Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי היום ניסן נוט (2011) אוטומטי באלבר (יד ראשונה מליסינג). בטופס בדיקת הרכב שנעשתה לפני חודש ושהציג לי הסוכן, מופיע שהכל תקין למעט בשתי מערכות שבהם סומן "לא תקין" כדלקמן:

1. מנוע - באבחנה כתוב - "מערכות שמן: נזילת שמן"

2. שלדת מרכב - באבחנה כתוב: "תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, הלחמות/חיבורים לא מקוריים, סימני מילוי חומר=פח אחורי פגום הוחלף/תוקן, דלת תא מטען הוחלפה, נזק בתא מטען, נזק בפנלים, נזק לפגושים".

נציג החברה אמר לי שמדובר בדלת האחורית (בגז') שהוחלפה ושאם היתה פגיעה בשאסי היה מצויין בטופס אבל אין ציון כזה, ולגבי נזילת השמן אמר לי שהכל תוקן.

שאלתי היא האם על סמך ממצאים אלה שווה לי להמשיך - לקחת את האוטו לבדיקה וכו' או שמומלץ לרדת מזה כבר עכשיו.

תודה

פורסם

better safe than sorry.

אם אתה מעוניין ברכב, בטח ובטח שתיקח אותו לבדיקה מטעמך. אולי אפילו להודיע לאלבר שאם בבדיקה מתגלים ליקויים משמעותיים שלא הופיעו בבדיקה שלהם - להחזיר לך את עלותה.

פורסם

לדעתי רוב הסיכויים שלרכב יש ״קצה שלדה״ מאחורה.

תחסוך לעצמך זמן ו-450₪, תעבור הלאה בחיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב עבר תאונה רצינית מאחורה, עם הלחמות ונזק בבגאז'.

זאת בדיקה של המוכר.

לדעתי, חבל להשקיע כסף בבדיקה נוספת וכדאי לחפש רכב אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...