Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קודם כל שלום לכולם, הרבה זמן שאני פסיבי בפורום, אבל מרגיש שאני חייב לפתוח תאשכול.

אז ככה, קניתי בינואר I35 חדשה מהחברה, (בעקבות הנחת "חבר", ועוד הנחה קטנטנה שהצלחנו להגיע בהסכם, יצא לנו I35 במחיר של 118K כולל אגרות רישוי בגירסת הSUPREME)

עכשיו לסיפור, כעבור 3 חודשים בערך, התחילו לי בעיות במסך מולטימדיה, המסך אחד לכמה זמן הופך להיות כולו לבן, או שהמסך מתחלף מהמסך הרגיל למסך לבן, הטאצ' לא עובד בזמן הזה כמו שצריך,

בקיצור נמאס לי מזה, אז נסעתי ליונדאי לראות מה הם אומרים, הבאתי להם את הרכב, והמתנתי לתשובות,

לאחר כחצי שעה פנה אלי היועץ שהוא מקשר ביני לבין המכונאי רכב שבדק לי את האוטו ואמר לי שהבן אדם שבדק את הרכב לא מצא שום תקלה, ואם אני מעוניין שהם יעשו משהו בנידון אני צריך להשאיר את הרכב עד שיראו בעצמם את הבעיה. (אני רק אוסיף ואגיד כי ידעתי שזה יקרה ולכן צילמתי בוידאו את התקלה מהסמארטפון שלי, פעם אחת בחושך, שרואים בדיוק את הבעיה, ופעם אחת באור יום, שרואים את התקלה, אבל פחדתי שהוא יגיד שזה לא מספיק ברורׂׂׂׂׂ .ׂ)

מה אני אמור לעשות ? להשאיר את הרכב שבוע ? סירטון לא מספיק להבין מה הבעיה ?

אשמח לדעה מקצועית

פורסם

לא יודע לגבי המצב הספציפי, אבל באופן כללי - בתור איש IT\אדם בעל חשיבה אנליטית - הטכנאי תמיד צריך לראות את הבעיה מולו.

לא חסרים מקרים בהם משתמש מתלונן על דבר אחד ומסתבר שהפתרון שונה לחלוטין.

פורסם

כאיש IT גם אני יכול לומר שברגע שיש ווידאו של התקלה יש מצב שזה יכוון את הטכנאי יותר טוב להבין מה התקלה(בראש של IT אם הוא ראה את השגיאה הזאת במחשב אחר יוכל לנסות דרכי פתרון שניסה בעבר) לדעתי במקרה של הראשים האלה(מערכות Windows Ce סיניות) מכילות לוח בקרה עם מחשב ומסך מגע(ממש כמו הסלולרי שלך ואפילו פשוט יותר) ואו שיש תקלה וקצר בלוח הבקרה שגורמת למחשב ״להיתקע״ או שיש תקלה במסך המגע או במגעים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא מומחה גדול באלקטרוניקה אבל יכול להיות שההפרעה בתפקוד של המערכת מתרחש רק בזמן נסיעה ולכן כשהטכנאי בודק אותו במוסך והרכב עומד התקלות לא מתרחשות. תנסה "למפות" את התקלות מבחינת מתי הן קורות ואם תגיע למשהו שחוזר על עצמו (נגיד בעליה על באמפים וכו') תוכל לצאת עם הבוחן או הטכנאי לנסיעת מבחן ולהראות לו מתי זה קורה.

פורסם
אז נסעתי ליונדאי לראות מה הם אומרים, הבאתי להם את הרכב, והמתנתי לתשובות,

לאחר כחצי שעה פנה אלי היועץ שהוא מקשר ביני לבין המכונאי רכב שבדק לי את האוטו

מה הקשר שלהם למערכת מולטימדיה?!

מתקין הבית של יונדאי הוא "גיל קאר". בקש שיתאמו לך שם פגישה לזיהוי הבעיה ותיקונה, או החלפת המערכת במסגרת האחריות.

• תוכן חדש...