Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, על סמך מה קבעת שלא נהגתי?

שים לב שבמקרה הנ"ל הוא מחפש רכב פאן לסופש בלבד, ולבחור לא חבר רכבים מעניינים לנהוג ביום יום.

בתור רכב מיני יום יומי, הONE אחלה רכב וכיפית לעומת מה שיש בחוץ.

בתור רכב לסופ"ש, זה ממש לא זה...

פורסם

איך אפשר להנות משני העולמות? או שזה לא אפשרי בתקציב כזה? אני חושב על מזראטי כדוגמא טובה (נוחות ונינוחות לצד שגעון ועצבנות). יש דבר כזה ב"קטן וזול"?

:idea:
פורסם

קל לבוא לזרוק לאויר אופציות שגם לא ראליות כי אין בשוק, גם לא רלוונטיות כי להחזיק אותן עולה כמו סדרה 3 חדשה, וגם שבדרך הממליץ לא באמת נהג או מכיר איך זה לחיות עם רכב כזה.

לדעתי, הוא יאלץ "להסתפק במיני ONE, עם ניהול רכב ו130 סוסים היא נוסעת טוב, ומתנהגת טוב( אין מה להכנס להשוואות עם אס היא לא רלוונטית)

פורסם

לדעתי הדגם הרלוונטי עבורי הוא קופר ידנית רגילה.

אין לי צורך בגרזן עצבני, אלא יותר באוטו קטן וחצוף שמעלה חיוך בגיחה קטנה לתל אביב לבקר אצל אמא בשבת.

נסעתי פעם על קופר אס עם גיר רציף. באמת רכב פסיכי אפילו עם גיר רציף, אבל לא באמת חובה מבחינתי.

רציתי להתמקד בהבדלים בין one לקופר.

האם כמו בואגיות בעזרת חמוצים ניתן לגשר על הפער או שיש גם הבדלים מבחינה מבנית?

איזה מהם מגיעה בלי צמיגי ראנפלט? יש לי טראומה מהזבל הזה.

כמו כן להבין מה הבדלים ברמות איבזור?

תודה

פורסם

ניהול מנוע אחר, ומערכת פליטה אחרת.

עם ניהול מנוע, אתה מקבל את השיפור שקופר תקבל עם ניהול מנוע. אזור ה130 סוסים.

נהגתי על אחת עם ניהול, כיף! סאונד! ושיק!

פורסם

אני רק שאלה, שמתם לב שפות"ש מדבר על שנתונים שנעים 2005-8? בשנים האלה הקופר (והוואן) הגיעו עם מנוע 1.6 אטמוספרי שמפיק 122 כ"ס בקופר ו-98 בוואן. בשנים האלה רק לקופר S היה מנוע מוגדש שאפשר לשפר בקלות יחסית. אני לא מצליח לדמיין קונסטלציה בה אפשר להביא את הוואן עם 98 כוחות הסוס העלובים האלה לביצועים נורמליים. נהגתי על הוואן החדשה עם (1.2 טורבו 102 כ"ס) ובתור רכב "פאן" גם היא הרגישה עגלתית מדי. וזה היה לפני שקניתי את האוטו הנוכחי והתרגלתי להרבה כח.

אני חושב שהוואן לא צריכה אפילו להילקח בחשבון. הקופר אמורה בתכל'ס להספיק, להיות מספיק שפויה ומספיק מהנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אל תקפוץ סתם למסקנות, ההבדל בין ה one לקופר הוא בתוכנת ניהול המנוע בלבד ( אני מתיחס רק לצורה הקודמת).

כאשר שדרוג תוכנה מעלה את ההספק לגבוהה יותר מהקופר.

ההבדל הוא רק ברמת הגימור.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עכשיו בילבתם אותי לגמרי

ה1600 של מיני זה לא מונע 1600 טורבו של פג'ו 308?

הגיוני אבל ש98 יהיה אטמוספרי ו120 יהיה טורבו. זה בערך מה שהיה לפג'ו והיה להם גם דגם עם 140 כ"ס.

פורסם
עכשיו בילבתם אותי לגמרי

ה1600 של מיני זה לא מונע 1600 טורבו של פג'ו 308?

הגיוני אבל ש98 יהיה אטמוספרי ו120 יהיה טורבו. זה בערך מה שהיה לפג'ו והיה להם גם דגם עם 140 כ"ס.

לא !

מנוע רגיל - 2 גרסאות ניהול מנוע. אחת רגילה (קופר) ואחת מוחלשת (one). תוכנת ניהול אלטרנטיבית זהה ל-2 הדגמים ופשוט מבטל עבור ה-ONE את המגבלה הקיימת.

• תוכן חדש...