Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"המכשיר המיוחד" או המצלמה כבר קיימת באלעד שירותי רכב בחולון. הם עשו לי צביעה של חלק מדלת הנוסע הקדמי שליד הנהג, לא רואים שום הבדלי צבע. הנה וידאו מלפני שבוע בערך. בחתימה שלי בשרשור המתעדכן אפשר לראות את תהליך הצביעה אצלהם.

[video=youtube;RdbeAGUhe-I]

אפשר לדעת כמה עלתה הצביעה (אפשר גם בפרטי אם אתה לא רוצה פומבי)?

אני צריך לצבוע את המכסה מנוע, והצבע של הרכב שלי לא ממש גנרי, ואני חושש לאללה ממצב של ג'ירפה... הבעלים הקודמים צבע את הטמבון, ובלילה אם מאירים על הרכב זה מאוד בולט לעין (ביום, פחות).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר דיברתי עם המקום שביצע לי את הצביעה והבהרתי שאני מרוצה מאיכות הצביעה עצמה, אבל לא מהצבע. הוא אמור לחזור אליי כאשר המצלמה הזאת תגיע אליו על מנת שיעשה לי התאמה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון לגבי הציפוי.

נכון שהוא צפוי להישאר על האוטו קרוב לשנתיים, אבל אני משתדלת לעצור פעם בכמה זמן ולעשות הערכת מצב.

אז אחרי שלושה חודשים (שלא כללו יותר מידי שטיפות :oops:, השנה תקופת המבחנים שלי והחום הגזימו לגמרי) אנחנו יכולים להעיד על כך שהניקוי הפך לקצת יותר קל, הבידינג מופיע, בפרקי הזמן הקצרים שהאוטו ממש נקי יש לו ברק יפה.

הפגוש האחורי נצבע שוב, המצב השתפר קלות אבל עדיין הבדלי הצבע בולטים למדי, מצד שני הוא כבר הספיק לחטוף שריטה מאנשים רעים :-(.

הגלגלים עדיין בגוון המקורי שלהם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...