Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק, דבר ראשון אני מופתע כמה אנשים באמת יש להם את נושא בתיכנון.

כניראה הרעיון יותר פרקטי עבור אנשים אחרים, יותר ממה שחשבתי.

בנוגע לרעיון של המחשב שלך, למה שפשוט לא תביא מחשב נייד , במקום כל המתאמים, וכו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן חבר'ה,גם לי יש תיכנון של בניית מחשב לרכב.

יש לי תרשים וטבלת רכיבים מוכנה שכוללת:

- לוח-אם מיוחד וקטן מימדים

-הארד-דיסק של מחשב נייד ודיוידי של מחשב נייד

-עכבר GPS שמתחבר באמצעות USB-

-כרטיס קול 6 ערוצים מתקדם שאליו יתחבר כל הקומפוננט

-כרטיס רדיו שאפשר למצוא בזול בכל חנות מחשבים ומתחבר כPCI

-כמה מתאמים לרכיבי הנייד שיתאימו ללוח אם

-מתאם מיוחד לרכב שיש להזמינו מחו"ל הוא מקבל מתח 12 וולט ואיכשהוא מייצב אותו ומונע קפיצות וירידות מתח.

החבר'ה פה שאלו על עכבר ומקלדת,המסך מגע בא להחליף אותם יש מקלדת וירטואלית במערכת הפעלה אין צורך במקלדת או בעכבר.

בעיקרון המחשב שאני מתכנן יהיה בגודל של קופסת נעליים בערך אבל יותר דק בערך בחצי.

זוכרים את המכשיר קשר במוניות שהיה מחובר לקונסולה בצד של הנוסע?!

שם אני ישים את המחשב ולא בבאגז' (המחשב צריך איוורור, בבאגז' זה בעייתי),מארז יפה רק יוסיף וזה לא כזה נורא שהוא יהיה גלוי לעין.

נתקעתי רק בקטע של המסך מגע,פיירבול מאיפה בדיוק השגת מסך מגע ב1500 ש"ח?

אני אודה לך אם תפנה אותי.

ויש עוד בעיה קטנה החום שיש ברכב בזמן שהוא חונה בשמש לזמן ממושך,אני חושש שהחום יפגע במסך אם למישהו יש מידע על המסכים אם הם עמידים בחום אני אשמח אם תשתפו אותי.

נ.ב. לדעתי מחשב ביתי רגיל לא מתאים לרכב בכלל,אבל זאת דעתי.

איציק.

איציק.

מסכי אל סי די נפוצים ברכבים בכל מיני מערכות וכל מיני שילובים כאלו ואחרים של מולטימדיה...אז למה שהמצב יהיה שונה פה ?

פורסם
איציק, דבר ראשון אני מופתע כמה אנשים באמת יש להם את נושא בתיכנון.

כניראה הרעיון יותר פרקטי עבור אנשים אחרים, יותר ממה שחשבתי.

בנוגע לרעיון של המחשב שלך, למה שפשוט לא תביא מחשב נייד , במקום כל המתאמים, וכו ?

עם כל הכבוד מחשב נייד לא מקובע לרכב ,לא יכול להחליף את הHU וגם די מסורבל .

אני מתכנן מחשב שיהיה מקובע ויחליף את הHU ,ממש יהיה חלק מהרכב ומחובר למגבר לסאב והרמקולים,יהיה GPS,דיוידי וכל השטויות האלו.

ובוא נגיד שזה מוסיף המון לקונסולה,מחשב נייד בתא כפפות בכלל לא דומה לזה,גם הכיף שבבניה והמקוריות.

איציק.

פורסם

קיבלתי את שאר הטענות, אך על סמך מה הטענה של "מחשב נייד לא יכול להחליף HU"

?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הסיבה העיקרית שלא לקנות מחשב נייד לדעתי, היא המחיר (עלות מול תועלת).

במחיר של מחשב נייד יד שניה מהדור של לפני שנתיים, אני קונה PC חדש עם הרכיבים הכי מהירים, ויותר חשוב עם אחריות.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
הסיבה העיקרית שלא לקנות מחשב נייד לדעתי, היא המחיר (עלות מול תועלת).

במחיר של מחשב נייד יד שניה מהדור של לפני שנתיים, אני קונה PC חדש עם הרכיבים הכי מהירים, ויותר חשוב עם אחריות.

צודק אחי גם אני חשבתי על כך.

מאיפה אתה, אפשר להחליף דעות והצעות בבניה.

פורסם

אני רוצה לראות אותך מתחיל לשחק ניד פור ספיד באוטו...

מה חשוב לך רכיבים מהירים וחדשים? כל עוד אפשר לנגן שירים וסרטים זה בסדר, ואפשר למצוא אחלה ניידים ב5 (חדשים) ואחלה ניידים ב2-3 יד שניה. (הכוונה לאלפים כמובן)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תגיד לי אתה זה ה SETUP שלי למחשב.

לוח אם אסוס.

מעבד פנטיום 4 2GH.

זיכרון 512DDR.

כרטיס מסך אסוס GFORSE 4 128MB.

כרטיס קול אודיוגי 2.

דיסק קשיח סקזי 40GB או שאני אקח אחד אחר רגיל 80GB,

פשוט יש לי את הסקזי בבית.

ממרי מתח 500W.

לגבי המסך אני עדיין לא יודע.

אכשיו תגיד לי איזה משחק אני לא יכול להפעיל.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לגיפורס 4 מדגם הMX ולא הTI, מה שאומר ששום משחק נורמלי.

שנית, בשביל להפכיל דיסק סקאזי אתה צריך בקר, ושוב זה הארד דיסק" רגיל" מה שאומר שהוא ימות תוך שבוע, אתה צריך הארד דיסק של נייד.

אופל קורסה 2003

פורסם

ARM מתי בדיוק תשחק? כשאתה עומד בחניה ומחכה למישהו 5 דקות? תחכה יותר אז חבל על הדלק אז אתה תכבה את האוטו אבל מצד שני חבל על המצבר אל תשכח...

איפה יצא לך לשחק תיתן לילדים שלך לשחק (אם יש לך) יותר מזה אי אפשר לעשות עם זה לא צריך משהו כל כך מפוצץ אם כבר קנית אחלה מצויין היית יכול לעשות חיסכון עלויות אבל לא משנה...

כמו שאמרו לא צריך רכיבים מטורפים במיוחד צריך משהו שיריץ די וי די כמו שצריך סרטים קליפים מוזיקה וזהו זה לא יותר מזה ברגע שיש לך משהו מתאים לזה גם אם תרצה להוסיף כרטיס pcmcia ולגלוש ולהוריד מה שרק תרצה זה יספיק לך להריץ את המחשב כמו שצריך...

לפי דעתי אלו הרכיבים שיספקו אותך ועוד אחרים כמו שצריך:

מעבד פנטיום 4 2.5 ג'יגה(אפילו יותר מדי!)

זיכרון 256 מכל סוג שהוא.

כרטיס טלוויזיה טוב

כרטיס קול מושקע מאוד!

יציאות יו אס בי כמובן ככל שתרבה כן זה משובח אבל אין צורך ביותר מחמש.

די וי די מושקע אמממ לוח אם תרגיש חופשי לקחת איזה אסוס אינטל או כל משהו אחר מותאם מבחינת מהירויות זה מוסיף המון!

וזהו זה לא צריך יותר מזה השאר בולשיט בא לך לעשות שידרוג לקראת העתיד תקנה לך יציאת pcmcia יחד עם הכל כדי שתהיה לך האפשרות להוסיף כרטיס או להוסיף מודם או דברים אחרים

מסך תבחר כבר לבד משהו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה יכול להיות מעצבן אה.

http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=305

והוא 64MB טעות שלי.

לגבי הדיסק סמוך עלי עוד נראה, אני בונה לו סטנד מיוחד עם בולם זעזועים.

האמת נראה לי שחלק מן החלקים אני ישאיר בבית פשוט אין צורך בהם ויש לי יותר פשוטים.

מה שכן שחכתי זה כרטיס TV + רדיו.

פורסם

אוקי, זה הוא יריץ "בסדר" את כל מה שלא דורש DX.9...

ואני לא בא לרעתך או כדי לדכא, אני פשוט חושב שנייד יד שניה יהיה הרבה יותר יעיל נוח ושימושי.

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...