Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ייצור כלשהו שפשף לנו את הדלת ומעך אותה, ותנחשו מה, הוא לא השאיר פתק עם מספר טלפון :bad-word:.

תמונה:

door.jpg

מה לפי דעתכם הכי כדאי לעשות? האם הפתרון הוא רק פחחות וצבע?

אני חושב שהסימנים הלבנים ניתנים להורדה ע"י פוליש, אבל יש את המעיכה, והדלת לא רציפה בצורה שהייתה מקודם.

ולנושא בכללי, נמאס לי מאנשים כאלה שפוגעים בריכוש של אנשים אחרים ולא נוטלים אחריות. הפעם הזאת הדלת. לפני כן, בשני מקרים בלתי תלויים העיפו את המראה ברכב אחר. ובעוד רכב שלישי שפשפו את הפגוש, ובאף אחד מהמקרים לא שמו פתק עם מספר טלפון :mad2:. יש איזה פתרון שאפשר ליישם על מנת לתפוס אנשים כאלה?

אני מבין שרכב בכביש עלול לספוג דברים כאלה, אבל לפחות אם זה קורה שיטלו אחריות!

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

"שאיבה" של הדלת בחלק שקיבל מכה, כלומר אתה צריך ככל הנראה PDR, לגבי הסימנים הלבנים ככל הנראה ירדו בפוליש

Opel Adam S 2017

פורסם

אגרוף מבפנים, פוליש מבחוץ. כמו חדש.

וביצעתי את זה כבר ברכב של חבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שום חניה לא תעזור, על הפיאט הפיצפונה שלי הצליחו "לנשק" פינות בחניה בניצב. איך עשו דבר כזה אני לא יודע למזלי קצת פוליש עזר.

איך אומרים - רק חניה פרטית תעזור. וגם זה רק כשאתה בבית בכל אופן.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...