Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לך במה השתמשתי עד כה.

generals.

nfsu

gtavc

מעבר לכך, לא זכור לי.

בכל אופן אני מאמין שחרגנו לOFFTOPIC, אלה אם כן איל ישנה את השם של הפורום ל

CAR AUDIO + PC GUIDE..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אולי תנסו לשמור על דיבור בנושא ולא דברים קשורים.

בכל אופן אני לא חושב שיש צורך במחשב חדש בכלל או אפילו ישן בשביל רכב.

פורסם

היה לי מחשב באוטו... היה מאוד נחמד אבל הוא נתקע כל פעם בקפיצת מתח, והיה לי ITPS וכל הדברים שצריך, עם נייד אין בעיה כזו אבל ההתקנה שלו תהיה מאעפנה... זה סתם לבוא ולשחק עם נייד באוטו

אני מקווה שעוד 3 חודשים שאני יחזור מחו"ל אני יביא את האוטו עם המחשב מותקן בצורה מושלמת (יש שיטה לחבר את החשמל, ע"י מצבר קטן נוסף, כמו של קטנוע) ואז תראו איך זה עובד

ד.א. הלוח הוא של VIA EPIA-M10000

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לראיה יאמר שרובם המוחלט של ה-CarPCs בחו"ל מתבסס על מחשבי Barebone ולא על ניידים.

כנראה שגם שם השיקול הזה מכריע - מחשבי Barebone יוצאים הרבה יותר משתלמים מבחינת מחיר, וההעדפה היא לקחת מחשב רגיל ללא מסך, ולהצמיד לו צג נפרד (LCD / LCD Touch).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
היה לי מחשב באוטו... היה מאוד נחמד אבל הוא נתקע כל פעם בקפיצת מתח, והיה לי ITPS וכל הדברים שצריך, עם נייד אין בעיה כזו אבל ההתקנה שלו תהיה מאעפנה... זה סתם לבוא ולשחק עם נייד באוטו

אני מקווה שעוד 3 חודשים שאני יחזור מחו"ל אני יביא את האוטו עם המחשב מותקן בצורה מושלמת (יש שיטה לחבר את החשמל, ע"י מצבר קטן נוסף, כמו של קטנוע) ואז תראו איך זה עובד

ד.א. הלוח הוא של VIA EPIA-M10000

אחי אתה באמת גרוע, במקום ממיר מתח תשתמש באל-פסק שבו כבר יש מצבר קטן וזה ימנע את הכול.

פורסם

אני ממש לא גרוע... אם אתה רוצה לעבוד ח\עקום ולשים לך ממיר מתח 220V באוטו אז יופי לך.. תשיםלמה שלא תשים גם מגבר רגיל של בית באוטו? הוא גם יעבוד אם תשים ממיר מתח...

כל הקטע זה להשתמש ב 12 של האוטו.... אני יראה לך עוד 3 חודשים את המחשב באוטו ותגיד לי אם זה גרוע או לא...

וד.א. תסביר לי למה שמת את המסך בתא כפפות... והבנתי שזה שלא יגנבו, אבל גם אתה לא רואה שזה שם..... :?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

בוא אני יסביר לך קצת, אם הייתי רוצה את הספק רק למחשב הייתי קונה את

http://www.mp3car.com/store/product_info.php?cPath=21&products_id=29

או את

http://www.mp3car.com/store/product_info.php?cPath=21&products_id=30

מכיוון שאני צריך 220V לעוד כמה דברים אני מחבר ממיר מתח, שיש לו מצבר, חוץ מזה יש לי קבל 1FARAD על כבל המתח.

לגבי המסך, הוא שם כדי שלא יראו אותו.

מכיוון שהוא TFT אני רואה אותו, ללא כל בעיה, ממושב הנהג.

פורסם

כמה דברים בדיוק אתה מעוניין לחבר ל 220V ברכב ?

ומה בדיוק יעזור לך הקבל 1FARAD ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גיג סו ?

איזה מסור חשמלי יעבוד לך עם חשמל של רכב ????

ניסית פעם להפעיל מוצרים שכאלו, עם ממיר מתח של רכב? אני לא משוכנע שהם יכולים לעבוד עם אספקת חשמל שכזו, ואם כן .. כניראה הממיר מתח הוא לא אחד "זול" ....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

גיק-סו צורך 600W והממיר איכותי זה גם פוטר את בעיית הרעשים, אני מקווה.

האמת שחשבתי על זה גם במדידות שנעשו באוטופרט תהייתי למה התדר הוא 52 הרץ, שזה קרוב ל 50 של רשת החשמל.

חוץ מזה אני ירחיק בין הממיר למחשב, ליתר ביטחון.

פורסם

כמו שאמרתי אני צריך את הממיר גם לדברים נוספים ולא רק למחשב.

חוץ מזה מאיפה קונים את המוצרים האלה בכלל, אני בטוח שאין בארץ :?:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...