Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, חברה שלי רוצה לרכוש רכב, מבלי להכנס לשיקולי קניה ולמה אציג את הבעיה

מצאנו שברולט אבאו שנת 2005, הקונה הוא זה שהציג את הבעיה, טוען שלפני שבוע החליף מד מרחק, (הקילומטרז' דיגיטלי ברכב),יש לו קבלה,ויש לו את המד הישן, בעת ההחלפה הוא טוען שבמקום 140 אלף המד מרחק החדש מציג 120 אלף, מחר בבוקר הוא הולך להחליף לישן, השאלה שאני שואל האם זה הגיוני?

הקילומטרז' לא "צרוב" במחשב הרכב והמסך רק לוקח משם את הנתונים? איך הוא מזייף ככה? אולי ניתוק מצבר וחיבורו מחדש יאפס את זה? והאם במכון בדיקה יעלו על הבעיה? בכל מקרה,

האם זה קריטי כל כך? אם יש קבלות על טיפולים וטסטים ושם הקילומטרז' הוא קרוב למה שהמוכר טוען?

לפני שמגיעות התגובות - אני הייתי נמנע מהרכב,ואני מודע לבעיה שבדבר,מצד שני לי יש רכב צמוד ואני לא מבין את הלחץ הזה של לקנות רכב כנראה, היא ממש רוצה אותו, אז חבל על הזמן, אני מחפש תשובות טכניות שיסבירו למה כן ולמה לא, ולא "אני לא הייתי מתקרב לרכב עם קילומטרז' מזייף", זה גם אני יודע :) תודה לכולם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אענה רק על חלק מהשאלות: בהחלט יש מכוניות בהן נתון המרחק נשמר אך ורק בתוך רכיב זיכרון בלוך שעונים עצמו. החלפת לוח - קיבלת ק"מ של הלוח החדש.

החלפת בחזרה - קיבלת בחזרה את הישן.

זה לא ככה אצל כל היצרנים, יש כאלה ששומרים גם בחשב רכב ויש כמה שיטות אבל מה שהצגתי בהתחלה קיים במכוניות עם מערכת מחשוב פשוטה (כמו אוואו לדוגמא).

פורסם

מחיר, בכל מקרה, הוחזר השעון המקורי, המד מרחק מראה כעת 148K, עבר בדיקה בחולון, ונרכש

תודה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם באמת ניתן להחליף לוח וכך לזייף קילומטראז', הסוחרים בטוח חוגגים...

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ברור. הכוונה שלי שזו שיטה כל כך קלה פשוט למצוא לוח מפירוק עם קילומטראז' נמוך ולהתקין ברכב שנמכר. Plug N Play לסוחר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
ברור. הכוונה שלי שזו שיטה כל כך קלה פשוט למצוא לוח מפירוק עם קילומטראז' נמוך ולהתקין ברכב שנמכר. Plug N Play לסוחר.

הרבה יותר קל לשנות בלוח הקיים, בעזרת מכשיר פשוט.

• תוכן חדש...