Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לבעלי BMW M3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, אני מבטל את ההזמנה מחר...

רגע, אולי בעצם הוא בכלל אויב של רוזנשטיין ומנסים לחסל אותו בדרכים מקוריות?

פורסם
יש תלונות של בעלי 3 M שהמנוע מתפוצץ.

לקוח אחד אומר שהתפוצץ לו המנוע 3 פעמים.

http://www.autocarmagazine.com/News_Article.asp?NA_ID=212801

תסלח לי אבל הוא אידיוט,

במיאטה זה בחיים לט היה קורה גם עם מגדש בגדישה של 1.5BAR וגם אחרי 200K ק"מ על מסלולי מרוצים עם המחט על המנתק.

פשוט תעשה לאיש הלא חכם הזה לינק לפורום שלנו כדי שילמד מי נגד מי ולא יעשה שטויות להבא.

BMW עלק......M3 דראק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
תסלח לי אבל הוא אידיוט,

במיאטה זה בחיים לט היה קורה גם עם מגדש בגדישה של 1.5BAR וגם אחרי 200K ק"מ על מסלולי מרוצים עם המחט על המנתק.

פשוט תעשה לאיש הלא חכם הזה לינק לפורום שלנו כדי שילמד מי נגד מי ולא יעשה שטויות להבא.

BMW עלק......M3 דראק.

:-) :-)

p.s in any car it could happen. its just beacuse people expected from bmw for perfection.

פורסם
כן, באמת תודה. הסיכוי שתמצא בארץ M3 הוא קטן יותר מאשר יתפוצץ המנוע.

אני לא מבין למה כולם נכנסים לפה.

כתבתי אזהרה לבעלי M3.

לא אזהרה לכל בעלי מזדה לנטיס 1.6 אוטומט.

ראיתי אחד לא מזמן ואיך שהוא נהג גם לו הולך להתפוצץ המנוע.

אייל

פורסם

חדשות ישנות. זה עוד מאז שהיא הוצגה (2001? 2002?).

בעיות במנועים, בעיות בSMG, בעיות בדיפרנציאל האחורי.

מילא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה זה פה, מקגיוור? מה זה לעזאזל מנוע מתפוצץ?

תגיד בעיות באטם ראש, ניחא. קשל מכני בטלטלים, אנא ערף......תגיד, קשל הידרו מכני בפין,תפס המפצלת, אבל מה זה,מנוע מתפוצץ? ג'יימס בונד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...