Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את שתי המצלמות, לפני צומת בית קמה לכוון באר שבע, ואת זו שלצפון, אחרי הצומת.

את הראשונה ראיתי אחה"צ בדרכי לבאר שבע.

בדרך חזרה צפונה לא ראיתי את המצלמה, וגם לא את תמרור האזהרה שהיה מוצב לפניה.

יש מצב שהיא לא שם? מישהו שעובר שם יכול בבקשה לעדכן?

ולשאלת מליון הדולר (או האלף ש"ח), אם פיספסתי והיא כן שם, האם יכול להיות שהיא מצלמת ללא פלאש?

פורסם

עברתי שם לפני שבוע בערך. המצלמה הייתה שם אבל השלט הוסר בגלל העבודות בכביש.

לדעתי היא מעולם לא הייתה פעילה, אז אתה יכול להיות יחסית רגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עברו כמה חודשים מאז שנסעתי שם, אבל אם זכרוני לא מטעה אותי יש מצלמה בצומת עצמו, ועוד אחת כמה ק״מ אחרי הצומת, ממש לפני תחנת הדלק (פז?).

116i

פורסם

בצומת בית קמה יש מצלמה עובדת- כולם בולמים למהירות 90.

אחרי בית קמה לפני תחנת הדלק יש מצלמה אדומה חדשה, שגם שם אנשים בולמים למהירות 100.

פורסם

שים לב שאני לא מדבר על מצלמת הרמזור שממוקמת בצומת עצמו.

אני מדבר על מצלמת המהירות שנמצאת 2-3 קילומטר אחרי הצומת לכוון צפון.

פורסם

נו כן, גם אני התכוונתי שאחרי צומת בית קמה יש עוד מצלמה אחת אדומה שממוקמת לפני תחנת דלק.

גם היא עובדת ואנשים נוטים לבלום שם ל-100-110.

פורסם

מתי לאחרונה ראית אותה עומדת שם? אני לא הבחנתי בה אמש. מחפש עדות ראיה תומכת מהיום/יומיים האחרונים.

נוטים לבלום ל-100-110? נדמה לי שמהירות המותרת בקטע הכביש שם הוא 80. 10% יותר זה 88, אז מאיפה האומץ לנסוע שם על 100?

אלא אם כן היא לא פעילה, כפי שנכתב למעלה.

פורסם

נוסע על הכביש הזה על בסיס שבועי.

הפעם האחרונה שנסעתי זה היה אתמול.

אחרי צומת בית קמה לכיוון צפון, אין עבודות בכביש.

כפי שאמרתי, יש מצלמה חדשה לפני תחנת הדלק ולפי כמות הבלימות שם, כנראה שהמצלמה עובדת.

בכול מקרה המהירות המותרת היא 90, ואנשים נוסעים שם הרבה יותר ורק בולמים ליד המצלמה.

כול העבודות בכביש מתחילות אחרי צומת בית קמה לכיוון דרום.

פורסם

אם מותר 80 - המצלמה לא תטרח לצלם אותך מתחת ל-101 אחרי הפחתה (עד 101 קמ"ש זה 250 ש"ח קנס, מעל זה 750 ש"ח, מ-121 קמ"ש ומעלה אחרי הפחתה זה זימון לדין).

אם מותר 90 - המצלמה לא תטרח לצלם אותך מתחת ל-111 קמ"ש אחרי הפחתה מאותה סיבה.

ההפחתה היא תמיד 5 קמ"ש ולא 10% והיא שם כדי למנוע ספק בדיוק המערכת, ייתכן שהמערכת אכן יכולה לזייף ב-5 קמ"ש ולכן לא כדאי להוסיף את אותם 5 קמ"ש למהירות שלך.

אגב כל זה בערבון מוגבל, אם ייראה להם שהמצלמות מכניסות מעט מדי כסף ניתן בלחיצת כפתור לשנות את רף האכיפה ולאכוף גם עבירות 250 ש"ח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כפי שאמרתי, יש מצלמה חדשה לפני תחנת הדלק ולפי כמות הבלימות שם, כנראה שהמצלמה עובדת.

בכול מקרה המהירות המותרת היא 90, ואנשים נוסעים שם הרבה יותר ורק בולמים ליד המצלמה.

אנשים בולמים בכל קטע בכביש מ1001 סיבות,בגלל מצלמה חדשה שהוצבה,עמוד ישן או סתם מישהו מקדימה שבודק את הברקסים שלו.

אז אל תקח את זה כמדד לדעת אם המצלמה פעילה :) (לפי האתר של מיצו מדובר בדחליל שכנראה לא יהיה מבצעי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
השלט הוסר בגלל העבודות בכביש.

לדעתי היא מעולם לא הייתה פעילה, אז אתה יכול להיות יחסית רגוע.

אם המצלמה פעילה :) (לפי האתר של מיצו מדובר בדחליל שכנראה לא יהיה מבצעי)

תודה, זה מידע מעודד.

נדמה לי שאכן היו שם עבודות בכביש אחרי הצומת לכוון צפון.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

המצלמה שהייתה לפני צומת בית קמה הוסרה בגלל עבודות בכביש.

צומת בית קמה ובהמשך הכביש לכיוון כביש 6, הכול כרגיל.

פורסם

מצטער אבל מה שכתבת לא מובן לי. אתמול עברתי שם.

כתבת "המצלמה שהייתה לפני צומת בית קמה הוסרה" - מצפון לדרום, המצלמה קיימת. מדרום לצפון, זה נושא השרשור הזה, והמצלמה לא ממוקמת לפני הצומת, אם מתייחסים לכוון הנסיעה.

לאיזה מצלמה התכוונת שהוסרה? תודה.

פורסם

הכביש במקום שעומדת המצלמה לפני תחנת פז רובד לאחרונה ואין חירוץ למצלמה בינתיים,

המהירות שם כרגע לפי התמרור היא 70 קמ"ש

לא נראה לי שיש אכיפה שם עכשיו

פורסם

אם נסעת אתמול מבית קמה צפונה לא ראית שהמהירות שם מוגבלת ל 70 עד תחנת הדלק ?

נוסע על הכביש הזה על בסיס שבועי.

הפעם האחרונה שנסעתי זה היה אתמול.

אחרי צומת בית קמה לכיוון צפון, אין עבודות בכביש.

• תוכן חדש...