Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה ל- Wifi extender

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחובר לאינטרנט בכבלים HOT עם מודם HotBox F@ast 3184 הנמצא בקומה עליונה בבית.

מעוניין בשיפור קליטה של WiFi בקומה התחתונה עבור ניידים וטלפונים, בהוצאה מינימלית ולא על רשת החשמל.

ראיתי ברשת מספר מגדילי טווח (WiFi extender) הנמכרים בארץ במחיר של כ- 150 ש"ח.

לא שולל קניה ב- ebay/amazon/aliexpress אבל חושש מחוסר התאמה לרשת או סתם מוצר נחות.

האם יש המלצות למכשיר ספציפי?

פורסם

AP אם אינני טועה,צפוי להניב תוצאות טובות יותר ולא לפגוע ב50% כפי שהמאריך טווח יפגע.

הבעיה או יותר נכון המכשול הם צורת חיבור -AP כדאי לחבר עם הראטר בכבל רשת וכאשר מדובר ב2 קומות נפרדות זה די בעייתי

פורסם

אל תקנה כזה - קניתי והתאכזבתי, הבעיה לדעתי היא לא עם קצב העברת הנתונים אלא עם העובדה שאני לא בטוח שהוא תורם בכלל וגרוע יותר, יש לי הרגשה שהוא פוגע באיכות הגלישה.

להבדיל ממני, אחי קנה מכשיר של אדימקס שיכול לשמש או כראוטר, או כ-AP או כמגדיל טווח. הוא נראה כמו ראוטר קטן עם 2 אנטנות. עד עתה, לאחר יותר מחצי שנת שימוש הוא מאוד מרוצה ממנו (אני פשוט לא זוכר את הדגם). המחיר אגב, גם סביב 150-200 ש"ח (מדובר על בית דו מפלסי, כולל ממ"ד וכו').

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

התקנתי לא מעט כאלו, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, המכשיר פשוט להתקנה גם למי שלא כ"כ מבין במחשבים, יציב יחסית למכשירים אחרים, בעל מקלט רגיש ומשדר טוב.

פעם אמרת רשתות ביתיות, אמרת אדימקס, הם התקלקלו משמעותית בשנים האחרונות, מהניסיון שלי, המוצרים שלהם בינוניים במקרה הטוב, ופשוט בלתי נסבלים במקרים אחרים.

באמת חבל, הם ידעו לייצר בעבר מוצרים ממש טובים.

פורסם
אל תקנה כזה - קניתי והתאכזבתי, הבעיה לדעתי היא לא עם קצב העברת הנתונים אלא עם העובדה שאני לא בטוח שהוא תורם בכלל וגרוע יותר, יש לי הרגשה שהוא פוגע באיכות הגלישה.

להבדיל ממני, אחי קנה מכשיר של אדימקס שיכול לשמש או כראוטר, או כ-AP או כמגדיל טווח. הוא נראה כמו ראוטר קטן עם 2 אנטנות. עד עתה, לאחר יותר מחצי שנת שימוש הוא מאוד מרוצה ממנו (אני פשוט לא זוכר את הדגם). המחיר אגב, גם סביב 150-200 ש"ח (מדובר על בית דו מפלסי, כולל ממ"ד וכו').

בן.

לא יודע... אני דווקא מבסוט עליו. עושה את העבודה,

רק מציקה התאורה שלו שיכולה להאיר חדר חשוך

פורסם

אני קבלתי המלצה על כזה הבעיה כפי שציינתי -איך מחברים לראוטר ?

יש לי שקע חשמל באמצע בין כל חדרי הבית אז זהו המיקום הטוב ביותר עבור ההתקן , כדי להעביר כבל רשת בין ההתקן לראוטר ,צריך כבל רשת כ-10 מטרים שיהיה מונח על הפאנלים ,כמובן שצריך גם לקדוח חור בין קירות .

פורסם

למכשיר יש 2 שיטות פעולה:

AP - מקבל תקשורת בצורה קווית (עם כבל) ומשדר אותה החוצה (יוצר רשת אלחוטית עבור הרשת הקווית).

ריפיטר - בגדול, קולט רשת אלחוטית קיימת ומשדר אותה מחדש (כמו מצב ריטראנס ב-77 הישנים, למי שזוכר).

ע"מ להשתמש במצב הריפיטר, אתה מחבר אותו לחשמל איפשהו באמצע הדרך בין הראוטר לבין איפה שאתה מעוניין לקלוט, מחבר אותו בכבל למחשב כלשהו, נכנס להגדרות שלו, עושה סריקה של רשתות, מצביע על הרשת שלך, מכניס סיסמת רשת אם קיימת, מנתק את הכבל וזהו.

פורסם

למה להסתבך ? לרפיטר של TP יש כפתור WPS, שמאפשר צימוד מהיר לראוטר בלי שום הגדרות. לוחצים בראוטר על כפתור WPS או QSS (בכל ראוטר כמעט יש, השם משתנה), ואז על הכפתור ברפיטר, וזהו. החיבור ביניהם נעשה אוטומטית והכל עובד.

הותקן אצל חבר שלי והוא מאד מרוצה ממנו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...