Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברות השכרה וליסינג לא דוגמא לאחזקת רכב.

אני לא צריך לספר לכם איך חברות השכרה וליסינג ברובם מתחזקות רכבים.

טיפולים לא לפי הספר כל 2 או 30K אם בכלל.

חלקים סיניים ושמנים סוג ז שלא מתאימים לרכב.

לפעמים מפרקים חלקים ולא שמים חדשים (פילטר מזגן).

ואחר כך מתפלאים שיש תקלות ברכב.

לטויוטה ורסו האמינה יש ריקול במערכת ההיגוי בשנים 2010-2011 לפי מה שאתם אומרים אסור לקנות טויוטה.

טויוטה פריוס תקלה במערכת הבלמים.

תקלה במערכת ההברידית.

לכל ייצרן יש את הכשליםשלו ואסור לפסול רכב בגלל כשלים.

צריך לטפל בהם.

מעניין שאתה מבקש שלא לעשות הכללות, ובעצמך עושה הכללות ועוד איך, וקובע שכל חברות ההשכרה והליסינג מזניחות את הרכבים.

דע לך שטענתך זו אינה מבוססת, אינה אמיתית, אינה נכונה כלל ועיקר וכדאי שתיטול קורה מבין עיניך.

יש חברות השכרה וליסינג שמקפידות לתחזק את הרכב ויש כאלה שלא. לעתים קורה שרכב נופל בין הכסאות לא כמדיניות של החברה, אלא בשל כורח הנסיבות. נניח רכב השכרה שנתקע בצפון ולאותה החברה יש הסדר בצפון עם מוסך פלוני שמה לעשות? עשה במקרה טיפול פחות מקצועי לרכב. מובן שתהיה על כך השפעה בעתיד, אבל לפסול בגין זה את החברה כחברה? מובן שלא.

לכן, מציע לשקול כל מקרה לגופו. יתירה מכך, יש כאן לא מעט פוסטים שבהם אנשים קנו פיג'ו או סיטרואן מאדם פרטי, רכבים מתוחזקים היטב וקרו כשלים.

ולסיום: בטח קראת את התגובה של אחד מנציגי מוסך הוד שמתמחה בפיג'ו וסיטרואן שמנה שורה של כשלים מהם סובלים מנועי 1.6 המדוברים של פיג'ו סיטרואן.

בקיצור, יזהר הקונה ויבדוק טוב טוב ושכל אחד יקנה מה שמתאים בעבורו.

פורסם (נערך)

שים לב למה שכתבתי רוב חברות הליסינג וההשכרה.

הרבה חברות ליסינג והשכרה יש את המוסכים שלהם ושם הם מבצעים טיפולים.

ואם הם מטפלים במוסכים מורשים ,חברות הליסינג קובעות למוסכים את המדיניות של הטיפולים והחלקים.

ולסיכום כל אחד יקנה איזה רכב שהוא רוצה.

אני מממן את המוסכניק שלי פעם בשנה או 15K.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

רונן שחף כתב:

חברות השכרה וליסינג לא דוגמא לאחזקת רכב.

ומיד לאחר מכן מכחיש וכותב כך:

"שים לב למה שכתבתי

רוב

חברות הליסינג וההשכרה."

אז אני חושב שהדברים שאתה כותב הינם מיניה וביה סותרים האחד את השני ואתה יכול להודות שטעית.

אגב, ההתעקשות הזו שלך לטובת המותגים הצרפתיים (שאני באופן אישי מחבב) יכולה להעיד על היותך נציג מטעם אחת החברות. אולי כדאי לך לבקש מהם רכב במסגרת העבודה ואז לא תצטרך יותר לממן מוסכניק.

פורסם (נערך)

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3364735,00.html

אני רק יניח את זה פה.

מסמך פנימי של רשת אוטוקלאב: כמה מוסכים ברשת סיפקו בעצמם שמני מנוע בניגוד להנחיות

אני לא נציג של אחת מהחברות.

ואני לא צריך עבודה ברוך השם.

אם אתה רוצה אסדר לך עבודה באחד מחברות הליסינג.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

אני מחזיר את הדיון לגבי הרכב עצמו וחוזר על המלצתי ל-5008. מחלת הילדות עם מותחני הרצועה במנוע הטורבו נפתרה. אין שום סיבה כיום לא לקנות את הרכב.

פורסם
אני מחזיר את הדיון לגבי הרכב עצמו וחוזר על המלצתי ל-5008. מחלת הילדות עם מותחני הרצועה במנוע הטורבו נפתרה. אין שום סיבה כיום לא לקנות את הרכב.

טוב, הנה לנו עוד איזה יחצ"ן מחב' לובינסקי, בנוסף על רונן שחף. כולנו רצים לקנות את הרכב כי אנו מעוניינים לשים את כספנו על קרן הצבי.

אני חושב שפותחת השרשור הבינה מהן תחלואי ה- 5008 והיא מעדיפה רכב אמין יותר.

אולי תמליץ למעסיקים שלך מלובינסקי לקחת אחריות רחבה יותר על בעיות האמינות שמתגלות ברכבי פיג'ו סיטרואן וכך אולי צבור הלקוחות ישתכנע שכדאי לרכוש את הרכבים האלה.

פורסם (נערך)

הורסו אינה מתחרה ב 5008 . ה 5008 חצי אוקטבה מעלייה . אני מבין למה לא לקחת 5008 . כן הייתי משווה את הוורסו לקאיה קרנס .בערך אותה צפיפות: הכתפיים שלי נוגעות בקורה. ובין שתיהן הקרנס לוקחת בקלות בעיקר תודות לתמחור נכון ואחריות רחבה. הייתי ממליץ לפות"ש לבדוק גם אותה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
טוב, הנה לנו עוד איזה יחצ"ן מחב' לובינסקי, בנוסף על רונן שחף. כולנו רצים לקנות את הרכב כי אנו מעוניינים לשים את כספנו על קרן הצבי.

אולי תמליץ למעסיקים שלך מלובינסקי לקחת אחריות רחבה יותר על בעיות האמינות שמתגלות ברכבי פיג'ו סיטרואן וכך אולי צבור הלקוחות ישתכנע שכדאי לרכוש את הרכבים האלה.

לגבי סירטוני הליסינג שהעלתי לא הגבת.

שאלה אליך פולסווגאן עם כשר מהייצרן לגבי רצועת טיימינג ממליץ לקנות ?

פורסם

היחצ"ן רונן שחף כתב:

"

שאלה אליך פולסווגאן עם כשר מהייצרן לגבי רצועת טיימינג ממליץ לקנות ?"

אולי כדאי שחב' לובינסקי תצמיד ליחצ"ן המכובד יועץ לשוני או לחילופין שתשלח אותו לאיזה קורס בכתיבה, על מנת שנבין את משפטיו.

לגופו של ענין, אני לא מגיב לכל איזה שטות שאתה כותב. דעתי על פולקסווגן וסקודה נכתבה בתגובות שונות, אתה מוזמן לקרוא.

פורסם

אני ממש לא יחצן של חברת לובינסקי.

אבל חורה לי שאתה משמיץ ייצרנים ללא ניסיון מצדך על סמך שיקול הדעת המוטעה שלך.

אם אתה כותב שמי שקונה צרפתי זה ל

שים את כספנו על קרן הצבי.

אני חושב שבחיים לא היה לך רכב צרפתי ואתה ניזון משמועות.

לכל ייצרן יש כשלים זה לא סיבה לפסול ייצרן שלם.

גם בטויוטה ורסו יש בעיה עם תגבור ההגה אז תפסול גם אותה.

נחזור לדיון אם מחליפים את הטימינג ברכב לסט משופר כמו בפולסווגאן הבעייה תיפתר.

פורסם

אני ממש לא יחצן של חברת לובינסקי.

אבל חורה לי שאתה משמיץ ייצרנים ללא ניסיון מצדך על סמך שיקול הדעת המוטעה שלך.

אם אתה כותב שמי שקונה צרפתי זה ל

שים את כספנו על קרן הצבי.

אני חושב שבחיים לא היה לך רכב צרפתי ואתה ניזון משמועות.

לכל ייצרן יש כשלים זה לא סיבה לפסול ייצרן שלם.

גם בטויוטה ורסו יש בעיה עם תגבור ההגה אז תפסול גם אותה.

נחזור לדיון אם מחליפים את הטימינג ברכב לסט משופר כמו בפולסווגאן הבעייה תיפתר.

פורסם

אני בטוח שבעקבות דברי היחצ"ן רונן שחף הצבור ירוץ ויסתער על מגרשי לובינסקי טרייד בכדי לשריין איזה פיג'ו או סיטרואן. ברוך ה' היו לי כבר כמה צרפתיות וכאשר יהיה דגם אמין אקנה לי אחת.

• תוכן חדש...