Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מברגה מאי ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי שרשורים משרשורים שונים בנושא..ועדיין לא הצלחתי להבין באופן חד משמעי מה גזר דינו של המזמין מאיביי ומהו הקנס הצפוי ממדינת ישראל לזה שחושב שיקנה משהו בתמחור רגיל ולא כפול ומשולש.

אני רוצה להזמין מברגת אימפקט dewalt 889 20v

באיביי עולה 1000-1200 ש"ח , בארץ נמכרת במחיר של דירת 4 חדרים במרכז הארץ . ומצאתי אחד שמוכר אותה יד שניה עם תקלה קטנה , מוכן בהחלפה על רכב שטח.

כמה אני אשלם מכס עליה?

עריכה אחרונה על ידי gargamel1

G-D will give me justice

פורסם

לא מבין אותך. בזאפ היא מופיעה ב-1700 ש"ח. לא עדיף לרכוש מכשיר חדש עם אחריות במקום מכישר משומש שאינך יודע מה עבר עליו (וכיון שמדובר בכלי עבודה כבד סביר שחייו לא היו קלים, גם אם קצרים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רוצה להזמין אותה מאיביי.

בארץ היא עולה 3500.

באיביי 1000-1200.

שניהן חדשות.

מה הפרוצדורה של המכס?

G-D will give me justice

פורסם

רציתי לבדוק אפשרות לרכישה של מברגה, אבל קלאץ'.

בדקתי באיביי ובארץ ובסופו של דבר העדפתי לקנות בארץ

א. הרבה מברגות באיביי, נמכרות ללא הסוללה, היות וזה החלק הכי כבד ולכן מעלה את מחיר המשלוח.

ב. שים לב, לעיתים, מחיר המשלוח הוא כפול וגם פי3 ממחיר המוצר עצמו.

אני העדפתי לקנות פה בארץ, גם בגלל שאני מקבל גם מברגה וגם סוללה ביחד.

כמו כן, אני מקבל אחריות מהיבואן (לטוב ולרע), משהו שאני לא יודע אם הוא אפשרי במקרה של יבוא.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

למה לקנות ב1700 שיש מקיטה/בוש/וורקס ב 900-1200 (תלוי בדגמים ובסוללה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את הדיוולט אתה יכול לקנות מאמזון עם מיסים ב1748 ש"ח עד הבית.

קח בחשבון שהמטען הוא 110V.

למה 20V? כי אפשר לעשות איתה בערך הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...