Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב שבירת המגב שמתי לב שיש לי שריטות עדינות על השמשה הקידמית,

האם אפשר לתקן את זה ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אשמח לשמוע על מקום שיוצא לעשות פוליש לשמשות, למיטב ידיעתי אין מקום כזה.

אני מאמין שביטוח שמשות תקף גם למקרה כזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי יש שריטה עמוקה יחסית (0.1-0.2 מ"מ) בגלל מגב שעף מהמקום, פוליש לא יסדר את זה.

בעקבות דיון על תיקון סדקים בזכוכית, עלה לי רעיון לתקן את זה בעזרת אפוקסי קריסטלי.

מישהו ניסה פעם?

מי בעד? מי נגד?

פורסם

מניסיון אישי, פוליש לשמשה הוא אפשרי, אך קשה מאוד לביצוע.

מה שאני עשיתי, הזמנתי מהאתר של Gtechniq פוליש לזכוכית G4, ועברתי איתו במשך כ-20 דקות עם פד ידני על שריטה על שמשת רכב (הזכרתי שקשה מאוד?)

לאחר מכן לקחתי מכונת פוליש עם פד רגיל, ושפכתי על הפד את הפוליש הנ"ל יחד עם פוליש גס לרכב של מגווירס, ועבדתי על המהירות הכי נמוכה על אותה השריטה.

לאחר מכן שוב מעבר ידני עם פד ספוג בפוליש לזכוכית ולרכב, ניגוב שטיפה והשמשה יצאה כמעט כמו חדשה, הצלחתי לטשטש את השריטה כמעט לגמרי.

אני בעצמי לא האמנתי לתוצאה.

בזבזתי בכל התהליך כחצי מהבקבוק של הפוליש G4, סה"כ 50 מ"ל:-D

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...