Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לשפץ את החדר שלי בקרוב. ואני מחליף כמעט הכל,את המערכת המיני שלי הגיע הזמן שאני יעביר לאחותי ויעבור למערכת רצינית יותר.

בעיקרון אני מחפש סט איכותי לא סתם רמקולים,אני אוהב סאונד ומוכן להשקיע עד 10K כולל הרסיבר.

לגבי רסיבר אני כנראה ילך על הדגמים החדשים של דנון,אני מוכן להשקיע עד 4K לרסיבר.

לגבי הרמקולים אני רוצה סט של 5 (לא חייב בנתיים סאב)

יש למישהו הצעות? אם יש איזה חנות שהיא מומלצת אשמח לדעת.

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה לצאת עם נזק מינימלי לכיס, יש "סטים" של רסיבר-DVD-רמקולים באתרי המכירות הפומביות. אם תשקיע בחיפוש ומחקר אתה תשיג מערכת טובה במחיר מצויין.

אם אתה רוצה להרכיב לבד מערכת טובה עם מחיר בהתאם, אני ממליץ על רסיבר ימהה, למרות שגם דנון מצויינים. רמקולים - יש הרבה חברות טובות, אך אין טובה מהאוזן שלך, לכן לך לחנויות עם דיסק שלך ותאזין לרמקולים שונים, ותחליט איזה סאונד מתאים לך.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מאיפה אתה כי יש לי חנות בירושלים משהו פגז!

מחסני חשמל, יש שם מלא מלא חלקים למערכות וגם ייתנו לך לנסות לעשות ניסויים והמחירים סוף הדרך!

זה ליד קניון הדר בתלפיות אם אתה מת"א ואין שם את החנות הזאת שווה לבוא.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אהלן.

אני לא כ"כ בטוח לגבי ה"דילים" שמציעים של מגבר +רמקולים.תמיד אני רואה כל מיני דברים כאלה- ולרוב מדובר בחרא של רכיבים- איזה מגבר קנווד ורמקולים מחורבנים. מצד שני- יש תמיד הזדמנויות ובהחלט שווה לבדוק.

לגבי המגבר- גם לי יש דנון, השני שלי (גם קודם היה דנון) והוא בהחלט מצויין.את רוב המוזיקה אני שומע באוטו ובשביל דרישות הקולנוע הביתי שלי - הם מעולים. צדק מי שאמר ששווה לשקול ימאהה. מגברים מצוינים. נסה גם מרנץ.

לגבי חנות טובה- בפתח תקוה, על ז'בוטינסקי,בערך מול SOUND FX יש חנות מצויינת לקולנוע ביתי.יש להם מבחר אדיר ומחירים זולים יחסית.

אל תקנה את הקולנוע הביתי שלך ב"מחסני חשמל" ,ב"מיקו אלקטרוניקה" או "מחסני המציאות בעל הבית התחרפן". אתה לא קונה מגבר בחנות של מכונות כביסה כמו שאתה לא תקנה נעלי ספורט בסופר מרקט. הסיכוי למצוא שם רכיבים טובים די נמוך.במיוחד כשזה נוגע לרמקולים. אומנם יש דברים טובים, אבל המצאי נמוך.גם הם עובדים על מבצעים ,הנחות לועד עובדים ושאר ירקות -היית רוצה לקנות ככה מערכת? טלויזיה- וואלה...אני מבין.סוני זה סוני. אבל ככה לא קונים מערכת. לחלק מחנויות הקולנוע יש גם מותגים שהם מביאים (ר' CANTON) ששווה לשמוע.

בגלל שזו חנות חשמל כללית לא תמצא שם מבחר של מאות רמקולים- אלא עשרות במקרה הטוב.למה להגביל את האופציות שלך? (יש גם חנויות חשמל עם מחלקות סטריאו ענקיות- אבל עדיף לקנות ממישהו שמתמחה רק בקולנוע ביתי ).

אם ישאר לך עודף,שקול קניית סאב.ב 800 -1000 שקל אתה משדרג משמעותית את איכות הצליל והופך את החוויה למציאותית יותר.

אל תשכח- אל תקנה בלי לשמוע קודם. בקש לשמוע בדיוק את המגבר שאתה רוצה ובדיוק את הרמקולים שאתה רוצה- בוא לחנות עם דיסק שאתה מכיר ואוהב ושמע אותו בחנות.

תבדוק היטב- הרבה פעמים יש בחנות מגברים שהם מעדיפים להעיף בגלל עמלה או צבירת ימי מלאי, אתה תבקש לשמוע דנון ,המוכר יתן לך לשמוע את הדנון אבל יוריד את הבאס והטרבל.אתה תתאכזב מהאיכות הגרועה - ואז המוכר יציע לך "במקרה" איזה סוני או קנווד ששוכב לו במלאי.

מעבר לזאת - מחיר במגברים לעולם אינו סופי.אל תתבייש לדבר על מחיר.

אל תפחד לקנות משהו שהיה בתצוגה אם המחיר מתאים.זה לא לחם.זה לא יתקלקל אם שמעו בו מוזיקה 100 שעות.

אל תפחד מדגמים ישנים.מה שלפני שנה היה הדגם "הכי חם"ועכשיו הוא פאסה יכול להיות מגבר מעולה. DTS זה DTS ואם אתה לא אודיופיל משוגע שמבחין בין תדרים שרק חתולים מסוגלים לשמוע,מה אכפת לך לקבל הנחה ולקחת מגבר טוב?

שיהיה בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לגבי החנות מפתח תקווה (זו שתומר המליץ עליה) - אני מאמין שהוא התכוון לסטראו סטאר, ז'בוטינסקי 100. אם אתה נכנס לשם תבקש לדבר עם שוקי.

עוד חנות מומלצת היא סינמה פרדיסו בנמל יפו.

לגבי ה"דילים", כמו קודמי אמליץ לך להתרחק מהם כמו מאש, הם מוכרים פיצ'רים, לא איכות סאונד.

אני אמליץ בחום על מגברים של דנון והרמן קרדון, מגברים של ימהה הם בסדר - אבל אני לא קונה מגברים מחברה שמייצרת גם טרקטורונים ואופנועי ים...

אני מאמין שדנון מסדרת ה 280x יכנס לך יופי לתקציב.

לגבי רמקולים - בטווח מחירים כזה צריך קצת להצטמצם, הרמקולים הטובים בקטגוריה מיוצרים ע"י Tannoy, הסדרה (הזולה) הקודמת נקראה MX וזכתה לשבחים רבים ואכן נשמעת לא רע בכלל, הסדרה שמחליפה אותה נקראת Eyris. אני מאמין שתוכל לרכוש סדרה שלמה כזו יחד עם דנון נחמד ולהשאר עם עודף מה10,000 ש"ח שלך.

שים לב שלמיטב זכרוני הרמקולים הסבירים היחידים שיש בסטראו סטאר הם של Paradigm, גם כן רמקולים מצויינים, אבל מבחינת יחס עלות-איכות בסדרות הנמוכות הם פחות טובים מהTannoy.

פורסם

טוב קודם כל תודה על התשובות.

תודה לך תומר על התשובה המפורטת טוב לשמוע אותך:-)

לגבי ריסבר אני כנראה ילך על הדנון הדגם החדש 1905 המגבר מוציא 80W נקי השאלה אם זה מספיק חזק? http://www.denon.co.uk/startpage.htm

לגבי הרמוקלים אני רוצה רק רצפתיים אני ממש לא אוהב את הסטאליטים אין להם כח!

אני רוצה ללכת על סט של JBL אני מקווה שזה יעמוד בתקציב שלי. השבוע אני יסע לחנות בפת,וגם להוליווד בהרצליה פיתוח.

נקווה שנמצא דיל טוב.

פורסם

לגבי ריסבר אני כנראה ילך על הדנון הדגם החדש 1905 המגבר מוציא 80W נקי השאלה אם זה מספיק חזק? http://www.denon.co.uk/startpage.htm

אני רוצה ללכת על סט של JBL אני מקווה שזה יעמוד בתקציב שלי. השבוע אני יסע לחנות בפת,וגם להוליווד בהרצליה פיתוח.

נקווה שנמצא דיל טוב.

הtannoy שהמלצתי לך עליהם רצפתיים, אני לעולם לא אמליץ על רמקולים סטאליטים.

לגבי הוליווד - הם שחצנים ומעצבנים, עדיף לך לראות את סינמה פרדיסו בנמל יפו (איפה שפעם היו הוליווד...)

שים לב שבמידה והחדר שלך קטן - אין צורך בסאב בכלל, תדרים נמוכים צריכים מרחק בשביל לבנות את הגל הארוך שלהם וזה בלתי אפשרי כשהם נשברים על הקירות.

פורסם

נקווה שנמצא דיל טוב.

קודם כל, אתה לא עובד בסקאל? אין להם כל מני דברים טובים?

שנית - היו לי JBL.אתה יכול להשיג דברים טובים יותר בתקציב שהצבת.

שלישית - המגבר סבבה,אבל חשוב שתשמע אותו לפני שאתה ממשיך-גם מוזיקה וגם סרט.

רביעית - אל תלך להוליווד.זו חנות שנתפרה לפלצנים - והם גובים בהתאם.

פורסם
לגבי רמקולים - בטווח מחירים כזה צריך קצת להצטמצם, הרמקולים הטובים בקטגוריה מיוצרים ע"י Tannoy, הסדרה (הזולה) הקודמת נקראה MX וזכתה לשבחים רבים ואכן נשמעת לא רע בכלל, הסדרה שמחליפה אותה נקראת Eyris. אני מאמין שתוכל לרכוש סדרה שלמה כזו יחד עם דנון נחמד ולהשאר עם עודף מה10,000 ש"ח שלך.

מצטרף להמלצה על הטאנוי. רמקולים מצוינים בסדרת ה-MX וממש לא יקרים. אם ה-Eyris משתווים אליהם אז זו קנייה מעולה. אל תשכח להשקיע גם בכבלים איכותיים ובהד יוניט טוב (כלומר DVD ב-200 דולר מהדיוטי זה לא לעניין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לגבי ריסבר אני כנראה ילך על הדנון הדגם החדש 1905 המגבר מוציא 80W נקי השאלה אם זה מספיק חזק?

אתה רציני? :shock:

מדובר על מערכת לחדר שינה, לא?

אתה יכול להסתפק בהרבה פחות מזה. גם רסיבר שמוציא 50W לכל רמקול ראשי יהיה הרבה יותר מהנדרש לווליום שלא יגרום לכך ששאר בני הבית לא יבואו לשבור לך את הדלת ואת הראש...

לדעתי זה גם רלוונטי למערכת ראשית בבית (לסלון), אבל אני אישית לא אוהב ווליום שגורם לנזקי נדל"ן בשום חדר.

פורסם
אתה רציני? :shock:

מדובר על מערכת לחדר שינה, לא?

אתה יכול להסתפק בהרבה פחות מזה. גם רסיבר שמוציא 50W לכל רמקול ראשי יהיה הרבה יותר מהנדרש לווליום שלא יגרום לכך ששאר בני הבית לא יבואו לשבור לך את הדלת ואת הראש...

לדעתי זה גם רלוונטי למערכת ראשית בבית (לסלון), אבל אני אישית לא אוהב ווליום שגורם לנזקי נדל"ן בשום חדר.

אדון אישפוז הניכבד אים זה באמת שימח האמיתי תפסיק לזבל לו את המוח כי רואים שאתה עדיין גר אצל ההורים שלך אבל קול אחד חופשי לעשות את מה שבראש שלו ואני מעשה את מה שביד שלי אז אים לא טוב לך אז תיקפוץ לי!

נ"ב- עופר,אל תתעלם משוק היד השניה. יש לך כל מיני נאדים שישר זורקים מגברים,מכשיר די וי די,טלויזיות ומה לא בגלל שיצא דגם טיפ טיפ טיפה יותר משוכלל.

פורסם

רק שאלה קטנה..

למה קוטלים את הווליוד כל הזמן? איתי בקנייה הם היו בסדר גמור והמבחר שלהם מרשים כמו גם חדר ההשמע.

נ.ב

קניתי מהם סט רמקולים של "מורדן-שורט" שעלו בסביבות 4K והם מדהימים באיכותם...שווה לבדוק.

פורסם
רק שאלה קטנה..

למה קוטלים את הווליוד כל הזמן? איתי בקנייה הם היו בסדר גמור והמבחר שלהם מרשים כמו גם חדר ההשמע.

נ.ב

קניתי מהם סט רמקולים של "מורדן-שורט" שעלו בסביבות 4K והם מדהימים באיכותם...שווה לבדוק.

פעם הייתי חבר של דורון, המנהל של הוליווד רמת-גן.

החנות נסגרה והוא פוטר אחרי זמן קצר בו הוא עבד בהרצליה כמוכר פשוט.

אני קניתי בהוליווד ציוד בעשרות אלפי שקלים (רק חמשת הרמקולים שלי עלו כמעט 30) וקיבלתי יחס בהתאם.

כל החברים שלי קנו בהוליווד והעסקאות שאירגנתי להם חצו את קו החצי מליון ש"ח(!) החברים שלי נהנו ממחירים מעולים, הוליווד נהנו מיחסי ציבור חינם, אני קיבלתי ציוד במחיר עלות (בין 30 ל50 אחוזי הנחה).

אחרי שדורון פוטר קם הדור שלא ידע את יוסף ואז למדתי (בהרצליה) מה זה יחס מזלזל, שחצני.

למדתי מה זה לבוא עם אבא של חבר ששייך לעשירון העליון וחיפש במשך חודש זמן לבוא איתי לקנות מערכת קולנוע ביתי בסכום שנושק ל100,000 ש"ח ולהמתין 30 דקות (!) בשביל שמישהו בכלל יתייחס אליו (אני מבין מה זה להיות עסוק, אבל גם כשאתה עסוק עם לקוח אתה יכול למצוא את ה10 שניות בשביל לבקש סליחה על ההמתנה ואולי אפילו להפנות את הלקוח לחדר השמעה לראות סרט עד שתתפנה)

למדתי מה זה נסיון לדחוף Brands, למדתי מה זה נסיון למכור שטיות לאנשים (ככה זה כשמגיעים לקנות רמקולים מאחד שחושב שאתה אדיוט, מנסה לדחוף לך סטאליטים ושניה אחרי זה קולט עם מי הוא מתעסק אחרי שהוא מקבל הרצאה על עקרונות הפסיכו-אקוסטיקה).

בקיצור - אני לעולם לא אתקרב לשם.

סינמה פרדיסו הם אחלה, יחס נהדר, מחירים סבירים ולא נותנים הרגשה של "אנחנו מוכרים טוב, לא מוכנים לרדת במחיר ולך לחפש".

סטראו סטאר בפ"ת הם הבחירה הבאה שלי.

פורסם

OK גיל, לא מתווכח עם עובדות..

יכול להיות שכשאני רכשתי את הרמקולים (כמעט 3 שנים נדמה לי) זה היה קצת שונה.

• תוכן חדש...