Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
OK גיל, לא מתווכח עם עובדות..

יכול להיות שכשאני רכשתי את הרמקולים (כמעט 3 שנים נדמה לי) זה היה קצת שונה.

יכול מאוד להיות - לפני 3 שנים הם לא היו הסניף היחיד והייתה להם איזושהו תחרות פנימית עם שאר הסניפים...

פורסם

אני חוזר ומציין-

ציוד סטריאו לא חייב להיות חדש מהניילון.

תמיד יש איזה נאד שמוכר ציוד בן שנה בגלל שהוא כבר "מיושן".לא חסרים פורומים בנושא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

טוב חברה אחרי שאני ביומיים די קשים הייתי אולי באיזה 10 חנויות מסתובב כמו משוגע אם דיסק של דפש מוד :lol: הגעתי כמעט להחלטה סופית.

רסיבר הדגם החדש של דנון 2105 (תומר אתה צודק אבל אני ממש התלהבתי מהסואנד של הדבר הזה)

לגבי רמקולים אני כנראה ילך על הסדרה של JBL XTI80 זה רמקול שבהתחלה העלות שלו היתה 8000

ואני משיג אותם מהסוכן של דנון ב 3500 לזוג!!!.

ההתלבטות היחידה היא ששמעתי גם את רמקולים של מישן EX34 יש להם צליל מדהים ביותר. והם זולים יותר 2900 לזוג. החיסרון איך שהבנתי שהרמת גימור של הJBL היא בהרבה יותר טובה זה משנה בכלל?

דרך אגב שמעתי את הרמקול הזה אם 3 רסיברים ארמן230,ימאהה RXV550 ודנון 2105 אין לכם מושג איזה הבדלים יש בסאונד,הדנון לא רואה אותם ממטר!!!

הקטע המעצבן ביותר הוא שאני חייב להחליט מהר לגבי הJBL כי בחברה יש עוד 4 סטים כאלה,וזה דגם שכבר לא ישווק יותר.

מה כדאי אתם אומרים איך המישן לעומת JBL? ההחלטה היא קשה ביותר בשבילי לא יודע מה כדאי:roll:

פורסם

כל אחד והטעם שלו.קנה את מה שהכי מצא חן בעיניך.ואל תדאג לגבי "4 האחרונים".כמה אנשים יקנו רמקולים ב 8000 שקל ב 24 השעות הקרובות?!?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
טוב חברה אחרי שאני ביומיים די קשים הייתי אולי באיזה 10 חנויות מסתובב כמו משוגע אם דיסק של דפש מוד :lol: הגעתי כמעט להחלטה סופית.

סתם משהו שאף אחד לא ציין , אם אתה מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה, אין טעם לקנות 5 רמקולים .

מערכת קולנוע ביתית ומערכת למוזיקה זה דברים שונים .

אם רוב הזמן אתה שומע מוזיקה במערכת, עדיף שתקנה זוג רמקולים איכותיים ולא משהו שמותאם לקולנוע ביתי.

פורסם
סתם משהו שאף אחד לא ציין , אם אתה מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה, אין טעם לקנות 5 רמקולים .

מערכת קולנוע ביתית ומערכת למוזיקה זה דברים שונים .

אם רוב הזמן אתה שומע מוזיקה במערכת, עדיף שתקנה זוג רמקולים איכותיים ולא משהו שמותאם לקולנוע ביתי.

יותר נכון, אם אתה רוצה מערכת לשמיעת מוזיקה - 4 רמקולים עיקריים ואפשר גם סאב. אפשר 2 גדולים לקידמת החדר + 2 קטנים לאחורי החדר, או פשוט 4 באותו גודל (עדיף גדולים :twisted: ).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כל אחד והטעם שלו...

יש כאילו שאוהבים באסים ויקנו JBL או סרווין ווגה ומהו בסיגנון...

יש כאלו שאוהבים צליל "שטוח" ויקנו רמקול בריטי...

אני אהבתי את הJPW (לא חיקוי של JBL :wink: )... צליל טוב, לא שטוח לגמרי (אבל גם לא מלא טרבל).

מחיר? ממש זול, אבל זה היה לפני כמה שנים, אז המחיר לא רלוונטי. הוא היה זול ב חצי מJBL למשל...

הספקים? אם אניח לא טועה 80W (מספיק לסאלון גדול, לדעתי).

יש כאן אולי עסקה שתעניין אותך

תחפש בפורום של תפוז מה אומרים שם עם הרמקולים (רמז, תשתמש בחיפש המיתקדם, תבחר נושא וגוף ההודעה, וגם את הזמנים)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...