Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור באר שבעי יש לי התנסות טובה במוסך עתיד הרכב בעמק שרה - מוסך שמתמחה בין היתר בגירים. לבחור קוראים לוי אשכול.

הייתי אצלו להחלפת מים ועל הדרך החליף לי גם צינור נשם בחינם ועשה כמה בדיקות ולא חייב אותי על כך. הפעם השניה שהייתי אצלו הייתה לאחר שבאמצע נסיעה בכביש מהיר גיליתי שאין לי הילוך 1,2,5,R וקרטעתי למוסך שלו על הילוך 3. הבחור איתר בצ'יק שטנגה שבורה, החליף במקורית שהוזמנה מהחברה והמחיר היה מעולה!

פורסם

הם ממש מקצועים ... זה מוסך קטן יותר מ"ריטס" או איך שקוראים לו ולכן אני חושב שהוא זול יותר אבל תמיד כדאי לבדוק לפני.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...