Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש כאן, היום הייתי במוסך לאחר בעיה באוטו, האוטו לא החליף הילוכים ונתקע בהילוכים 3 ו 4 , הם עלו על חלק מהבעיה בעיה ותיקנו חלק בין הגיר למוט שמוביל לידית הילוכים בתוך האוטו, אבל גם לאחר התיקון נאמר לי שהגיר גמור והיו בפנים חלקי מתכת שחוקים, ולכן אני מחפש גיר ידני לטרנספורטר כי הוא הולך ממש קשה ונתקע, אשמח שתכוונו אותי בנושא ואשמח גם להוסיף פה חברים עם רכבים דומים ונוכל אולי להעזר אחד בשני.

פורסם

תנסה לחפש בכפר קאסם, ירושלים ומעבר לקו, המכוניות האלה עדיין פופולאריות אם אתה מצליח תנסה לשים יד על דיר 091, זה גיר 5 הילוכים.

פורסם

ממה שידוע לי, איחוד מוסכים בפתח תקווה (גל ויוסי) מתמחים במכוניות אלה. שווה לשאול אותם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ממליץ לך לשאול בפורום אספנות (כאן בקארספורום / או לבקש מהמנהלים להעביר את השרשור לשם) - סיכוי גבוה יותר ששם יוכלו לכוון אותך קצת יותר במדוייק / יותר אופציות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...