Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לשמוע את המלצותיכם

מחפש עבודה איכותית מאוד

הבנתי שממליצים על גבי ועל אסולין

הייתי אצל ״המבריק״ התרשמתי מעבודה יפה שהוא עשה אבל עדיין לא שמעתי המלצות.

בגלל שהעבודה אמורה להגיע לסכום גבוהה ושאני מצפה לעבודה ברמה של 100 אחוז לכן אני עושה את הבירורים האלה.

חוץ מזה איך אוכל לדעת מי טוב ומי פחות

האם יש צבעים שמשתמשים בהם שהם טובים יותר ?

כולם מבטיחים שיצא מצוין.

פורסם

מאלה שציינת מכיר מניסיון אישי את פארק הרכב גבי. ביצע עבודה קטנה לרכב שלי עקב תאונה. תוצאות מצויינות.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

מניסיון שלי אצל "המבריק" שום דבר לא יוצא מבריק. שלחתי אצלו רכב לצביעת כנף ודלת בגלל לכה שרופה וקיבלתי חתיכת מריחות ושכבות צבע ולכה לא אחידות, נאלצתי לחזור אליו מספר פעמים בשביל "פוליש" שאמנם החליק את רוב הזוועה אבל השאיר לי כמה צלקות. ואם זה לא מספיק, בזמן צביעת הדלת העובדים וויתרו על פירוק פס המגן מה שיצר פס חיתוך בולט של שכבת הצבע החדשה ותוסיף על זה שלא מזמן גם מצאתי נקודות קילוף. בקיצור "המבריק" לא מבריק ובטח שלא מומלץ.

פורסם

תודה על התגובה

דרך אגב האופציות הם גם

אקסלוסיב

מושיתו

פנסו

אפשר להגיב לי על זה גם פרטי

חוץ מזה בסופו דבר אם לא אסגר על פחח בבאר שבע ,קיבלתי המלצות עם קלדס בראשון לציון, פחות מעדיף לנסוע עד לשם אך אם לא תהיה ברירה אעשה זאת.

פורסם

עדיף לעשות את העבודה כמה שיותר קרוב לבית, ככה יותר נוח להתנהל בזמן העבודה וגם בזמן האחריות עליה. לא מזמן ראיתי המון פרסומות בבאר-שבע למוסך פחחות בשם "צמרת" שווה לבדוק איך הוא (אין לי ניסיון איתם). בכל מקרה תמיד לבדוק עבודות קודמות של אותו מוסך, להסתכל על הרכב מכמה שיותר זוויות תאורה, לחפש באזורים בעייתים את איכות הגימור (קרוב לגומית,פסי קישוט,פתחים וכד') זה מה שלמדתי מניסיוני הקצר בעבודות פחחות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...