Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה לגרום לספוילרים אבל ציפיתי לפתיחה חזקה יותר.

אני בטוח שתהיה עונה מעולה ומותחת כמו העונות הקודמות - בינתיים מחכים לפרק הבא:-o

פורסם

השמועות אומרות (לא באמת יודע אם אלו שמועות או לא, קראתי את זה באיזו חדשה כזו או אחרת) שגגרגרגרגר מרטין החליט לקחת צעד אחורה מלהתעסק בסדרה (היתה לו השפעה נרחבת על ארבע העונות הראשונות) כדי לסיין את הספר השישי לפני שתצא העונה השישית.

****ספויילרים****** טוב, בערך... *****אבל בכל זאת*****

כולי תקווה. למרות שבינתיים אני לא כל כך מתלהב מהכיוון שהעונה הזאת לוקחת. מתרחקת הרבה (הרבה הרבה) יותר מדי מהספרים, נהיית רדודה נורא (מבחינת התעמקות בעלילה מסביב, לא רדידות פיזית - זה אף פעם לא היה חסר), מאחדת דמויות (ג'יימי נהיה ההוא איך קוראים לו ששמר על מרסלה בדורן), מוחקת דמויות (ההוא ששמר על מרסלה בדורן) ורצה בסיפור ממש הרבה יותר מדי מהר (הטיים-ליין של דינריס היה בפרק השני מקביל לאמצע הספר החמישי בערך).

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אמרו לי שהוא מתרכז בכתיבה כי פוחדים שהוא ימות לפני שיסיים את הספרים. את הסוף הוא כבר גילה למפיקים של התכנית אבל אישר להם לשנות דברים בעלילה.

אי אפשר להיכנס לאינטרנט בלי ליפול על איזה ספויילר. בגלל זה ראיתי אתמול את כל 4 הפרקים החדשים של העונה ואף אחד לא יכול לקלקל לי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי הרגשה שבקרוב ניראה את Sandor 'The Hound' Clegane e לתחייה יחד עם אחיו(לשעבר) :-).

לא יודע למה אבל הרגיש לי רע מה שעשו לו בסוף העונה הקודמת, לא הגיע לו לסיים ככה.

ואוף- לחכות עוד חודש שלם לחאליסי והדרקונים שלה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
השמועות אומרות (לא באמת יודע אם אלו שמועות או לא, קראתי את זה באיזו חדשה כזו או אחרת) שגגרגרגרגר מרטין החליט לקחת צעד אחורה מלהתעסק בסדרה (היתה לו השפעה נרחבת על ארבע העונות הראשונות) כדי לסיין את הספר השישי לפני שתצא העונה השישית.

או שהסדרה פשוט תקח כיוון שונה מהמקור, כמו שקורה עם המתים המהלכים, שלא ממש עוקבים אחרי הסיפור בקומיקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...