Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי יונדאי גטס 2008 דגם GLX, יש לי רעידות בהגה שמתחילות ב 120+ בדרך כלל, אבל המכונית לא סוטה מהכביש והיא גם לא רועדת, רק ההגה רועד, כיוון פרונט עשיתי, איזון גלגלים עשיתי, החלפתי ציריות כי המוסך אמר שזה ציריות(שקרנים) עדיין לא עוזר. למישהוא יש מושג מזה?

תודה

פורסם

אם המוסך שגה באבחנתו שיחזיר את הציריות הקודמות ואת כספך במלואו, זה בעיה נטו שלו. האם הוחלפו גאנטים במיקרה? הייתי ממליץ להיכנס שוב לאיזון גלגלים במקום אחר.

פורסם

מסכים בהחלט עם מאור לענין המוסך שהחליף ציריות באוונטה. תפנה אליהם ושיחזירו לך את כספך. חבל שבימינו עוד קיימים בעלי מקצוע כאלה שמחליפים אלמנט ככה סתם, בשביל להעשיר את חשבון הבנק שלהם

פורסם

ברור שאני יפנה, זה מוסך מורשה של יונדאי הוא אמר לי אם הבעיה לא נפתרה הוא מתקין ציריות ישנות ומחזיר כסף, עכשיו אין לי מושג מה הבעיה כי האוטו נוסע ישר במהירות 120+ אבל ההגה רועד, למישהוא יש הצעות?

פורסם

אני זוכר שירשורים בסוף התברר שהייתה בעיה בצמיגים עצמם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שנאמר למעלה, בעיית רעידות במהירות גבוהה מקורה לרב שחוסר איזון של הגלגלים. ממליץ לבצע איזון לכל הגלגלים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קודם כל תבדוק את לחץ האוויר בצמיגים שממולאים על פי ידי המלצות יצרן הרכב.

אם הכול תקין תחליף גומיות מסרק הגה + תעשה כיוון פרונט ואז תעשה איזון גלגלים.

כשיש בעיה עם הציריות כך תבחין :

בסיבוב הגה עם גז תרגיש דפיקות , או בהתחלת הנסיעה.

פורסם
קודם כל תבדוק את לחץ האוויר בצמיגים שממולאים על פי ידי המלצות יצרן הרכב.

אם הכול תקין תחליף גומיות מסרק הגה + תעשה כיוון פרונט ואז תעשה איזון גלגלים.

כשיש בעיה עם הציריות כך תבחין :

בסיבוב הגה עם גז תרגיש דפיקות , או בהתחלת הנסיעה.

אשמח להסבר מה הקשר לגומיות מסרק ההגה?

פורסם
אשמח להסבר מה הקשר לגומיות מסרק ההגה?

הכול קשור ... היה לי רעידות ברנו קליאו b שנת 2001 מנוע 1149 .. כל מוסך פרונט שהבחין ברעידות ואי איזון גלגלים ביקש החלפת גומייות הגה..

אחרי החלפת גומיות וכיוון פרונט הכול הסתדר..

פורסם

אם הגומיות הגה קרועות אז יש צורך להחליף ואין שום קשר לרעידות. במיקרה של הרנו שלך אני מניח שהכניסו את הקשר בין הדברים כי זה האלמנט כמו שאומרים.

פורסם

הגומויות כמובן לא קשורות אבל חופשים המערכת ההיגוי בוודאי שמשפיעות לרעה והופכות כל חוסר איזון בגלגלים למורגש יותר.

• תוכן חדש...