Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות שלי, כניראה הניסוח שלי לא היה מובן כפי שחשבתי..

האם "לחברה הגדולה" יש מספר טלפון ? יש משרדים ?

אם כן, מה המספר, והיכן הם ממוקמים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עד כמה שאני זוכר הם נמצאים ב פ"ת

את המספר אני לא יודע.

מה שכן היה לי HU של רוקפורד 9300 שהתקלקל בזמן האחריות והמוכר החליף לי אותו בחדש.

פורסם

חבר שלי קיבל בעת הקניה תעודת אחריות לשנה

יש חברה שנותנת שירות חייב להיותר ואני לא חושב שיש סיכוי קלוש ביותר

שאין מי שעומד מאחוריהם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני עדיין לא ברור ? :|

אני יודע שיש לי בעיה, אבל עד כדי כך ?

1. מה שמה ?

2. מה מספר הטלפון שלה ?

3. היכן היא ממוקמת ?

אם זה לא מספיק ברור....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני עדיין לא ברור ? :|

אני יודע שיש לי בעיה, אבל עד כדי כך ?

1. מה שמה ?

2. מה מספר הטלפון שלה ?

3. היכן היא ממוקמת ?

אם זה לא מספיק ברור....

שי זה יבואן מ-ק-ב-י-ל!

אם תבוא לבסטוט הם יבוא לך את הטלפון והכול!

הם אומרים שאם יתקלקל תגיעה הם יחליפו לך(אני לא ממש מאמין אבל ARM נתן דוגמה שדיי מסבירה:wink: )

פורסם
עד כמה שאני זוכר הם נמצאים ב פ"ת

את המספר אני לא יודע.

מה שכן היה לי HU של רוקפורד 9300 שהתקלקל בזמן האחריות והמוכר החליף לי אותו בחדש.

מתקין קונה בבסטות?

פורסם

תראה אני קונה מחנויות, יבואנים, ועוד הרבה מקומות.

החבר שלי מהבסטה מקשר אותי ישירות לחברה כך שאני בעצם קונה ממנה ישירות ובמחיר נמוך.

זה מאוד תלוי מאיפה לקנות הכל תלוי במחיר, יש דברים שהם נותנים במחיר טוב ויש דברים שיותר כידי לקנות במקומות אחרים.

כמו כן אל תשכך שאני קונה בקמויות מכיוון שיש לי בין 2-4 התקנות רציניות (גדולות) בשבוע ועוד 1 או 2 של מערכות אזעקה, תאורה וכו.

בינתים רוב המוצרים שקניתי מהחברה היו טובים ומוצר שעשה בעיות הוחלף ישר בחדש ללא כל וויכוח.

לגבי מי שחושב לשאול אם כידי לקנות משם זה מאוד תלוי, הכל תלוי במחיר, יש דברים שהם ממש יקרנים.

לגבי blackmazdaF, אני לא קורה לעצמי מתקין זו העבודה שלי ובעצם גם היחידה שלי, ולמזלי יש לי מספיק עבודה ועזרתי גם לחברי הפורום.

• תוכן חדש...