Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש רכב ליסינג,כרגע שנתיים אצלו והרכב עובר 100 אלף קלומטר בשנה,סה"כ 200,000

מההתחלה אמרתי לו שלא כדאי לו לקחת את הרכב מהסיבה שסיכוי גדול שהרכב יבלה הרבה במוסך וסתם כאב ראש,בגלל מנוע הטי אס איי,אבל באופן מפתיע לגמרי כל הזמן הזה לא הייתה אפילו לא תקלה אחת,איך זה?שכמעט כל ואגית חדשה שיש למכרים שלי אני שומע תלונות על המנוע והגיר,אז נכון בשנת 2013 שיווקו את הסקודה עם גיר אוטומט 6 הילוכים פלנטרי,איך זה שהמנוע הזה לא עשה אפילו לא תקלה אחת בכל מהלך ה200 אלף קילומטרים האלה?!

הרכב סוחב ומרגיש חיי בכל סלד ובכל מצב כמו ביום הראשון שאבא שלי קיבל אותו.

חשוב לציין שהרכב טופל כל 15 אלף קילומטר במוסך מורשה סקודה.

לדעתי זה רק סטיגמות או אנשים שפשוט לא מטפלים בואגיות שלהם כראוי!!

לדעתי רכב שווה מאד למרות כל הסטיגמות והתקלות,כבר קשה לי להאמין לזה שיש ואגיות חדשות שכל שני וחמישי נמצאות במוסך מהסיבה שהואגית שיש לאבא שלי לא הייתה במוסך אף פעם אלא אם כן היה דרוש טיפול תקופתי.

פורסם

yoav911gt2

[תכתוב איזה דגם זה , ואני מנחש שהוא נסע בעיקר בין עירוני.]

זה סקודה סופרב,שנת יצור 2013-אוטומט 6 הילוכים(לא DSG)

מנוע 1.8 טורבו TSI. עם 153 כ"ס,

דגם אמבישן.

וכן הרכב נוסע 90 אחוז מהנסיעה בבין עירוני.

פורסם

זה לא מחייב שכול רכב שלהם יתקלקל,הבעיה שיש יותר מידי בעיות כאלו לעומת שאר היצרנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

[זה לא מחייב שכול רכב שלהם יתקלקל,הבעיה שיש יותר מידי בעיות כאלו לעומת שאר היצרנים.]

נכון,אבל עדיין,בגלל האמינות שיש לואגיות והסטיגמות,מפתיע לגמרי שכל הזמן הזה לא הייתה בעיה כלשהי,לדעתי זה רק מראה כמה שחשוב לטפל כמו שצריך בואגיות ולא להזניח את זה.

פורסם

אין קשר לטיפול בזמן,היו להם כשלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בטוח שבשנים האלו הגיר היה אוטומט רגיל.

אם כן המכלולים הנ"ל הם דווקא מהאמינים יותר של vw לכן אני לא מתפלא.

למרות שגם לגיר האוטומט הרגיל יש קצת מחלות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

עניין של סדרת ייצור. כבר עלו פה חברים עם המנוע הזה ובעיות. פשוט שנת ייצור אחרת. אביך נפל על סדרה טובה. הגיר שיש לך ישן וידוע באמינות שלו.אפילו בגולף R הכניסו אותו . לאביך נסועה גבוהה , סביר להניח בכביש מהיר בעיקר. כמו באוטוסטרדה של גרמניה ... טוב, כמעט כמו.

נסעתי היום במונית שקודה ראפיד דיזל עם גיר 7dsg . המנוע מצויין.תמיד היו טובים בדיזל. זה גם מה שנמכר באירופה. הגיר הוחלף ב 100K .(אחרי שנה). נהג המונית אמר שלא אכפת לו . ממילא הוא מוכר את הרכב לפני תום האחריות. לא מוכן לקחת סיכונים. שניכם צודקים: אם לקחת רכב כזה אז רק בליסינג או למכור לפני תום אחריות. כי ביצרן הזה אתה חייב להיות מקצוען כדי לדעת איזה שילוב של גיר ומנוע לקחת . לקונה הפשוט הנתונים האלה ניסתרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נחמד לקורא מדי פעם גם חוות דעת חיובית, תודה על השיתוף

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

[זה לא מחייב שכול רכב שלהם יתקלקל,הבעיה שיש יותר מידי בעיות כאלו לעומת שאר היצרנים.]

נכון,אבל עדיין,בגלל האמינות שיש לואגיות והסטיגמות,מפתיע לגמרי שכל הזמן הזה לא הייתה בעיה כלשהי,לדעתי זה רק מראה כמה שחשוב לטפל כמו שצריך בואגיות ולא להזניח את זה.

שלוש אפשרויות, האחת, אתה מספר סיפורים, השנייה, המתלוננים מספרים סיפורים, השלישית, אמינות לקויה אין משמעה תקלות בכל אחד ואחד מעשרות או מאות אלפי האקסמפלרים לגביהם נטענה, די באחוז גבוה יחסית. תבחר.

פורסם
איך זה שהמנוע הזה לא עשה אפילו לא תקלה אחת בכל מהלך ה200 אלף קילומטרים האלה?!

כנראה שאבא שלך נפל על רכב לימון - גם זה קורה...:-D

פורסם

רכב שנוסע 90% מהזמן בינעירוני זה דוגמא לכלום.

אם היה מונה סיבובי מנוע ברכבים,

אני מוכן להתערב שרכב כזה עשה ב200K לפחות פי 4 (אם לא פי 10) פחות סיבובי מנוע מאשר רכב מקביל שהיה עסוק בפיזורי ילדים בעיר ופקקים באיילון

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...