Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן אישי אני מאד אוהב את העיצוב של הבראבו הזו וחושב שהתוצאה מעולה!

אגב, גם אני תומך בהחלפת הג'אנטים או לחילופין לתת להם גוון כהה יותר.

כל הכבוד על ההשקעה!

פורסם

כל הכבוד על העבודה ועל החזרה לעניינים.

תשמרו טוב טוב על הרכב, לכו תדעו מי ירצה לקנות אותו כשתחליטו להתקדם :)

"יאללה בירי".

פורסם

אל תדאגו, הג'אנטים לא ישארו במצבם המקורי, עיניין של זמן, פשוט צבע שחור זה לא יהיה.

שיפופו, נשתדל, מבטיחה 8)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה רק מראה כמה פיזיות זה מצריך כאשר עושים 2-3-4 שלבים של פוליש והזמן שמקדישים שלוקח כמה ימים..

פורסם

כל הכבוד לכם. עבודה מצויינת.

התמונות לא באיכות הכי גבוהה וקשה באמת לראות בחדות את הפח החלק אז הביקורת היחידה שלי היא לצלם להבא בצורה טובה יותר.

מעבר לזה בכל מה שקשור לתהליך עצמו, נשמע מצויין. כל הכבוד.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

נראה מצוין, אין כמו התנסות אישית כדי להבין את הטירוף שבתחום הזה. עכשיו נשאר לכם להשתעבד מחדש לשטיפות ידניות. האופטי קואט החדש מצהיר על עמידות של שנתיים, לא?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
כל הכבוד על ההשקעה, הצעתי למכסח השדים לעבוד על הרכב שלי, ביקש כרטיסי טיסה, הצעתי כרטיסי שחייה.

ההצעה בתוקף ;)

תוצאה יפה.

הלו הלו, ביקשתי כרטיסי טיסה לזוג פלוס אירוח, אתה לא תעשה עליי קומבינה! ההצעה שלי גם בתוקף, הימי חופש שאני צריך לקחת מהעבודה, עליי. לא נחייב אותך. :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...