Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפשתם נעליים נוחות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי נעליים פשוט כי ברגע שמדדתי אותן לא הצלחתי להוריד מהרגליים. מישהו פעם צעד על פוך אווזים?

עלו 190 ש"ח בamash star בירכא.

אין לי עדיין חווית שימוש ארוכה, אבל בינתיים זה מדהים.

uploadfromtaptalk1430634793317.jpg

uploadfromtaptalk1430634896645.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לי הספיקה פעם אחת חווית רכישה בירכא, נסעתי וקניתי המוןןן בגדים.

הכל איכות ז'.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה לא יודע לזהות איכות בבגד לפני הקנייה?

ובכל מקרה, מה זה קשור?! מדובר כאן במוצר ממותג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היה עם טיקטים מכאן ועד הודעה חדשה. חוץ מזה, בכזה מחיר, שיחזיק רק שנה.

החנות הזו היא משהו מיוחד. השמועות שרצות בצוות העובדים זה שהמחירים כל כך זולים כי זה מנגנון להלבנת כספים. אין לי מושג אם זה נכון, אבל אומרים שהמוצרים מקוריים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נו וטיקט זה אותו דבר רק באנגלית. בכל מקרה שניהם לא בעברית אז ככה שניתן לבחור באחד מהם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ובכן אהמ... אהמ:

טיקט, באינגליזית, זה משהו אחר.

תווית זיהוי באנגלית, כמו שאנחנו מתכוונים אליה כאן - יש להגות פלייט, יענו plate או ID palte, Part Number Plate וכו'.

אההההמממ..... אההההמממ....

פורסם

חובבנים. אטיקט זה בכלל צרפתית. תווית בעברית מצויה. ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ובכן אהמ... אהמ:

טיקט, באינגליזית, זה משהו אחר.

תווית זיהוי באנגלית, כמו שאנחנו מתכוונים אליה כאן - יש להגות פלייט, יענו plate או ID palte, Part Number Plate וכו'.

אההההמממ..... אההההמממ....

נכון שזה לא דיון ברומו של עולם אבל במקרה הזה תווית היא ממש לא plate.שמשמעותה היא לוחית זיהוי.

לפי מילון אוקספורד ticket:3A label attached to a retail product, giving its price, size, and other details.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...