Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב כחול לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אולי קצת חולם אבל מה אם פה בפורום 500-1000 איש יתאגדו ויקימו יצרנית ביחד זה יכול להתחיל כמשהו עם השקעה קטנה לכל אחד ועבודה בסופשים וערבים ולגדול עד לחיפוש משקיעים

הצבעות לגבי הכיוון אליו החברה תשאף יהיו דמוקרטיות

עם שאיפה לאיכות, מחיר זול, ורכב שמתנהג כמו שתמיד חלמנו עבור האספלט הישראלי

יכול להיות מעניין בטירוף...

פורסם
אז מאיפה מגיע כמעט 120% מס על רכבים חדשים?

מס קניה שאינו תלוי בארץ ייצור, ומע"מ.

אוקיי איפה צריך להיות רשום כיצרן רכב?

משרד התחבורה הוא הכתובת שאמור לתת את כל המידע

כנ"ל לגבי העברת טסט ורישום של רכב קיט בהרכבה?

תפנה בקישור הבא ותקבל את כל המידע הדרוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה רציני ומוכן לעמוד בפני מכשולים אדירים, עדיף לך להתמקד ברכב נישה ולא רכב להמונים. זה הראשון לפחות ישים, לעומת האחרון..

:idea:
פורסם
אני אולי קצת חולם אבל מה אם פה בפורום 500-1000 איש יתאגדו ויקימו יצרנית ביחד זה יכול להתחיל כמשהו עם השקעה קטנה לכל אחד ועבודה בסופשים וערבים ולגדול עד לחיפוש משקיעים

"לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם;

למעשה, זה הדבר היחיד שאי־פעם הביא לשינוי." [מרגרט מיד]

The first one to get angry loses

פורסם

נחמד לדת שיש מי שחושב שזה אפשרי כי בראש שלי זה היה די קשה

אבל בגדול הראש אמר שכ500 איש ישלמו 1000 ש״ח תמורת חלק שווה במניות בערך כמו קיקסטארטר אבל הפעם כולם משתתפים בבניה עם שאיפה לכמה שיותר חלקים מקוריים ולא השאלות ממכוניות אחרות

כאשר כל אחד משתמש בכישרונו

והמומחים מבנינו ינהלו את המחלקות ויבחנו את הדברים

כל אחד ילמד נושאים לצורך העבודה לדוגמא מומחי דיטיילינג יעבדו לחפש צבע שלא ידהה בקלות בשמש הישראלית המרצחת

ומומחי המכונאות יעבדו על מנוע שיהנה מיתרונות המתאימים לצרכים של הישראלים

הכל ברמה חובבנית שואפת למקצוענות ובמידת הצורך בעזרה של מקצוענים בתשלום

פורסם (נערך)

משמח לדעת שיש עוד חולמים.

לעניין יצרני רכב בישראל - עידו כהן מפרדס חנה הוא ״יצרן רכב מורשה״ של רכבי הזיבר.

יש לו מהנדס רכב שחותם על התכנונים ואשכרה מטביעים שם מספרי שלדה וכולי.

לעניין היזמות-גם בהנחה שתצליח לקבל אישור לייצר רכב חוקי- תהליך הפיתוח וההיבטים השיווקים כנראה יהרגו את העניין בחיתוליו.

לצערי כאיש פיתוח של מוצרי צריכה אגיד לך שאין, וכנראה לא יהיו לך, כאדם פרטי, וגם כקבוצה - גדולה ככל שתהיה- שום יכולות של ערך מוסף מעבר למה שתעשיית הרכב מציעה היום.

כן, נכון, תוכל לבנות רכב קיט, אפילו מגניב, וכן, תקבל כתבה בירחון זה או אחר, ואולי יגיע אליך כתב טלוויזיה- אבל פיתוח וייצור מוצר מורכב כמו רכב, ברמה תעשייתית, עם התכנות שיווקית רווחית- לצערי זה לא יקרה בימינו.

תעשיית הרכב בכללה עוברת לריכוזיות יצור ופיתוח ותכלס אם מסתכלים על העניין בעין מפוקחת להרבה יצרנים קיימים גם כך אין זכות קיום כייצרן יחודי, ומה שמבדל היום רכב אחד ממשנהו זה, במקרים רבים, אלמנט המיתוג ״פר אקסלנס״ .

תעשה ניסוי קטן לפני הכל, ניסוי שלא יעלה לך כסף: תבנה תוכנית עסקית, ותנסה להשיג משקיעים.

זה אני מניח יתן לך תשובה אמיתית אם זה אפשרי או לא. (כנראה שברור שלא..)

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם
אני מכיר 2 יצרנים בישראל.

זיבאר ותעשיות רכב ,אתה יכול להתחיל מלשאול שם.

http://ail.co.il/

http://www.zibarusa.com/Zibar-MK2.htm

יש לך גם את "מרכבים" וה"ארגז".

הם עובדים על אותו רעיון כמו היצרנים המקומיים, הם מקבלים שלדות עם מכלולים ובונים עליהם אוטובוסים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

teabag, זה יותר בכוון של תום קארים וזיבארים וכד', או להרכיב רנו 5 מינימליסטי שיעלה 50,

לא באמת לייצר "רכב" אלא יותר לאפשר משהו כמו שדאצ'ה עושים.

שאר המודל העסקי שלך הוא ריאלי רק בתור תסריט מאאגניב לסדרה בערוץ הילדים, וזה יניב לך הרבה יותר

ויותר מהר כך. בכללי הרעיון שלך הוא בלתי אפשרי משום אספקט, אבל תדע זאת באמת רק אם תדחוף אותו

במשך שנים בכל הכח והכשרון שיש + השקעת כמה מיליוני ש"ח ותראה מה קרה.

The first one to get angry loses

פורסם

אוקיי, לא רוצה להיות יצרן רכב

אבל

כן רוצה לבנות רכב ולהכשיר אותו לשימוש בכביש

יש הבדל?

פורסם

בטח שיש ,אם אתה מדבר על סוג של רכב בהזמנה אישית עבורך או הזמנה מסחרית קטנה

אתה יכול ליצור קשר עם אחד היצרנים בארץ ולבדוק את האפשרות

של ייצור הרכב הנ"ל במגבלות החוק בישראל ,אין צורך להיות יצרן.

• תוכן חדש...