Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מעוניינת ברכב יד שנייה מודל 2010-2012 (תלוי במחיר...), מתלבטת בעיקר בין טויוטה ורסו לבין פיג'ו 5008 (במקור האלטרנטיבה לטויוטה הייתה הפיקאסו של סיטרואן אבל לא מסתדרת עם הגיר הרובוטי). יש המלצות לכאן או לכאן? או אולי רעיונות חדשים? תודה מראש!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-5008 הרבה יותר מהנה לנהיגה והרבה יותר מרווח מבפנים. החסרונות שלו הם מנוע 1.6 ליטר טורבו שידוע כבעייתי וצריכת דלק גבוהה.

הורסו חסכוני יותר, זול יותר לאחזקה ושומר טוב יותר על ערכו. אבל כאמור הוא צפוף מבפנים.

אופציות נוספות - מאזדה 5, מיצובישי גרנדיס, שברולט אורלנדו. השאלה היא מה הצרכים שלכם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום,

תספרי לנו בבקשה כמה נסעים יהיו ברכב ומה הגילאים שלהם.

טויוטה רכב אמין, סחיר וחסכוני יותר.

אבל פחות מפנק, פחות נוח ומרווח. החסרון של וורסו מול כל מיניוואן אחר זה השורה השלישית. אני לא יודע מי יכול לשבת שם בצורה נורמלית, אולי ילד בן 3...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לא מעט שרשורים בנושא, כמה נוסעים אמורים להתנייד ברכב? מה חשוב לכם?

הרבה אנשים מחכים שיגיע הרכב ה"מושיע" עם אמינות של טויוטה ופינוק ונוחות של רכב צרפתי

פורסם

האמת, רנו גרנד סניק עם מנוע וגיר זהים לניסאן קשקאי נותנת אמינות ונוחות יחד.

אבל הסחירות על הפנים וצריכת דלק 1:8.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות! אנחנו זוג + שלושה ילדים בגילאי 2.5, 7, 9. אהבתי את המושב האחורי המרווח בשני הרכבים שציינתי, והמושבים הנוספים אולי לא הכרחיים אך מבטיחים תא מטען מרווח במיוחד (עדיין יש עגלת תינוק, וילקוטים שצריך להעמיס באוטו מידי יום). באופן כללי לא נוסעים קילומטראז' רב, משהו כמו 1200 ק"מ בחודש. מה מבחינת תחזוקה? תיקונים? טיפולים? סה"כ לא קונים רכב חדש...

פורסם (נערך)

לכם תתאים טויוטה וורסו - תהיו מרוצים מאוד. רכב אמין וחסכוני, ביטוחים וטיפולים לא יקרים.

זה מיניוואן הכי מבוקד בשוק המשומשים. אם לא יהיה שינוי, בעתיד יהיה קל למכור במחיר נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

תודה! עכשיו השאלה איפה משיגים כזה במחיר טוב... ברוב הסוכנויות אין אותו (מבוקש מאוד?), או שיש עם קילומטראז' בשמיים... (-:

פורסם

תחפשו בחברות ליסינג גדולות. עכשיו הרבה עובדי היטק מסיימים 3 שניות חוזה ליסינג עם וורסו.

הרכבים האלה נחטפים כמו לחמניות.

פורסם

אוקיי, אז אחרי שבדקתי את מצב השוק של הוורסו הבנתי שלמצוא רכב כזה במצב טוב מאוד+ יהיה אתגר רציני... אהבתי מאוד את הפיג'ו 5008 המרווחת אבל כל מי שהתייעצתי איתו לגביה הזהיר אותי מהאירופאיות בכלל וממנה בפרט.. מוסיפה עוד פרמטר - מה לגבי המאזדה 5? לא אהבתי את המושב האחורי הצפוף, אבל בסופו של דבר מדובר בשלושה ילדים שיישבו שם. המלצות?

פורסם

המזדה בסדר גמור. כמובן, רצוי שתבחרי רכב שמור שטופל היטב.

אני נהגתי לא מעט בטויוטה ורסו, לא אהבתי את הגיר הרציף וגם לא את ההגה שלה.

לגבי הפיג'ו 5008, מה שבעייתי שם בעיקר זה אמינות המנוע והטורבו.

בהצלחה

פורסם
שלום,

תספרי לנו בבקשה כמה נסעים יהיו ברכב ומה הגילאים שלהם.

טויוטה רכב אמין, סחיר וחסכוני יותר.

אבל פחות מפנק, פחות נוח ומרווח. החסרון של וורסו מול כל מיניוואן אחר זה השורה השלישית. אני לא יודע מי יכול לשבת שם בצורה נורמלית, אולי ילד בן 3...

אני לא הייתי קונה את הורסו מהסיבה שהיא לא מרווחת.

אם מרווח ופינוק חשובים וגם אמינות- שברולט אפלנדר מוסב לגז היא אחלה אופציה.

השאלה היא מה התקציב? אם מדובר על חדש מהחברה הייתי מתאמץ והולך על הפיריוס פלוס.

פורסם

מצטרף להמלצה על 5008. נוח ומאוד מפנק. לוודא לפני הקניה שהטורבו תקין ובמידה והכל בסדר לבצע טיפולים בזמן ולהשתמש בשמן איכותי.

פורסם
מצטרף להמלצה על 5008. נוח ומאוד מפנק. לוודא לפני הקניה שהטורבו תקין ובמידה והכל בסדר לבצע טיפולים בזמן ולהשתמש בשמן איכותי.

מציע לקרוא היטב היטב את השרשורים שנפתחו אודות התקלות במנועי 1.6 טורבו של פיג'ו. שומר נפשו וכספו ירחק.

פורסם (נערך)
מציע לקרוא היטב היטב את השרשורים שנפתחו אודות התקלות במנועי 1.6 טורבו של פיג'ו. שומר נפשו וכספו ירחק.

דווקא המשפט האחרון לא מדוייק: אם תקח רכב כזה משומש ותחליף ותנקה את כל הידוע כמחלות ילדות : התשלום הסופי (נניח בתום שלוש שנים) עדיין יהיה נמוך מטיוטה וורסו שפונקציונאלית נוחה פחות. מחיר השוק של הפיג'ו (ברצפה) מאפשר מרחב תיקונים יפה.

אז כלכלית כנראה משתלמת : אבל הכאב זה כבר יותר קשה למדוד.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...