Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מריאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות פיאט מריאה 2002 ב6000 ש"ח שווה?

מדובר ביד שניה עם 160,000 ק"מ.

מה הפלוסים והמינוסים של הרכב?

פורסם

הייתי ממליץ לך לוותר. זהו רכב די נדיר כיום, בקושי רואים על הכבישים, בתקציב כזה או בתוספת של 2000-3000 ש"ח תוכל לקנות איזה יונדאי שהיא גם נפוצה, גם תוכל להשיג חלקים בשפע וגם תהיה כנראה יותר אמינה

פורסם

יש כל מיני אופציות, תנסה את האקסנט, היא די פופולרית. יחד עם זאת, יש גם אופציות אחרות כגון מיצובישי, סוזוקי, בתקציב הזה רוכשים רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מסודרת

פורסם

החזקתי את הרכב בעבר, כאשר היה יחסית חדש. אחד הרכבים המאכזבים שרק הסבו לי הפסדים. רמת אמינות נמוכה למדי ומרכב לא עמיד. כיום המצב עוד יותר קשה לאור הקושי בהשגת חלקי חילוף. לדעתי גם אם תציע לרכוש את הרכב ב- 3,000 ש"ח המוכר יסכים.

פורסם

יש לרכב בעיות מגוונות: בגדול נקודות התורפה הן מערכת החשמל/מחשבים והגיר.

ב-6000 ש"ח תוכל לרכוש יונדאי אקסנט ממודל חדש יותר: נפוצה, אמינה וזולה לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצות של להתרחק מהרכב, לחמי בעבר היתה מריאה, והוא לא יצא מהמוסכים במהלך השנה וחצי שהייתה בבעלותו, ובסוף גם הגיר גסס.

פורסם

לא!

מניסיון במשפחה עם 2 רכבים כאלה אחד שהיה חדש והשני שהיה בן 12, לא מומלץ במיוחד אוטומטי

נתחיל מהגיר האוטומט בעייתי ובנוסף בעיות חשמל בלי סוף ופלאסטיקה באיכות ממש ירודה, רכב רגיש מאוד להזנחה וכמעט כולם מוזנחות.

עדיף שתקנה בתקציב קורולה משנת 93' שמורה עם ק"מ נמוך ולא את זה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...