Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלו הלו, ביקשתי כרטיסי טיסה לזוג פלוס אירוח, אתה לא תעשה עליי קומבינה! ההצעה שלי גם בתוקף, הימי חופש שאני צריך לקחת מהעבודה, עליי. לא נחייב אותך. :lol:

על אירוח אפשר לדבר, על כרטיסי טיסה......

תעבור על הפוסטים שלי, תראה את פוטנציאל החוויה המוטורית שתוכלו לקבל ותחזור אלי עם תובנות.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חוויה מוטורית??? אחרי שפשוף של הבנץ מעניין מי יוכל לעמוד על הרגליים בשביל החוויות המוטוריות.

אני לא יודעת מה הדילים שאתם סוגרים בינכם אבל אני בפח הזה לא נופלת שוב.

אהה ולגבי הפרסומת, מעדיפה קפה שחור על נס, אבל לתאילנד הוא לא טס לבד [emoji6] [emoji48]

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הכול טוב ויפה,אבל יש הבדלי צבע בין הטמבון הקידמי לשאר האוטו,כנראה שהטמבון אחרי צביעה.

אותי ההבדלי צבע היו משגעים.

פורסם

הטמבון לא רק כנראה אחרי צביעה, בהודעת הפתיחה אפילו רשום שנצבע יום לפני העבודה שבוצעה על האוטו.

הבדלי הצבע אכן מציקים (בלשון המעטה) והם הובאו לידיעת בעל המקצוע שביצע את העבודה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש הבדלי צבע בין הטמבון הקדמי לשאר הרכב, וגם בין הטמבון האחורי לשאר רכב. האחורי אכן נצבע יום לפני ולא בוצע עליו שום מעבר עם שום חומר במהלך הפרויקט הזה.

הקדמי ככל הנראה נצבע בשלב כזה או אחר של החיים שלו, ואפילו יש תכנונים על צביעה שלו תוך התאמה לגוון הנוכחי של הרכב לאחר שהצבע המקורי של הרכב בעצם יושב עליו כבר 4 שנים.

גם אותי ההבדלים משגעים, אבל איך אומרים, פרה פרה נ***ן את כל העדר (או: כשנגיע לגשר, נפוצץ אותו).

כרגע, נכון לעכשיו, רק הפגוש האחורי עבר צביעה בזמן שהרכב בבעלותי, הצביעה יצאה מאוד איכותית אך עם הבדל צבע ניכר מאוד לעין. כבר ניגשתי למקום שבו בוצעה הצביעה והראיתי לו את זה, וכרגע אני מחכה שייצור איתי קשר כאשר מגיע "המכשיר המיוחד" שמודד צבע ויודע לתת את הנוסחה המדויקת על מנת להגיע לצבע הנוכחי של הרכב. במידה והאחורי יצא כמו שצריך ולשביעות רצוני (אני מודע להבדלי צבע קטנים בין פח לפלסטיק) כנראה שאצבע באותה שיטה גם את הקדמי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מגרש השדים, חבל שבעת הצביעה הוא לא התאים את הצבע לזה הקיים כרגע על הרכב. במוסך שבו אני תיקנתי את הפגיעה שלי בכנף, הוא ביצע את זה ככה (ולאו דווקא לפי קוד צבע הרכב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"המכשיר המיוחד" או המצלמה כבר קיימת באלעד שירותי רכב בחולון. הם עשו לי צביעה של חלק מדלת הנוסע הקדמי שליד הנהג, לא רואים שום הבדלי צבע. הנה וידאו מלפני שבוע בערך. בחתימה שלי בשרשור המתעדכן אפשר לראות את תהליך הצביעה אצלהם.

[video=youtube;RdbeAGUhe-I]

פורסם

עדי, גם אני ביצעתי את התיקון שלי אצלו. הצבע זהה לשאר הרכב - מדהים לדעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...