספרים שכעת בניגוד למה שהיה בעבר הפעם זה אמין, לרבות קמפיין ברור של היבואן "לא רואה מוסך". וכל מודל חדש שיוצא, היבואן אומר שהאמינות שופרה בהשוואה למודל הקודם.

גם היבואן הוא לא בדיוק "כוס התה שלי", ונדמה לי שגם אתה CX זכית לשירות מזלזל משהו לאחרונה, ולכן, גם בגלל המכונית עצמה וגם בגלל היבואן - אני מוותר מראש. כזה אני, חלש אופי.

אז אישית, בהחלט אני חי בשלווה שתיהנו ממחירי היד השניה הנמוכים לפי לוי יצחק, ומהמחירים העוד יותר נמוכים בהן הן מחליפות ידיים בפועל. אני מיציתי את פרק הרנו בחיי.

(למעט פרולוג קצר שאני עובד עליו - אם מישהו מכיר רנו מגאן או סניק למכירה משנת 99 או 2000 או 2001 - ולא איכפת לי תאונת שילדה, רק שתהיה עם טסט ונוסעת איכשהו, אני מעוניין לקנות.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

למה המחירון נמוך - טיימינג שעולה 3500 ש"ח לפחות במוסך מורשה, כל נגיעה בגיר (ויש כאלו)תיקון בסכומים גבוהים,

וזה לרכבים שערכן לא גבוה כ"כ,

וזו תופעה לא יחודית לרנו (ע"ע אודי, מרצדס, לנדרובר ושות').

אמינות בסה"כ סבירה אבל אם כל תיקון חשמל קטן

(ושוב יש כאלו) התיקון יקר אנשים נוטים להיפטר מהרכב בכל מחיר (או ללא מחיר....).

פורסם

אנסה להיות אובייקטיבי, במקום להכנס לדיונים אינסופיים על צרפתי מול יפני.

ראשית כל, מודל 2010 זה דור שלישי, הנוכחי. יש לו מנוע וגיר של ניסאן. הוא גם סובל משוק מאוד חלש ומחירים נמוכים אבל עדיין לא הגיע למחירים מצחיקים של סביבות 10.000-15.000 ש"ח ומטה שמקבלים היום על דור שני (שנים 2004-2009).

סניק דור שני הוא רכב משפחתי מצויין, התצורה המוצלחת ביותר לרכב משפחתי, נוח ומרווח מאוד.

אבל...הוא גם מתקדם מאוד טכנולוגית - בלם יד חשמלי, לוח שעונים דיגיולי, כרטיס התנעה במקום מפתח ועוד.

כל הדברים האלו אם מתקלקלים, עולה יקר לתקן אותם. בכללי, תחזוקה שלו יקרה, והוא לא "מקבל טוב" תחזוקה קמצנית ושימוש בנזלים ושמנים לא לפי דרישות יצרן. אמינות בכלליות לא אחידה, יש אנשים שנסעו שנים ללא תקלות ויש כאלה שהתקלקל אצלם כל דבר אפשרי. הדגמים המאוחרים (2007 ומעלה) עדיפים על היותר ישנים.

בקיצור, זה לא רכב שמתאים למי שמחפש אמינות בלבד, משקיע בקנייה את כל הסכום שיש לו ולא משאיר בצד כסף לתחזוקה ותקלות.

אבל מי שיודע למה הוא נכנס יכול לקנות רכב שהוא באמת מצויין במכלול התכונות שלו וגם לא כזה נוראי מבחינת אמינות אם קונים משהו מטופל שלא הוזנח.

וכן, כמעט בילתי אפשרי למכור אחר כך...

אם לקנות, אז רק רכב מוכר עם הסטוריה יחסית נקייה, שלא חפרו ולא התעסקו איתו יותר מידי. ולא ממישהו שהתייאש מהרכב ורוצה להעיף אותו בכל מחיר.

פורסם

שרשור מהיום שפשוט מדגים את הזלזול בו מתייחס היבואן ללקוחות שלו. לדעתי מוסך לא היה מתנהג ככה אם לא היתה אפילו 'הסכמה שבשתיקה' להתנהלות מזלזלת שכזו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571908-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%91-%D7%9C%D7%AA%D7%AA-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%94%D7%9D

לשעבר:

פורסם

Buki - לצערי אני יכול לתת מידע בנושא מכלי ראשון.

דווקא הרכיבים הטכנולוגיים המתקדמים שהזכרת - ללא מי יודע מה מתקלקלים (למעט אולי לוח המחוונים)

א-ב-ל:

- טיפולים יקרים מאוד (פעמיים מעל 5000 בטיפול סטנדרטי ללא תוספות כלשהן)

- תקלות משביתות חוזרות ונשנות ( ברכב בן 3.5 שנים! )

- שירות יבואן מתחת לכל ביקורת ) דוד שלי הכניס למוסך סניק 2005 עם התלונה - לא סוחבת, קיבל חשבונית ע"ס 17500 (שבע עשרה לף וחמש מאות ש"ח) והתקלה לא נפתרה. בסאגה שנמשכה חודשים הוחלפו לרכב שלשה(!) מנועים ולמוסך עוד היתה חוצפה לבקש כסף...

לסכום: מכוניות לא אמינה, חלפים יקרים בלי פרופורציה, ושירות יבואן מחפיר מורידים את ערך השוק של דגמי רנו למיניהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי ליאנה מודל 05, מליסינג. אצלי מ08.

רכשתי ב2011, סניק מודל 05, מציאה עם קמ נמוך מאוד, והחזקתי אותה פחות משנתיים.

הסניק נכנסה רק פעם אחת למוסך, להחלפת צמה של המאוורר של המזגן.

התיקון הזה עלה לי למעלה מ4000 שקל, שזה יותר מהעלות אחזקה של הליאנה למשך כמה שנים טובות.

זה למה אני אישית לא מתקרב יותר לרנו ולמה המחירים שלהן ברצפה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לגבי שרות במוסכי יבואן. היו ברשותי לאורך השנים 3 מכוניות רנו, האחרונה נמכרה לפני שנתיים. אקספרס, קנגו וקליאו.

כולן טופלו במוסכים מורשים, לא נתקלתי בבעיות מבחינת השרות. כמעט כל התקלות טופלו בפעם הראשונה ללא צורך בביקורים חוזרים. היו כמה פיספוסים אבל התמונה הכללית בסדר.

מדובר בס"כ בכמה עשרות טיפולים ו/או כניסות לתיקון, כך שאני חושב שזה בסיס סביר לחוות דעת.

מחיר - לא זול אבל גם לא משהו חריג ביחס למוסכים מורשים אחרים.

פורסם

אני לא יודע מאיפה אנשים שואבים את הסיפורים האלה

לאבא שלי יש רנו סניק 2008 עם 140K קילומטר האוטו מפגין אמינות יוצאת מגדר הרגיל לבד מהחלפת שמנים ופלאגים פעם בשנה לא היו תקלות בכלל באוטו חוצמזה שהאוטו קצת אוהב דלק ( 1 ל8 בעיר )

לזיו עם הסיפור על הדוד אוטו לימון יכול לצאת בכל אוטו, לדוד שלך זה קרה בסניק לי זה קרה עם גולף חדשה זה לא מעיד על הכלל

יש שם רע לצרפתיות בגלל מוסכניקים משנות ה80 שמקובעים בדעתם ומפיצים פחד על הרכבים

אגב הסיבה שאבא שלי קנה אותו זה כי הוא מבודר 70++ ונוח לו להכנס ולצאת מהאוטו - הכסא יושב גבוהה

פורסם

קנגו ואקספרס זה מנועים אחרים - אמינים יותר, לגבי הקליאו תלוי איזה מנוע.

כל אחד מוזמן לעשות מה שמתאים לו.

כל מי שקונה סניק מהשנים 04-09 שיקח בחשבון שהאחזקה יקרה יחסית, והאמינות ממש לא אחידה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל מי שקונה סניק מהשנים 04-09 שיקח בחשבון שהאחזקה יקרה יחסית, והאמינות ממש לא אחידה.

עם זה אני מסכים, רשמתי את זה בהודעה הקודמת שלי.

• תוכן חדש...