Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך מתבר לכל החברה פה.

שהשתחררתי מהצבא קניתי ג'וי רייד 125 חדש מהניילון וכל כך נהנתי איתו. אין חור שלא הייתי איתו למרות היותו 125 הוא סיפק אותי מאוד, הייתי עולה על הרכבים של ההורים בסופשים כדי להסיע את האקסית המז3#8ת.

כעבור זמן מה בלהט הרגע מכרתי את הקטנוע ועברתי לרנו קליאו שקניתי מנוכל. הרכב חלב אותי מבחינה כספית ונפשית ועד שהוא נמכר הפסדתי עליו בחצי שנה עשיריה וכמה שנים מהחיים מרוב עצבים. מאז החלפתי מספר מכוניות וגם היום אני מחזיק ברכב.

אבל המחשבות על הקטנוע אכלו אותי מהדקה שמכרתי את הג'וי רייד שכל כך אהבתי.

החברה הנוכחית לא הייתה בעד קטנוע, היה מצב שהצלחתי לשכנע אותה לבוא איתי לסוכנות והיא פשוט עשתה לי את המוות שם וכל כך דאגה וגרמה לי לרדת מזה לתקופה (בכל זאת גרים ביחד ויש לנו כלבה:lol:) שוב לאחר תקופה המחשבות חזרו על קטנוע, ויום אחד חבר רצה להשתדרג ומכר את המאסק 50 שלו. לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו יהיה מה שיהיה עם האישה.

אז הוא משמש אותי רק לעיר והמהירות הסופית שלו היא 80 קמ"ש אבל נכון להיום הוא מספק אותי עד שאחליט להעיף את האוטו קיבינימט ולקנות משהו גדול יותר. וגם החברה התרגלה וכבר לא מפחדת.

תמיר.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אופנוע שטח לסופי שבוע יתן את מנת ה"סם" שתרגיע אותך במהלך השבוע.

או לחילופין אופנוע כביש לטיולים בסופ"ש.

פורסם

או אפילו רק סופ"ש וזהו.

כאבא טרי זה יהיה מצרך נדיר,

ככה שאופנוע שטח או אופנוע ים ישמשו אותו במידה די דומה,

זה לא שמגיע יום ה' והוא אומר לרעייתו 'יאללה זזתי'

The first one to get angry loses

פורסם

אני ירדתי מאופנוע באוקטובר לפני שנה וחצי, כשהתחלתי ללמוד, חצי שנה הייתי עם הרב קו עד שנשברתי וקניתי קליאו שפורט. מציע לך, שאם כבר - קנה משהו כיפי ולא משהו 'סתם', לפחות כדי 'לרכך' את ה'נפילה'. אפילו איזה איביזה FR + ניהול מנוע = 200 כ"ס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה מדבר על קטנוע ולא אופנוע.

קטנוע ההנאה זה לא לעמוד בפקקים ולא לחפש חניה. אתה יכול לוותר על זה ולגדל את הילד.

אתה גם תצטרך לקחת את הילד לפעמים ואין מקום על הקטנוע.

אופנוע זה סיפור אחר,אופנוע זה הנאה ממקום אחר וגם הרבה יותר ייקר.

תגדל קצת את הילד ותחזור לרכב שהילד יגדל קצת

אייל

פורסם
אתה מדבר על קטנוע ולא אופנוע.

איך הגעת למסקנה שמדובר על קטנוע כשבפירוש כתבתי אופנוע?

לצורך העניין, זה האופנוע שלי:

_honda-xl125v-varadero-8.jpg

פורסם

איזה כיף להזכר.. היה לי XT350 במשך שנתיים וקצת.

בגיל 18 עשיתי רשיון "עד 500".

בגיל 22 בשנה הראשונה של הלימודים השלמתי לרישיון "לא מוגבל".

קניתי את האופנוע בשנה האחרונה של השרות כעברתי לתפקיד רס"פ ב-906 (פיצוי על זה שלא יצאתי לקורס קצינים..).

חודש אחרי זה עפתי ממנו, חודש גימלים, הכירו לי חברה, להיום האישה וקבלתי על הדרך כמה גו'בות מחברת הביטוח.

הסיבה האמיתית שמכרתי אותו עם כל הכסף שהוא הוציא ממני היה העובדה שהייתי צריך עזרה בלימודים.

ברגע שהתקבלתי ללימודים דבר ראשון שעשיתי היה למכור אותו.

השיחה הראשונה היתה חידון לאבא שלי - "תנחש מה עשיתי", כמובן שהוא ידע מיד.

בשנה הראשונה של הלימודים עוד עבדתי בירושלים בתור שליח בספגטים עם הקטנוע 50 סמ"ק של פ'גו.

קטן קטן אבל קרעתי לו את הת#ת בכל העיר כולל החלקות זנב וכאלה והוא שיתף פעולה בשמחה.

הרישיון כמובן עוד קיים והרצון לחזור לגז ידני קיים גם קיים.

כמות השטח הטיפולים והשיפורים שעברתי איתו פשוט קוראים לי לחזור.

אולי עוד כמה שנים (עם הכניסה לגיל ה-40 וכאלה) כשבכיס יהיה קצת יותר נעים נכוון לאיזה טורר גדול כמו KTM.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
איזה כיף להזכר.. היה לי XT350 במשך שנתיים וקצת.

KTM.

אוי... :?

אתה בטוח שכיף להזכר? ;)

זה היה האופנוע "האמיתי"הראשון שלי (לא כולל TS50), אחריו הבטחתי לעצמי שכל שאר האופנועים שלי יהיו עם סטארטר.

פורסם
אוי... :?

אתה בטוח שכיף להזכר? ;)

זה היה האופנוע "האמיתי"הראשון שלי (לא כולל TS50), אחריו הבטחתי לעצמי שכל שאר האופנועים שלי יהיו עם סטארטר.

זה מה שנקרא זיכרון סלקטיבי :roflmao:

האמת שהקיק לא היה כזה גרוע. היה לי טקס התנעה מאד קצר ויעיל.

זה דווקא מזכיר לי שלכבות את הצו'ק במזג אויר קר היה לוקח זמן.

מה שאומר שבכל מקום שגרתי בו בתקופה הזאת כל השכנים הכירו אותי.

הדבר שהכי צרב לי זה לגלות את עולם מכונאות האופנועים.

ואני אומר את זה בתור אחד שעושה הרבה דברים לבד.

אתם חושבים שלהכניס אוטו למוסך זה הרפתקאה..? כדי שתחשבו מחדש :loco:.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עד שהגיעו הילדים, הייתי רוכב על אופנועי קצה מכל הסוגים וכל המינים.

הייתי שורף סליידרים, משחיז ועושה כל דבר לא הגיוני שאפשר לעשות עם אופנוע.

עברתי 3 תאונות שבמזל עברו בסדר, שהשביתו לי 3 אופנועי קצה.

אין מה לעשות, כשהילדים באים, החיים מקבלים פרופורציות אחרות וחוזרים לנהוג בפחית עם גלגלצ ורשת ב'.

פורסם (נערך)

איל היקר,

קודם כל המון מזל טוב לרגל הולדת נמרוד הקטן! לא ידעתי, רק עכשיו קראתי פה.

באשר לאופנוע: אני זוכר שדיברנו על זה כבר לפני כמה חודשים. לדעתי, החיים שלך חשובים יותר מכל אופנוע. יש לך אישה וילד שזקוקים לך, כשאני רואה את הבהמות בכבישים ואיך שפעם אחר פעם אני מתחמק מתאונות, אני רק יכול לדמיין מה היה קורה אם הייתי רוכב על אופנוע. הסכנה פה גדולה מידי.

לפי התיאור שלך עברת תקופה יפה עם האופנוע - הרכיבות, הטיולים, עקיפת הפקקים ואפילו מתן דו"חות לעבריינים (אגב, אתה עושה עבודת קודש). אבל הגיע הזמן לעצור ולחשוב על העתיד, ולכן לדעתי תמכור ותרכוש רכב מהנה לנהיגה.

לגבי המחליפה, הפיאט פונטו:

אני חייב לציין שאני יצאתי עם צלקות מאוד כואבות ממכוניות איטלקיות לאחר 24 שנים ברצף שהיו ברשותי וברשות משפחתי, כאשר אם אני צריך להצביע על השיא אז זה היה כאשר כמעט נשרפתי חי בתוך אחת המכוניות, בנתיב פניה שמאלה לקניון (בסוף ברחתי, אך לרכב נגרם נזק משמעותי). התקופה נקטעה עם רכישת הסקודה מצ'מפיון, אבל בכל מקרה מאמץ את הדעה הרווחת שהם השתפרו מאז.

למרות זאת, תמיד תהיה לי פינה חמה בלב לפיאט ולכן אני מבין אותך, אך עדיין לא ממליץ על רכישת הפונטו 77 כ"ס.

ממליץ לך בחום להתמקד על גרסאות ה- 105 כ"ס ובעיקר ה- 135 כ"ס מולטי-אייר שסמל"ת ייבאה לכאן, ובעקבות תמחור גבוה לא מכרה הרבה. נכון, זה משהו שייקח זמן למצוא, אבל שווה את זה. הרכב מצויד בחישוקי 195/55R16 ומאיץ למאה תוך 8.5 שניות. שים לב שהיו גרסאות 77 כ"ס מפוארות עם חלון בגג, פנסי ערפל וחישוקי מגנזיום (אולי זו של השכן שלך כזאת), אז בדוק ברישיון הרכב את הדגם עם ההגעה לראות את הרכב. כל הדגמים עם 5 דלתות. אגב - אם תרצה, יש לי מד עובי צבע שאוכל להשאיל לך, ואיתו תוכל לבדוק רכבים פוטנציאליים.

אם לא תמצא, תוכל לחפש סקודה פאביה בין 2008 עד לאמצע 2010, עם מנוע 1.6 שמספק 105 כ"ס דגם BTS וגיר ידני 5 הילוכים. הרכב מגיע מאובזר בדגם הספורט, כולל חישוקי מגנזיום 205/45R16 (חתך נמוך), הגה 3 צלעות, משענת יד, מושבי ספורט עם תמיכה צידית לגב (נוח בסיבובים), פנסי ערפל קדמיים ושאר קשקושים. אציין לחיוב את הדגם הזה, כי מדובר בסוס עבודה - הרכב שלי נסע כבר 85K ק"מ בלי ציוץ למרות שהוא אוט' (אה, בגדול בעצם החלפתי לאחרונה 2 נורות ראשיות, נורת אור בלם אחת וצמד בוכנות לדלת מטען שהזמנתי מאיביי ב- 160 ש"ח). הרכב יכול לגרום לך לחייך מעט בסיבובים במידה ויש לך צמיגים אוחזים, אך כמובן שהפונטו 135 תהיה עדיפה אם תמצא.

לגבי טיפולים עצמאיים ברכב - זו ממש לא בעיה, מה שצריך לעשות זה לרכוש זוג בוקים, כמה כלים ולהתחיל לעבוד. בהתחלה זה ייקח זמן, בהמשך תתרגל. בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

היום ראיתי טימקס כמה רגעים לאחר תאונה

על הכביש שכב גבר ללא תזוזה ולצידו ילד בן 10~

לאחר כמה רגעים הילד קם ולראות את המבט שהיה לו כשהו ראה את (אני משער) אבא שלו על הכביש זה כנראה חיסל לי את האפשרות העתידית לרצות לרכב על אופנוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איך הגעת למסקנה שמדובר על קטנוע כשבפירוש כתבתי אופנוע?

לצורך העניין, זה האופנוע שלי:

[ATTACH=CONFIG]426808[/ATTACH]

honda-xl125v-varadero ?

זה לא ממש נחשב אופנוע אבל יותר טוב מקטנוע.

היה לי דוקאטי מונסטר, זה ללכת עם הלב

אייל

פורסם

היום כביש עוקף קריות נסגר בבוקר לכמה שעות בגלל תאונה - אופנוען פצוע קשה

לפני יומיים שוטר אופנוען בן 30 ליד ירושלייים נהרג

בתאונה אחרת ילד בן 17 ליד ברקת על אופנוע נהרג

בארץ לפחות, אופנוע זה לא הדרך האופטימלית להגיע לזקנה

פורסם

אפשר להגיד אותו הדבר על הולכי רגל, ראית כמה הולכי רגל נהרגים בשנה בארץ בתאונות דרכים ? הנתון ממש מפחיד. הם לדעתי מהווים את הקבוצה הגדולה של הנפגעים.

מסקנה: ללכת ברגל מסוכן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...