Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לפני שבוע יונדאי גטס 2005 מנוע 1600 עם 70 אלף ק״מ , הלכתי איתה למוסך ואמרו שיש בוצה במנוע וצריך לעשות פלאשינג .

האם לעשות ? כמה אמור לעלות פלאשינג ? חייב לציין שהמוסך זה אנשים שאני מכיר ולא יגידו לי סתם .

כדאי לעשות את זה ? עם חומר שמכניסים למנוע ואז מחליפים שמן ופילטר שמן .

פורסם

בגטס לא עושים פלאשינג!! זה גומר את גומיות השסתומים והרכב יתחיל לעשן ולצרוך שמן יתר על המידה. לניקוי יסודי ומושלם צריך להוריד אגן שמן ומיכסה שסתומים ולנקות כמו שצריך.

פורסם

הייתי במוסך של יונדאי עכשיו ואמרו שלא אמורה להיות בעיה אם לעשות פלאשינג . מה אתם אומרים ?

וכמה אמור לעלות אם אני מפרק את כל האגן שמן ומיכסה שסטומים ? אתם מכירים מישהו שעושה עבודה טוב במחיר סביר ?

פורסם

אם אתה מחליט לבצע פלאשינג שיהיה המון בהצלחה. ציין מהיכן אתה בארץ ואני בטוח שאנשים פה אפילו יישמחו לעזור לך לבצע את הניקוי היסודי של הבוצה בכייף או אפילו תקבל הפנייה למוסך טוב באיזורך.

פורסם

אני מאשדוד אחי , ממש תודה על העזרה אני מחכה לעוד תגובות , ואגב אני חייב לציין שהרכב נוסע מצויין אין שום עשן או גימגום מסויים . פשוט פתחו אתהפקק שמן וראו בוץ שחור והחליטו שיש בוצה . אני לא מבין בזה כלכך

פורסם

בצע את הטיפול במוסך עם ניסיון בטיפול ברכב, כך הטיפול יהיה יעיל וגם תהיה לך אחריות.

גם במנוע עם גומיות רגישות לפלאשינג - אפשר לבצע פלאשינג.

לגשת למוסך בעל ניסיון במנועים הללו , ולהתאים תוסף פלאשינג המתאים לסוג הגומיות והטיפול.

(יש מספר סוגים של תוספים לפלאשינג, בהרכב שונה )

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני גם לא ממליץ, ממליץ לפרק את האגן שמן ואת מיכסה השסתומים ולנקות, אחרי זה לשים שמן 5W-40 של חברה טובה הוא יעשה את המשך הנקיון ואז תחליף אותו אחרי 8אלף ק''מ.

פורסם

מחזק את מאור ואת אנטון, ואם בכל זאת עושים פלאשינג אז לא להסתפק רק בזה - לפתוח קרטר ולנקות במיוחד את רשתית השמן שבטח תיסתם מכל חתיכות הבוצה שהפלאשינג קילף.

מצורפת רשתית נקייה של גטס, לצערי אין לי תמונה של לפני אבל תאמין לי שהמצב היה קשה:

2.jpg

Stay Dirty

פורסם

לעבודה שאתה מתאר מוסך יקח מינימום 500 שקל בלי חלקים,לכן חברי הפורום שמציעים לך את עזרתם (בלי תשלום) עדיפים ורוב הסיכויים (בלי להעליב מוסכי פורום מומלצים) יעשו את באהבה ולא כדי לצאת מידי חובה.

פורסם

לפני כל הדיונים האלו, מי אמר שיש בוצה? מוסך אחד שנכנסת אליו בפעם הראשונה עם הרכב וסיפרת לו שעכשיו קניתה אותו ואתה רוצה טיפול?

זה מבחינת המוסך הזמן לספר את כל הסיפורים האפשריים.

הכי פשוט בעולם זה למכור טיפול פלשיינג

לא מכיר את המוסך, אבל כמו שאני מכיר את התחום, קודם תהיה בטוח שיש בוצה שמהווה בעיה.

פורסם
לפני כל הדיונים האלו, מי אמר שיש בוצה? מוסך אחד שנכנסת אליו בפעם הראשונה עם הרכב וסיפרת לו שעכשיו קניתה אותו ואתה רוצה טיפול?

זה מבחינת המוסך הזמן לספר את כל הסיפורים האפשריים.

הכי פשוט בעולם זה למכור טיפול פלשיינג

לא מכיר את המוסך, אבל כמו שאני מכיר את התחום, קודם תהיה בטוח שיש בוצה שמהווה בעיה.

מחזק לחלוטין את הנאמר:

בגטס כאשר פותחים מיכסה מילוי שמן מה שרואים זו הפחית שמכסה את גל הזיזים כך שזו לא אינדיקציה מדוייקת של בוצה במנוע. כדי לוודא זאת צריך להרים מיכסה שסתומים.

פורסם

הבנתי , עכשיו השאלה איך עלי לדעת אם יש באמת בוצה ? האם אחד מחברי הפורום מתמצה בזה וגר באיזור אשדוד ? אין לי בעיה ללכת אליו שיבדוק לי , תודה לכולם !

• תוכן חדש...