Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מנסה לשלוט, אני ביקשתי ולא דרשתי. אני רק לא מבין למה אתה מתעקש להיות בפוסט שהוא לא שלך ושאתה לא רצוי בו.

קיבלת ממני תגובה עניינית ורלוונטית לשאלתך

המענים שלך אגרסיבים ולא ראויים - זו אינה רוחו של הפורום

אוותר מעתה על כל התייחסות נוספת שלך

פורסם

הנזק כולל עבודה ושכר שמאי הגיע כמעט עד 9 אלף.

כרגע חברת הביטוח שלי מגישה תביעה נגד אותו אחראי לפגיעה. אני מקווה בשבילו שהוא יתעשת ויודה באשמה.

תודה לכולם. אני שמח שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר :)

פורסם

ואני מקווה שאותו בחור, שאת כספו אתה רוצה, קורא את הפוסט הזה והמקרה יגיע לבית המשפט ושם, יפתחו לך את השושנה.

ארז רונן

פורסם

ואני מקווה שאותו בחור, שאת כספו אתה רוצה, קורא את הפוסט הזה והמקרה יגיע לבית המשפט ושם, יפתחו לך את השושנה.

מאחל לך גם חיים יפים ומאושרים :)

וואי לאנשים כל כך רע בחיים?

מאחל רפואה שלמה וטיפה יותר חיוביות ואהבה בחיים :)

פורסם

מאחל רפואה שלמה וטיפה יותר חיוביות ואהבה בחיים :)

(ואת זה כותב אחד שמחפש איך להרע לאחרים... על מוסר כפול כבר כתבו בפורום?)

ארז רונן

פורסם (נערך)
(ואת זה כותב אחד שמחפש איך להרע לאחרים... על מוסר כפול כבר כתבו בפורום?)

צטט לי משפט אחד שמראה על איזשהי כוונה להרעות למישהו אחר.

אתה יודע אם הייתי מפורסם זאת הייתה עילה לא רעה לתביעת דיבה :)

אין דבר כזה מוסר כפול, מוסר זה עניין של פרספקטיבה, אמונות חינוך וגישה, מוסר זאת לא עובדה.

התייפיפות נפש של חלק מהמשתמשים פה מדאיגה... כאילו מעולם הם לא יצאו מגבולות המרחב הוריטואלי והמחשב וחיים באיזו בועה וירטואלית.

עריכה אחרונה על ידי tomcoh
פורסם

תום אתה לא תאהב את הפוסט שלי אבל אני חייב להעיר לך , מה שאתה עושה כרגע זה לא עניין של מוסר אלא ככל הניראה עניין של חוק מה שאתה מנסה לבצע כאן לדעתי זה הונאת ביטוח(גם אם לא ניראה לך ככה כדאי שתבדוק את עצמך טוב) לנוחיותך כתבה של ynet לגבי הונאות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396405,00.html

כמו כן לא הייתי ממליץ לך להגיע למשפט מכיוון שאם במהלך המשפט יעלו על זה שאתה מנסה לרמות את הביטוח על ידי תיקון נזק שנגרם לך בעבר ולא קשור לתאונה שעשית (ולא משנה מי האשם) אז... טוב אם קראת את הכתבה לא צריך להגיד מה יהיה הסוף.

אז משפט אחרון לסיכון תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה עוד צעד כי זה גובל בפלילי שיהיה לך יום טוב בריאות ואושר

פורסם

תום עצה שלי בתור חבר תקשיב לאלירן. ואם אתה חושב שבבתי משפט יושבים שופטים מפגרים אז אתה טועה ובגדול.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

אין כאן שום הונאת ביטוח ודי עם ההפחדות בחסות חברות הביטוח שמהונות אותנו יום ביומו

היה לו רכב עם כנף תקינה, אך משוחררת, שהוא החליט לא לתקנה, בא מישהו ופגע לו בכנף ועיקם אותה, אף אחד לא יתקנה למצב משוחרר. הרי זה אידיוטי. אילו היתה הכנף תקינה היו מחליפים את כולה, אז כנף שהתעקמה ממצב התחלתי לא מושלם לא ברת החלפה? לפי הגיון זה אם אני מתנגש בטרנטה, אני לא צריך לתת פרטים?

אל תדאגו לחברות ביטוח, הן יודעות לשכלל בלאי קיים, ולשמור לעצמן על הגבינה, הן לא צריכות עזרה שלכם בזה.

השמאי אמור להעריך מה מידת הנזק, ולהבין מה נגרם ממה.

אתם סתם מתקהלים סביבו, כי הסגנון שלו אולי לא הכי נעים, או הניסוח נשמע צורם, אבל בשורה התחתונה הוא לא ביקש לעשות משהו חריג במיוחד. אדם שפגע ברכב צריך לשלם על תיקון, גם אם לפניכן הרכב לא היה במצב מושלם.

פורסם

אדם צריך לשלם על הנזק שהוא גרם , ובעל הרכב צריך לשלם על הנזק שהוא גרם וכך יקבלו כנף מתוקנת ומחוזקת להפליא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ojetta איך אתה אומר שאין כאן הונאה הרי הפות"ש רשם שהכנף עוד לפני התאונה הייתה משוחחרת ופגועה אך לא רשם מה הנזק לאחר מכן ,

בשאלה השנייה שלו הוא שאל מה כדאי לעשות? אז אני עונה לו שישקול טוב את הצעדים שלו כי בית משפט עלול להאשים אותו בהונאת ביטוח הרי הוא רוצה לתקן נזק שלא נגרם מהתאונה,

עוד עניין קטן בביטוח יש את עניין הראשוניות לצורך הדוגמא:

נניח שהכנף התנתקה מהרכב בעקבות התאונה ועל זה הוא יתבע, חברת הביטוח יכולה לבוא ולהגיד שבגלל שהתובע נסע עם כנף משוחררת ולא דאג לתקנה היה סיכון רב שהכנף תיפול גם ללא קשר או שחוסר התיקון תרם רבות לנפילת הכנף, בעקבות התאונה ויהיה זכאי לפיצויים פחותים משמעותית אם בכלל

עם זאת חשוב לי לסייג את דברי אני לא יודע מה הנזק שנגרם בעקבות התאונה ואני לא יודע איך הכנף הייתה לפני אין תמונות וגם איך אותו שופט יחליט לפרש את המקרה אך בהחלט יש כאן סיכון והשאלה האם שווה לו בכלל להגיע למשפט במקרה כזה(במידה והפוגע לא מודה משפט זוהי האופציה היחידה)

פורסם
ojetta איך אתה אומר שאין כאן הונאה הרי הפות"ש רשם שהכנף עוד לפני התאונה הייתה משוחחרת ופגועה אך לא רשם מה הנזק לאחר מכן ,

בשאלה השנייה שלו הוא שאל מה כדאי לעשות? אז אני עונה לו שישקול טוב את הצעדים שלו כי בית משפט עלול להאשים אותו בהונאת ביטוח הרי הוא רוצה לתקן נזק שלא נגרם מהתאונה,

עוד עניין קטן בביטוח יש את עניין הראשוניות לצורך הדוגמא:

נניח שהכנף התנתקה מהרכב בעקבות התאונה ועל זה הוא יתבע, חברת הביטוח יכולה לבוא ולהגיד שבגלל שהתובע נסע עם כנף משוחררת ולא דאג לתקנה היה סיכון רב שהכנף תיפול גם ללא קשר או שחוסר התיקון תרם רבות לנפילת הכנף, בעקבות התאונה ויהיה זכאי לפיצויים פחותים משמעותית אם בכלל

עם זאת חשוב לי לסייג את דברי אני לא יודע מה הנזק שנגרם בעקבות התאונה ואני לא יודע איך הכנף הייתה לפני אין תמונות וגם איך אותו שופט יחליט לפרש את המקרה אך בהחלט יש כאן סיכון והשאלה האם שווה לו בכלל להגיע למשפט במקרה כזה(במידה והפוגע לא מודה משפט זוהי האופציה היחידה)

שאלת וענית :)

לא חולק עליך. רק אומר שתשימו לב שאתן לא קצת תוקפים יתר על המידה בעקבות הסגנון. מה שהוא ביקש לעשות בגדול זה לא משהו חריג, הוא לא הראשון ולא האחרון שיוצא "מורווח" ממקרה ביטוח. בשום מקום הוא לא מתבקש להצהיר שהכנף היתה קודם במצב מושלם.

פורסם

היי אלירן, אני מודה לך שהקדשת תשומת לב וזמן כדי לעזור לי.

לא נראה לי שאני אקח את ההמלצה שלך :) שמתי לב שהחבר'ה פה לא כל כך רציניים....

ojetta- סיכם את הפוסט הזה בצורה מצויינת, תודה לך על זה :)

בכל מקרה השמאי עצמו מטעם החברת ביטוח קבע שהנזק נגרם מהתאונה הנוכחית.

ומאחל לכולם סופשבוע רגוע.

• תוכן חדש...