Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה הולך לרכוש את האוטו הזה בשבועיים הקרובים.

רציתי לדעת קצת יותר על האוטו למי שמכיר אותו/התנסה איתו

איך הוא מבחינת דלק? הבנתי שהוא לא כזה כזה שתיין, אם זה 1-10 אז אפשר להתמודד עם זה.

תקלות מוכרות? אמינות?

לי אמרו שאחרת הסיבות שהפסיקו לייצר אותו ב 2005 וחזר לייצר אחרי 7 שנים ב 2012 זה בגלל שהוא "אמין מדי" שמעתם על זה?

אם משווים אותו לוולוו S60-S80 ההוצאות על הוולוו גדולות יותר, הרבה חשמל וחיישנים ודברים כאלה.

מבחינתי החיסרון היחיד שלו זה שהוא ארוך מדי. חוצמזה? לא מצאתי יותר מידי.

אשמח לקבל חוות דעת על האוטו וכו'..

תודה לעוזרים.

הפועל חולון אהבת חיי

פורסם

אלוהים אדירים, מי סיפר לך את השטויות האלו? מישהו שמנסה למכור לך את הרכב?

הרכב מיוצר ומשווק בארה"ב באופן רציף. הייתה הפסקת יבוא לישראל תקופה מסוימת, בטח לא מסיבה של "אמינות יתר".

צריכת הדלק "הרשמית" המשולבת היא 20MPG שזה 1:8.5. זה הנתון הרשמי כאמור מ-2003, כאשר מאז הוחמרו הקריטריונים למדידה.

פורסם
אלוהים אדירים, מי סיפר לך את השטויות האלו? מישהו שמנסה למכור לך את הרכב?

הרכב מיוצר ומשווק בארה"ב באופן רציף. הייתה הפסקת יבוא לישראל תקופה מסוימת, בטח לא מסיבה של "אמינות יתר".

צריכת הדלק "הרשמית" המשולבת היא 20MPG שזה 1:8.5. זה הנתון הרשמי כאמור מ-2003, כאשר מאז הוחמרו הקריטריונים למדידה.

אוקי, ידועה לך הסיבה שבגינה הפסיקו לייבא את הרכב לארץ? 7 שנים?

דווקא אנשים שמחזיקים את הרכב ולא כאלה שרוצים למכור לי אותו אמרו לי שרמת האמינות שלו די גבוהה יחסית והטיפולים השוטפים שלו לא יקרים.

יש עוד פרטים שכדאי לדעת? אחרי הכל זה סוג של אוטו מפנק מנוע גדול וגם בלא הרבה כסף אז יש פלוסים ויש מינוסים השאלה מה גודל המינוסים. לכן אשמח לחוות דעת

הפועל חולון אהבת חיי

• תוכן חדש...